Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Plannen wordt een feestje met de Pink Purpuz Planner

Ondanks dat ik nu beter focus op de dingen die ik daadwerkelijk moet doen, blijft dit nog een puntje waar ik altijd op moet letten. Ik heb soms zoveel ideeën die ik het liefst allemaal tegelijk uit wilt voeren en dat heeft natuurlijk niet zo veel zin. Ik heb hier aan gewerkt en onthoud nu wel de ideeën, maar voer ze niet meer allemaal tegelijk uit. Ik doe dit met maandelijkse planninglijsten voor de blogs en in mijn notitieboekje, maar echt praktisch is dit niet. Daarnaast heb ik nog een agenda en gebruik ik ook nog Trello. Beetje omslachtig allemaal en dan ook nog de afspraken bijhouden die ik zowel privé als zakelijk inplan en het wordt chaos. Toen ik de Pink Purpuz Planner voorbij zag komen, was ik meteen enthousiast, eindelijk een planner die alles in één is en waar ik niet op 5 verschillende plaatsen alles moet noteren. Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Lees dan gauw verder!

Meer balans tussen werk en privé

Balans tussen werk en privé kan een uitdaging zijn, zeker in de huidige maatschappij waarin mensen vaak veel willen doen in een zo’n kort mogelijke tijd. Balans vinden hierin is niet altijd makkelijk en daarom heeft de Purpuz planner ruimte gemaakt voor zowel werk als privé in de maandplanner en in de weekagenda. Zo kun je in één oogopslag zien wat de balans is tussen tijd voor jezelf, je sociale contacten en je werk. Vanuit daar kun je kijken of dit beter kan of niet en helpt de planner je zo tot handige inzichten en verbetering en meer balans tussen jouw werk en privé leven. Om je te helpen hierbij zijn er in de maandplanning 4 speciale rubrieken opgenomen.

Voel je krachtiger en meer energiek

We leven in een tijdperk dat iedereen het druk heeft. Al vraag je een bekende hoe het gaat, krijg je bijna standaard het antwoord “druk en met jou?” en we zien ook een flinke stijging in het aantal burn-outs. Steeds meer mensen verliezen de liefde voor hun werk en komen uitgeput thuis na een dag werken. Veel mensen leven op de automatische piloot en werken om te overleven en dat is zeker niet de bedoeling. Natuurlijk kun je veranderen van werk, omdat je het niet meer leuk vindt of kiezen voor een baan waar je meer voldoening uit haalt. Dit is niet altijd gemakkelijk, maar het is zeker mogelijk. Om meer energie te krijgen, zul je dingen moeten gaan doen waar je meer energie van krijgt. Waar jouw hart een sprongetje van maakt en je een mooie glimlach laat zien. Daarom is deze Purpuz planner zo fijn, je kunt namelijk bijhouden waar je gelukkig van wordt. Deze #happyhabits zet je in de agenda en maken je bewuster van het feit waar jij nu meer energie van krijgt en waarvan nu helemaal niet. Op naar een gelukkiger leven!

Succes wordt kinderlijk eenvoudig

Vroeger leek alles overzichtelijker. Nu zijn er maar weinig mensen die ik spreek die rust, overzicht en tegelijkertijd succes ervaren. Iedereen is druk. Dit is opmerkelijk. Omdat als we ouder worden we steeds meer middelen en kennis hebben. Toch blijft succes vaak uit. Doelen worden niet gehaald. Dromen blijven in de kast. De Purpuz planner geeft je overzichtelijke stappen om in balans je doelen te behalen. Met deze vernieuwende planningsmethode wordt succes kinderlijk eenvoudig.

Ontwikkeling en dromen

Als je stilstaat, kom je niet verder. Je relaties en werk zijn wel prima. Je blijft je frustreren. Weer niet je voornemens gehaald. Verandering is nodig om ergens te komen. Wij geloven dat reflectie je positief verandert en je laat groeien. Vaak betekent groei dat je sneller of makkelijker dingen kunt, dat is mooi! Want dan kun je meer leuke dingen doen. Om je snel te laten groeien is er in de planner dagelijks ruimte voor reflectie. Aan het einde van de dag kun je in de agenda aangeven waar je die dag trots op bent. En waarin je de volgende dag kunt groeien. Zo sluit je iedere dag positief, met waardering en groei af.

Wat vind ik ervan?

Ik vind het een unieke en zeer handige planner. Naast je agenda, notities, je privé en zakelijke dingen, kun je ook je ontwikkeling bijhouden en wordt je geïnspireerd door quotes. Hij is overzichtelijk, handig en het is voor mij een grote plus dat je zowel zakelijk als privé kan combineren en daarbij ook bij kunt houden hoe het met die balans staat. Ik vind de kleur geweldig en kan niet wachten om hem te gebruiken om het jaar goed uit te gaan en 2019 te starten met nog meer balans, inspiratie, succes, dromen die werkelijkheid worden en nieuwe “out of my comfortzone” momenten. Ik vind de Pink Purpuz Planner dan ook echt een must have voor iedere vrouw die ondernemer is of een baan heeft waarin ze veel moet schakelen, zodat ze het overzicht houden en het beste uit zichzelf kunnen halen. Let’s do this! 

Waar te koop?

Koop de Purpuz planner nu hier in de shop en start jouw nieuwe jaar krachtig en vol met inspiratie en motivatie. Hij is te koop voor €39,97 en mocht je dit jaar al willen beginnen, dan kun je hier de Purpuz planner digitaal van 2018 nog downloaden.

Ik ben groot fan en ga mijn jaar vol kracht, positiviteit en een betere planning van start!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .