Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Natuurlijke witte tanden met Glorysmile

We willen allemaal graag wittere tanden, maar tanden bleken is niet zo gezond voor je tanden. In het verleden heb ik dit weleens gedaan, voor mijn bruiloft. Na de behandeling met een beugel bleef er toch wat aanslag achter en ik wilde dit graag niet meer terugzien. Ondanks dat het heel mooi was, waren mijn tanden hier wat minder blij mee en werden daardoor mega gevoelig voor warm en koud verschillen. Maar er is nu iets nieuws op komst waarbij je je tanden witter kunt krijgen op een natuurlijke manier. Namelijk met Coconut Charcoal! Natuurlijk was ik hier heel benieuwd naar en ik heb het dan ook grondig getest, kijk en lees je mee?

Wat is Coconut Charcoal precies?

Er wordt op dit moment steeds meer bekend over schadelijke stoffen in onder andere tandpasta en tandenbleekmiddelen, fluoride ( één van de meest gebruikte ingrediënten in tandverzorgingsproducten) wordt bijvoorbeeld zelfs gelinkt aan neurologische aandoeningen. Dit is de reden dat mensen steeds vaker kiezen voor natuurlijke tandverzorgingsproducten zoals houtskool. Maar ook hierin zitten verschillen en daarom is het belangrijk om het verschil te weten. Momenteel is de meest gebruikte vorm van houtskool in houtskool producten “Activated Charcoal”. Dit bestaat uit een combinatie van palmnoten (vele malen minder kwalitatief) en niet biologische kokosnoten, ook wordt de herkomst van deze ingrediënten niet gecontroleerd.

Charcoal Poeder coconut charcoal

Waarom 100% Coconut Charcoal?

Coconut Charcoal daarentegen is de meest pure vorm van Activated Charcoal. Het wordt gemaakt van 100 % biologisch geteelde kokosnoten. Een poeder dat voor 100 % bestaat uit Coconut Charcoal garandeert je het best mogelijke resultaat, zonder kunstmatige toevoegingen of chemische stoffen. De poederdeeltjes zijn veel kleiner dan de poederdeeltjes van standaard Activated Charcoal. Hierdoor verwijdert Coconut Charcoal alle onzuiverheden van je tanden, zonder het tandglazuur te beschadigen. Zelfs niet bij langdurig dagelijks gebruik!

Dit is waarom je voor GlorySmile moet kiezen

Er zijn al veel producten met Activated Charcoal op de markt te vinden. Toch is GlorySmile de enige met 100% pure Coconut Charcoal van biologisch geteelde kokosnoten.Andere Activated Charcoal poeders of standaard tandpasta’s zijn gevuld met onzuiverheden en schadelijke chemische stoffen. Onze Bamboo Charcoal tandpasta geeft het beste resultaat door deze direct te gebruiken na het gebruiken van de Charcoal powder.

Mijn ervaring met GlorySmile

Het was even wennen omdat het zo zwart is, maar het ruikt goddelijk en is makkelijk aan te brengen met de handige borstel. Het poetst makkelijk en na een paar keer spoelen is de coconut charcoal weer verdwenen, maar krijg je er na een paar dagen een prachtige witte smile voor terug! Zoals je kunt zien heb ik links wat meer een gele gloed over mijn tanden en zijn ze rechts echt wit stralend. Dit is het resultaat na 4 dagen. Bij langer gebruik worden deze verschillen nog groter, dus zeker het proberen waard!

Ook eens proberen?

De producten van GlorySmile zijn hier te koop en wij mogen jullie een geweldige korting geven van maar liefst 10% met de kortingscode: BOOSTYOURHEALTH10

Wij zijn groot fan en laten onze tanden graag witter worden met de natuurlijke producten van GlorySmile!  

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .