Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Oorbellen, de must have accessoire van dit moment!

Weet je wanneer ik mezelf naakt voel? Als ik mijn oorbellen ben vergeten in te doen. Ik kan daar echt ontzettend van balen. Soms dan is het in de ochtend voordat ik naar mijn werk ga spitsuur en dan zit ik eenmaal op de zaak en denk ik “ohw nee, ik heb een kaal oor”! Het liefst zou ik dan opstappen en even naar huis racen om het probleem op te lossen. Ik mix en match wat af en mijn earparty ziet er nooit hetzelfde uit. Graag vertel ik jullie over mijn favoriete waardevolste items en hoe ik dat combineer met leuke oorbellen, betaalbaar voor iedereen! Lees je mee?

Mijn eerste oorbelletjes kreeg ik toen ik 7 was. Ik weet nog heel goed dat ik ze zo ontzettend graag wilde en dat ik toen met mijn moeder naar de juwelier ben gegaan om ze te laten schieten. Fun fact, het 2e knopje wat ik op de foto in heb is het desbetreffende zweerknopje wat er toen is ingeschoten. Een simpel zilveren knopje met een roze steentje. Ik was zo trots als een pauw en liet ze aan iedereen zien. Mijn tweede gaatje liet ik stiekem schieten op mijn twaalfde. Op weg vanuit de middelbare school naar huis, met een vriendin. Ik geloof dat ik het een dag verborgen heb weten te houden door mijn haar ervoor te houden, maar de aap kwam al snel uit de mouw. Mijn derde gaatje liet ik niet heel lang geleden zetten. Oktober 2017. Net in mijn burnout en mijn therapeut had gezegd, ga leuke dingen doen. Nou ja, ik kon wel wat bedenken. Al heel lang wilde ik een derde gaatje, en zo gezegd zo gedaan.

Jarenlang ben ik helemaal into de minimalistische stijl geweest qua sieraden. Nog steeds vind ik dat heel erg leuk. Klein maar fijn. Ook moest het allemaal goud zijn, maar nu merk ik dat ik hierin weer een beetje verander. Ik match zilver en goud samen in een oor, een paar jaar geleden een absolute no go in mijn ogen, en ook de grote gekleurde hangende oorbellen maken een entree in mijn oren.  Ik hou ervan om lekker te kunnen afwisselen.

Met afwisselen bedoel ik niet alleen de style van de oorbellen maar ook het type sieraad. Ik hou ervan om dure luxe sieraden te combineren met betaalbare varianten. In mijn sieradendoosje zitten dan ook hele waardevolle oorbellen die ik rustig combineer met oorbellen van een paar tientjes. Mijn favoriete merk om super leuke betaalbare oorbellen te kunnen kopen is Brandfield. Ze hebben er echt voor ieder wat wils. Ik kocht hier onlangs deze gouden oorstekers en de super schattige kleine hoops met libelle’s. En kan niet wachten om ze met heel veel plezier te gaan dragen! Om je een idee te geven; beide oorbellen waren samen € 47,-.  Perfect om jezelf af en toe een cadeautje te geven, of uiteraard cadeau te geven aan een geliefde.

Waar kan jij niet zonder? Mijn moeder kan bijvoorbeeld absoluut niet zonder lipstick! En voelt zich naakt als ze dat niet op heeft. Wij zijn nieuwsgierig, dus laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .