Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Single Serve Steamer van Tomorrow’s Kitchen + recept!

Als ik heel eerlijk ben, ben ik totaal niet creatief als het gaat over het klaarmaken van mijn lunch. Het is heel erg vaak hetzelfde. Boterham met kaas of met worst. Een paar crackers of rijstwafels met beleg, maar verder dan dat kom ik niet. Dit komt deels omdat ik wil dat mijn lunch snel klaar is, want er is tenslotte in een pauze maar beperkt tijd, en het andere deel wilt gewoon niet “moeilijk” hoeven doen. Maar daar gaat verandering in komen. Wil je weten hoe, lees dan snel verder!

Koken in de magnetron, natuurlijk had ik er wel eens over gehoord, maar nooit gedaan. Want hoe werkt dat dan? Tomorrow’s Kitchen heeft een super handige keuken musthave op de markt gebracht. De Single Serve Steamer. Ideaal als single zoals ik maar ook super geschikt om mee te nemen naar je werk zodat je tijdens je lunch een super snelle gezonde maaltijd kunt klaarmaken.

We willen allemaal gezonder eten, maar hier niet teveel tijd aan kwijt zijn. Met deze gadget gebeurt dit zeker niet. Geen verloren voedingsstoffen, afnemende smaken of veel vaat. In een paar minuten staat er een super lekkere maaltijd op tafel. Je kunt in deze Single Serve Steamer een heleboel klaarmaken,  niet alleen groente. Maar je stoomt ook in een handomdraai je vis of vlees gaar. Alles kan bij elkaar gedaan worden in de glazen kom en voila. Het enige wat je nog nodig hebt is een magnetron. De meeste huishoudens en werkgevers hebben deze wel staan, dus het “geen tijd” excuus gaat niet meer op. Gezond hoeft niet meer lang te duren.

Ik heb een super snel receptje uitgeprobeerd van de receptenkaart die wordt meegestuurd bij de Single Serve Steamer, en deze deel ik heel graag met jullie.

Recept: Aziatische garnalen broccoli

Deze ingrediënten heb je nodig:

  • 6 broccoli roosjes
  • 6 garnalen (ik koop mijn garnalen ingevroren en gepeld en gegaard)
  • 1 lente ui
  • 1 tl olijfolie of sesamolie
  • Een klein beetje fijngehakte gember
  • 1 (fijn) gesneden knoflookteentje
  • 1 tl soyasaus

Bereidingswijze:

  • Was de roosjes broccoli en doe ze in de glazen kom van de single serve steamer. Doe er vervolgens de overige ingrediënten bij en doe de siliconen deksel op het kommetje.
  • Het kommetje mag voor 4 minuten in de magnetron op 500-600 watt.
  • In nog geen 6 minuten heb je een super lekkere lunch klaar gemaakt. Mocht je het als diner willen eten kun je er nog zilvervliesrijst of  meergranen noodles bij koken.

De Single Serve Steamer is te koop bij Bol.com en kost € 13,49.

Naast koken met de Single Serve Steamer, kan je er ook baksels in maken. Wat denk je van een super snelle healthy brownie die in nog geen 6 minuten klaar is of een heerlijk fruit koekje waar je na 5 minuten van kunt genieten.

Ikzelf zal de Single Serve Steamer vooral gaan gebruiken voor heerlijke groentegerechten klaar te maken, waar zou jij hem voor willen gebruiken?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .