` LIFESTYLE: Mijn 5 spannendste series + favoriete Moonpop snacks - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Mijn 5 spannendste series + favoriete Moonpop snacks

Ik kan er geen genoeg van krijgen. Spannende films en series. Dan bedoel ik echt spannend, dat je op het puntje van je stoel zit en die film of serie echt wilt afkijken en erin gezogen wordt. Dat je er zelfs ‘s nachts over gaat dromen. Ik kijk deze spannende films of series het liefst met een lekkere, maar enigszins gezonde snack en die heb ik nu ook gevonden. Ideaal want deze zit vol met plantaardige eiwitten. Kortom ga er voor zitten en geniet van een hele spannende avond met mijn favo Moonpop snacks!


Wat is er nu fijner dan heerlijk binge watchen met slecht weer. De zomer is toch enigzins in het water gevallen en daarom kan ik extra genieten van een spannende serie. Vaak kies je dan voor minder gezonde snacks en dat is op z’n tijd ook prima. Maar wat als we je vertellen dat je ook heerlijke gezonde snacks kan nemen die verrassend smakelijk zijn en toch echt de ideale snack zijn voor bij jouw spannende serie.

Maak kennis met Moonpop snacks!

Er zijn nu 2 varianten die je moet proeven, namelijk de nieuwe Curls met de smaken “cheese”en “sour cream & onion (vegan)” en deze moet je proeven! Ze hebben een onweerstaanbare luchtige textuur en zijn gemaakt van knapperige gepofte kikkererwten. Daarnaast zijn ze glutenvrij, bevatten ze maar liefst 50% minder vet en hebben ze een hoog proteïne gehalte. Kortom de ideale snack voor onderweg, na een training of gewoon lekker bij jouw favoriete serie.

Wat vind ik ervan?

Ik vind de nieuwe Moonpop Curls verrassend knapperig en heerlijk smaakvol. De smaken zijn heerlijk en wat ook fijn is dat je sneller vol zit door de hoeveelheid proteïne die erin zit. Je hebt dus maar weinig nodig om zo te kunnen genieten van je favoriete snack. Ideaal ook om met anderen te delen en ook de kids vinden ze fantastisch! Ik ga deze zeker vaker halen, aangezien ze gezonder zijn, je er minder van wilt hebben en ze lekker knapperig en heel smaakvol zijn! I love it! 

Waar te koop?

De Moonpop snacks zijn te koop bij diverse supermarkten en online via Body&Fit en Bol.com.

Mijn favoriete series van de afgelopen tijd

Speciaal voor jou heb ik de spannendste series voor jou samengesteld van afgelopen tijd. Deze kun je allemaal terugzien op Netflix!

  1. Hit & Run
  2. Clickbait
  3. Absentia
  4. Bron
  5. Open your Eyes
Ik ben er vast nog een aantal vergeten, maar deze vond ik afgelopen tijd heel spannend om te kijken. Veel kijkplezier en geniet van deze heerlijke Moonpop snacks!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment