Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: OVI; de zelfregulerende luchtbevochtiger die gezien mag worden

Wij wonen in een ouder huis en dat heeft natuurlijk zijn charme, maar ook zeker zijn nadelen. Één van de nadelen is dat het huis in de woonkamer (en soms ook in andere gedeelten van het huis) last heeft van droge lucht. Ik merk het vaak als de verwarming net iets te hoog heeft gestaan en krijg dan vaak ook geïrriteerde droge ogen en het lijkt dat ik dan ook nog sneller moe wordt. Daarom namen we de proef op de som en probeerden wij de zelfregulerende luchtbevochtiger uit (OVI) van Duux uit. Als je benieuwd bent of het daadwerkelijk geholpen heeft en of het ook iets voor jou kan zijn, lees dan gauw verder!

Met dit unieke design is het een feestje om hem open te maken, bekijk hieronder hoe de OVI eruit ziet en we zullen je er alles over vertellen:

Design

Met het unieke Nederlandse design lijkt het of je een prachtige lamp in huis hebt, de zelfregulerende luchtbevochtiger is zo mooi vorm gegeven dat het een echte eye-catcher in huis wordt. Ik keek mijn ogen uit toen ik hem uitpakte en vind hem ontzettend mooi vormgegeven. Deze vraagt om een speciale plek in huis waar hij gezien mag worden en ondertussen jouw gezondheid boost!

Droge lucht in huis

In Nederland hebben wij grotendeels van het jaar de verwarming aan om het ons gemakkelijk en warm te maken. Maar wist je dat de droge lucht in huis kan leiden tot verkoudheid en vermoeidheid en het kan zelfs je concentratie beïnvloeden. Ovi de zelfregulerende luchtbevochtiger kan je helpen om deze symptomen te verminderen en creëert de luchtvochtigheid die je nodig hebt, zodat je fitter de koude periodes door komt.

Hoe werkt de Ovi precies?

De ventilator blaast lucht door het natte filter, waardoor het water op natuurlijke wijze verdampt en het risico op overmatige bevochtiging wordt geminimaliseerd. Als je wilt, voeg dan een paar druppels aroma toe voor een aangename geur. Dat laatste is een extra mogelijkheid en ga ik zeker eens proberen, want van de geur van lavendel wordt ik heel ontspannen. Zo kun je in mum van tijd genieten van gezonde lucht in jouw huis!

Zelfregulerend?

Ovi’s verdampingssysteem gebruikt een filter om water uit het reservoir te halen. Een ventilator die over het filter blaast, laat de lucht vocht opnemen. Hoe hoger de relatieve vochtigheid (RV), hoe moeilijker het is om water uit het filter te verdampen. Daarom is Ovi zelfregulerend: als de luchtvochtigheid toeneemt, neemt de waterdampafgifte van Ovi natuurlijk af. Ideaal en heel handig, zo hoef je zelf niet aan de slag en doet de OVI het werk voor je prachtige woning!

Nog meer voordelen?

Het waterfilter kan makkelijk vervangen worden. Als er voldoende water in de Ovi zit dan kleurt hij blauw en als het water bijna op is wordt hij rood, zodat je precies weet wanneer je het water moet bijvullen. Daarnaast kun je met een handige Duux Sense Hygrometer de luchtvochtigheid in je eigen huis meten, zodat je precies weet of het goed is of juist niet. Het percentage moet tussen de 40-60 procent zijn, waarbij 40% natuurlijk heel goed en 60% slecht is. Ook kun je exact kijken wat het effect van de Ovi is, dan daalt het percentage op de hygrometer. Bij aanschaf van een product bij Duux betaal je geen verzendkosten en is het de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat?

Waar kun je deze unieke Ovi zelfregulerende luchtbevochtiger aanschaffen?

Je kunt de Ovi zelfregulerende luchtbevochtiger hier aanschaffen en er zijn ook nog verschillende andere designs en mogelijkheden. Er zijn zelfs leuke kindervarianten die in de vorm van een paddenstoel gekocht kunnen worden. Daarnaast heeft Duux een uitgebreid assortiment met luchtbevochtigers, aromavernevelaars, luchtontvochtigers, luchtreinigers en accessoires zoals nieuwe filters en heerlijke aroma oliën.

Mijn ervaring met de Ovi zelfregulerende luchtbevochtiger

Je kon in het begin al lezen waarom dit in ons huis een uitkomst zou wezen. We ervaren het tot nu toe als zeer prettig. Hij staat prachtig, doet goed zijn werk en maakt ook geen herrie. We zijn er dan ook stiekem wel een beetje verliefd op! Zowel mijn man als ik hebben veel allergieën en dit helpt de lucht in onze woning gezonder te houden, waardoor wij ook minder last ervaren. Ideaal! Met recht een musthave voor een gezond huis met gezonde(re) lucht!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .