Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Nooit meer een bad hair day met Ellastiek

Vroeger kamde mijn moeder de haren van mij en mijn zus altijd strak en deed het vervolgens in een knotje. Dat stond netjes en verzorgend en als wij dan piepten dat het toch wel wat strakker zat of ze te hard kamde, dan kregen we te horen dat we pijn moesten lijden als we mooi wilden zijn. Toen ik eindelijk in de puberteit terecht kwam was er weinig overgebleven van deze traditie, tot ik sindskort verliefd werd op Ellastiek en dolgraag hun ellastieken wilde proberen of het nog net zo leuk stond als vroeger. Lees gauw verder en zie het resultaat!

Toen oprichter Ella zelf haar eerste Ellastiek begon te dragen, volgden bekenden van haar al snel met het opvolgen van deze leuke ellastiek. Vandaar de naam Ellastiek (by Ella) en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken en lopen er volop meisjes met knotjes voorbij met leuke Ellastieken 🙂

Ze zijn fleurig, je kunt ze helemaal stijlen met jouw kleding en je kunt superhandig gebruiken om je haar omhoog te doen en er toch onwijs leuk uit te zien zonder strakke stiekjes of speldjes. Ik ben helemaal fan en vind ze superfijn. Je kunt ze combineren met een leuke strik, je kunt ze zelfs ontvangen in een extra zacht stofje en ze zijn er in leuke printjes. Kortom je moet er gewoon minstens 1 gebruiken en liefst een hele collectie van deze gave Ellastieken.

3 op een rij, welke is jouw favoriet?

Deze is lekker zacht, zo fijn!

Maar hoe draag je deze gave ellastieken?

Doe je haar lekker omhoog, maak een knotje of een (halve) staart. Doe het losjes en niet zo netjes of juist heel stylish, het kan allemaal.

Waar zijn ze te koop?

Je kunt ze hier aanschaffen in alle kleuren en stoffen en tevens combineren met een gave strik. Prijzen zijn vanaf € 7,95.

Heb jij er al eentje bemachtigd of lijkt het je ook superhandig, laat het ons hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .