` LIFESTYLE + WINACTIE: Natuurlijk je haren kleuren met WECOLOUR is heel fijn! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: Natuurlijk je haren kleuren met WECOLOUR is heel fijn!

Al jaren verf ik mijn haren. Ik houd van experimenteren en heb het zelfs jaren in de zomer blond gehad en in de winter donkerbruin. Ik heb het weleens paars gekleurd (donker) en heel kort geknipt na vitaminegebrek van mijn eetstoornis. De laatste jaren kleur ik het omdat ik een beetje grijs wordt en dit niet mooi vindt. Te donker maakt mijn blanke huid heel hard dus kies ik voor een lichtere kleur blond. De laatste tijd merk ik dat mijn hoofdhuid steeds gevoeliger wordt en daarom was het een feestje om de natuurlijke verf van WECOLOUR eens uit te proberen. Heel benieuwd of ik dan minder last hebt en hoe lang het mooi blijft zitten. We mogen nog iemand heel blij maken en een geweldig pakket weggeven, dus lees gauw verder en ontdek of dit ook bij jou past!

We leven (gelukkig) in een tijd waar meer bewustwording wordt gecreëerd en we steeds meer voor meer kwaliteit kiezen dan voor gemak. Dit is ook zo met haarverf. Ik verf mijn haar al bijna heel mijn leven. Ik ben daar mee begonnen, omdat ik mijn haar wat saai vond en heb sindsdien de smaak te pakken. Echter werd het op een gegeven moment te drastisch, ik verfde mijn haar in de zomer blond en in de winter donkerbruin. Mijn haar werd daar steeds brozer van en na een eetstoornis kon ik mijn haar tot mijn oren afknippen in een boblijn, omdat de rest zo goed als dood was geworden. Het werd weer voller en probeerde mijn haar wat meer te laten rusten.

Later toen mijn haar grijs begon te worden, heb ik weer gekozen om mijn haar te kleuren. Maar om mijn heen zie ik de veranderingen. We kiezen bewuster voor vegan varianten bij haar producten. Alles zoveel mogelijk natuurlijk en onze hoofdhuid wordt hier heel erg blij van. Ook WECOLOUR speelt hier op in en heeft al jaren verschillende haarverf en haarproducten die bijdragen aan een gezondere hoofdhuid. Ze zijn natuurlijk en zonder ammonia, resorcinol en parabenen en zijn tevens dierproefvrij.

Daar moest ik natuurlijk meer van weten en daarom heb ik één van de maar liefst 27 haarkleuren mogen testen. Namelijk de kleur 8.0 natuurlijk blond en gebruikte deze voor mijn uitgroei te verven. Je krijgt thuis een prachtige doos met daarin alle benodigdheden om thuis jouw haar te kleuren. Zo zitten er handschoenen bij, shampoo en conditioner, en de 2 producten die je samen mag mengen en een handige kwast en kam om het zo goed mogelijk aan te brengen. Ideaal en heel handig!

Haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke haarverf van de drogisterij.

Mijn ervaring met WECOLOUR!

Ik vond het makkelijk aan te brengen en heb bij sommige haarverf weleens dat het gelijk een beetje gaat prikken, maar bij deze voelde ik dit helemaal niet. Bij het opdoen vond ik de verf wel wat donker voor de kleur zelf, maar dit zie ik ook vaker terug en daarom wachtte ik geduldig af. Na het intrekken ben ik gelijk onder de douche gegaan en heb ik gelijk de shampoo en conditioner getest. Deze waren heel fijn en zorgde erna ervoor dat mijn haar goed doorkambaar werd. Om wat extra voeding te geven koos ik daarna ook voor de Rich Argan cream die heel fijn rook en het iets minder droog maakte. Ik ben heel tevreden met het resultaat en de producten. Het blijft heel lang zitten en ik heb geen moment last gehad van mijn gevoelige hoofdhuid. Echt een aanrader en het is zo gedaan!

Mijn resultaat – before and after

Zoals je ziet is het echt een verbetering en ziet het er natuurlijk en glanzend uit!

 

Haarverzorging en haarstylingsproducten van WECOLOUR

WECOLOUR heeft verschillende fijne haarverzorgingsproducten en haarstylingsproducten in hun assortiment. Ik mocht de shampoo en conditioner testen die ook geheel natuurlijk zijn en zorgen voor een gezonde en glanzende haardos. Daarnaast hebben ze ook een heel speciale Dark Bamboo shampoo van klei en deze moest ik natuurlijk ook proberen. Hij is heel fijn en reinigt en zuivert het haar, waardoor ingrediënten beter in het haar kunnen doordringen. Daarnaast heb ik de Rich Argan cream getest en deze is heel fijn als je droge punten hebt, zo voorkom je dat deze sneller afbreken en behoud je haar een mooie glans en wordt het niet te droog. Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog een haar mousse die je direct meer volume geeft en het haar verstevigt, geheel biologisch en zonder parabenen. Ik ben helemaal fan van hun prachtige natuurlijke haarproducten en gebruik ze met veel liefde. De producten zijn zeker een aanwinst bij je haarverf om je haar langer mooi te houden en goed te verzorgen.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Bij WECOLOUR staat de kwaliteit van de haarverf centraal. En kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Voor €19,95 heb je een haarverfpakket van WECOLOUR in huis, dat zo puur mogelijk is. De verf heeft véél pigment voor een krachtige, lange dekking en verzorgt je haar zodat het glanst als nooit tevoren. Ze hebben veel aandacht besteed aan de verpakking, de haarverf en benodigdheden. Het is na opening nog houdbaar en je kunt het gebruiken om zowel heel je haar als alleen de uitgroei te verven. Wist je dat je bij je eerste bestelling maar liefst € 10 korting krijgt en je dus al een hele set met haarkleuring en tools krijgt voor maar € 9,95! Het wordt nog leuker, want als je het aanbeveelt bij familie en kennissen en hun doen ook een aankoop, dan ontvang je maar liefst € 5 retour. Zo wordt natuurlijk je haar verven een feestje!

WINACTIE!

Wij mogen een set weggeven van WECOLOUR, hoe gaaf is dat?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg WECOLOUR en Boost your Health op social media;
 • Laat hieronder weten waarom jij het wilt proberen 🙂
 • Deel het artikel via social media, niet verplicht wel lief!

We zullen de gelukkige winnaar bekend maken op maandag 28 oktober aanstaande via Facebook!

Meer weten?

Bekijk op de website alle informatie en producten van WECOLOUR en geniet van mooie natuurlijke kwaliteit haarverf die je gewoon thuis kunt aanbrengen!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 3

 • Avatar
  reply
  22 oktober 2019

  Heel graag zou ik een pakket van Wecolour willen winnen!!! Waarom? Nou, omdat ik als geen ander weet hóe fijn deze verf is! Ik gebruik deze verf nu een tijdje, omdat ik erg kwetsbaar haar heb. Doordat ik PCOS heb en last heb gehad van Alopecia areata is mijn haar nooit echt makkelijk geweest. Zo valt het heel snel uit, heb ik heel erg dun, droog en pluizig haar en bovenop wordt het toch snel vet. Ik heb veel korte plukken haar tussen mijn lange haar, omdat het zo snel afbreekt. Kortom, geen gemakkelijk haar! Ik wil daarom mijn haar wel op een milde manier verzorgen en zo natuurlijk mogelijk, zodat het niet nog meer afbreekt en uitvalt. Omdat ik al her en der grijs word wil ik toch ook mijn haar kunnen blijven verven. Met Wecolour kan dat dus! Super fijn! Mijn haar wordt op een voorzichtige manier geverfd, met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dat past helemaal bij mijn levensstijl. Mijn voeding is namelijk ook zo natuurlijk mogelijk, zonder troep, en zo ook mijn cosmetica en schoonmaakproducten. Ik ben fan! Ik volg jullie én Wecolour al een tijdje, dus dat kan ik niet meer doen om extra kans te maken op deze prijs 😉 Toch lijkt het me zó fijn en te gek om een pakket te winnen! Ik wil misschien namelijk voor een ander kleurtje gaan dit seizoen 🙂 Ik ga duimen!🙏

 • Avatar
  reply

  Danielle

  22 oktober 2019

  Ik zou het zo graag eens willen proberen voor mijn dochter Lisanne. Zij kan haar haar eigenlijk niet verven omdat haar haar zo kwetsbaar is. Ik ben heel benieuwd wat deze verf met haar haar doet.

 • Avatar
  reply

  Gerda

  28 oktober 2019

  Zou geweldig zijn om te winnen en dat omdat ik om de maanden mijn haar verf en dat ook heel graag gezond zou willen doen! Zo min mogelijk schadelijke stoffen, omdat mijn hoofdhuid en haar niet tegen al die stoffen kunnen. Heb een héél gevoelige hoofd huid, maar wil wel graag mijn haren geverfd zien. Nu prikt het als ik haarverf gebruik. Als ik deze mag testen zou ik zeker de resultaten willen delen op social media! Net zoals Nuud Care deodorant wat ik ook een geweldig product vind. En als ik jouw recensie lees dan werkt deze haarverf van WECOLOUR heel goed! Mijn lange haar is nu weer dof aan het worden, dus ik wil graag weer dat mijn haar gaat glanzen!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .