Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Originele kerstcadeaus voor hem

Het is een cliché, maar af en toe lijkt de tijd echt te vliegen. Ik kijk net rechts onderin mijn scherm en zie dat het al bijna december is. December betekent Kerst en Kerst betekent over het algemeen veel cadeautjes inslaan. Vooral voor de mannelijke leden van de familie vind ik het altijd bijzonder lastig om met een leuk en origineel cadeautje te komen, maar gelukkig was daar de uitnodiging van Radbag om eens lekker in hun webshop rond te neuzen. En een ding is zeker, dit jaar krijg ik een keer geen decemberstress..

Voor de gezelligheidsdrinker is er meer dan genoeg keus, van een magnetische bierboom tot design cocktailshaker, maar mijn oog viel direct op het bierkookboek, met de meest uitlopende recepten allemaal bereid met bier.

Maar ook voor de liefhebbers van andere drankjes is er meer dan genoeg keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waterfles inclusief duiker, een superheldenkoffiemok en mijn persoonlijke favoriet de F*cking Strong Coffee. In combinatie met de Minipresso, weet ik iemand die ik daar heel blij mee kan maken. En heb je een Starwarsliefhebber in de familie kan je helemaal los gaan hier. Een kleine greep uit het assortiment; Het leerboek ´How tos peak Wookie, verschillende retro starwarsposters of de ultieme Star Wars atlas.

Waren dit nog niet genoeg opties voor je? Dan heeft Radbag ook nog een groot assortiment wat letterlijk iedere man leuk vindt. Verschillende soorten bluetooth speakers, sleutel-terug-vind-gadgets en andere gadgets waar ik als vrouw helemaal niets van begrijp, maar zijn ogen wel van gaan glimmen. Laten we eerlijk zijn, wat moet je met een 240 in 1 mini arcade machine of een Ninja 18 in 1 universeel gereedschapsetje? Maar dat denken zij vast ook van ons twintigste fles nagellak of honderdste paar pumps, die in hun ogen allemaal hetzelfde zijn.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je dit jaar originele kerstcadeaus voor hem? Check dan hier gauw nog meer leuke inspiratie en dan is het gegarandeerd wachten op die glimmende oogjes op kerstavond.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .