` LIFESTYLE: Slaapkamer in Bohemian woonstijl - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

LIFESTYLE: Slaapkamer in Bohemian woonstijl

De Bohemian woonstijl is helemaal hip. Bij deze woonstijl kan je veel verschillende kleuren en prints combineren. Kenmerkend voor deze stijl is dat er veel planten en natuurlijke materialen in gebruikt worden. Door deze woonstijl krijg je het gevoel dat je op vakantie bent. Lees hier hoe jij jouw slaapkamer in de Bohemian woonstijl kunt inrichten.

Vloerkleed

Bij deze stijl past een vloerkleed. Het beste is om te kiezen voor een lichte natuurlijke kleur. Door je vloer rustig te houden qua kleur kan jij met je woondecoraties kiezen voor prints. Een vloerkleed geeft ook een fijn gevoel aan je voeten, omdat je hierdoor zonder dat je het koud krijgt op blote voeten kunt lopen. In de woonkamer is het niet altijd ideaal, omdat je hier sneller eten morst. Dit probleem heb je niet in je slaapkamer, behalve als je ook eet in de slaapkamer. Dit kan jij natuurlijk beter niet doen. Een voordeel van een tapijt is dat het niet duur is. Daarnaast is het ook makkelijk zelf te leggen.

Meubels

Houten meubels zoals stoelen, bankjes en tafels passen mooi in deze stijl. Kies voor lichte houten kleuren zodat je slaapkamer ruim lijkt. Ook bamboe meubels passen goed in de Bohemian woonstijl. Een egg hangstoel of schommelstoel is ook een goede keuze. Als je een grote slaapkamer hebt kan je een hangmat ophangen. Dit zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Ook qua bed kan je kiezen voor een houten of bamboe bed.

Lampen

Zorg voor lampen die je kunt dimmen, zodat er geen fel licht in je slaapkamer is. Dit past namelijk niet bij de rustgevende Bohemian stijl. Een mooie hanglamp gemaakt van bamboe is een goede keuze.

Woonaccessoires

Als jij de rest van je slaapkamer in een rustige stijl inricht kan je kiezen voor woonaccessoires met drukke print. Kies bijvoorbeeld dierenprints, zoals panter en tijger. Dikke, warme dekens passen ook bij deze stijl. Zoek ook een aantal leuke kussentjes uit om op je stoelen te plaatsen. Plaats over je bed een plaid met een mooie print.

Krijg je geen genoeg van deze woonstijl? Dan kan je de rest van je huis ook hierin inrichten. Dit is ook het meest ideale, omdat je huis groter lijkt als je een stijl hanteert. Het voordeel van deze stijl is dat best veel spullen passen in deze stijl. Zo kan jij ook spullen van vakantie meenemen en toevoegen aan jouw woonstijl.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment