` LIFESTYLE: Solán de Cabras steunt Pink Ribbon met roze fles - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Solán de Cabras steunt Pink Ribbon met roze fles

Dat wij van roze houden is inmiddels geen geheim als je naar onze Instagram pagina en website kijkt. Maar we vinden het belangrijk om ons tevens in te zetten voor goede doelen en kwamen deze toffe flessen tegen die je kunt aanschaffen om zo Pink Ribbon te steunen. Een klein gebaar, maar een grote dienst en daarom vertellen wij je er alles over! Lees mee en koop ze zelf ook!

Het bekende Spaanse merk Solán de Cabras verwisselt tijdelijk haar iconische blauwe fles voor een roze om Pink Ribbon te steunen. Van iedere verkochte fles wordt 14 eurocent bijdragen aan de organisatie die onderzoek naar borstkanker ondersteunt. Het merk is van nature begaan met onze dagelijkse gezondheid. Het water heeft een minerale samenstelling die een weldaad is voor ons lichaam.

Geneeskrachtige werking

De samenwerking met de organisatie Pink Ribbon komt niet uit de lucht vallen. Het Spaanse watermerk Solán de Cabras kent een lange geschiedenis die gekenmerkt wordt door de heilzame werking van de bron. Het minerale water heeft haar naam te danken aan een geitenhoeder uit de 15de eeuw die zag dat zijn dieren genazen nadat ze uit de bron bij  Serrania de Cuenca hadden gedronken (solan=drinkplaats, cabras=geiten).  Dankzij de overlevering werd deze bron een bedevaartsoord voor zieken vanwege de vermeende geneeskrachtige werking. Tot in de 1960 was Solán de Cabras in Spanje slechts in apotheken verkrijgbaar. De unieke samenstelling van het water zorgt voor de goede balans in het lichaam: een lage concentratie natrium en een optimale verhouding tussen calcium en magnesium.

Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Inmiddels zijn al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte. Dat is de missie van Pink Ribbon, in een tijd waarin steeds meer mensen borstkanker krijgen.

Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater (limited edition) is tijdelijk verkrijgbaar in 33 cl PET voor € 0,99 bij diverse supermarkten en Xenos.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment