` LIFESTYLE: Spirituele sieraden en kristal infused waterflessen van Zentana - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Spirituele sieraden en kristal infused waterflessen van Zentana

Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door de prachtige glimmende stenen die bij onze antroposofische huisarts lagen en die ik later ook bij de euritmietherapie ook zag. Wat kristallen en edelstenen voor je kunnen betekenen en wat de werkingen waren, ik had geen idee. Toch, als ik met mijn ouders op vakantie was en ik zag een winkel met mooie edelstenen en kristallen wilde ik altijd naar binnen zodat ik ze van dichtbij kon bekijken en kon aanraken. Ik denk dat ik een jaar of 8 was toen ik mijn eerste ketting hanger kreeg met een prachtige groene steen, een Aventurijn. In de jaren daarna heb ik er nog een aantal bij gekregen en tot op de dag van vandaag draag ik ze nog geregeld en bewaar ik ze op een mooie veilige plek, want ze zijn mij erg dierbaar. Kristallen en edelstenen, ik vertel jullie er graag over in dit artikel over spirituele sieraden en fantastische waterflessen met kristal! Lees je mee?

Als ik nu terugkijk op de werking van de Aventurijn, de steen die ik vroeger droeg, past deze steen goed bij het kind dat ik toen was. De aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert het gevoel van welzijn. Iedere edelsteen heeft zijn eigen unieke werking. Het is dus ontzettend bijzonder als je sieraden kunt dragen die op dat moment inspelen op je gemoedstoestand en welzijn. Hiervoor hoef je totaal geen zweverig persoon te zijn. Want veel mensen associëren spiritualiteit met zweverigheid, wat natuurlijk totaal onjuist is. Het zijn stuk voor stuk unieke sieraden (want geen steen is hetzelfde) en ze zijn ook nog eens prachtig om te zien. Het is een super mooi cadeau voor jezelf, maar ook om te geven. Het zal een cadeau zijn met een verhaal en je geeft het met een reden. Dat maakt het heel bijzonder.

Deze prachtige ketting kwam als een complete verrassing. Toen ik het doosje opende moest ik direct denken aan de oorbellen welke ik niet lang geleden voor mezelf had gekocht. Dit moest wel een teken zijn. Als mensen die mij niet of niet zo goed kennen, toch het juiste voor mij uit weten te kiezen, dan moet het wel een bijzonder cadeau zijn.

Zoals je kunt zien heeft de ketting de vorm van een blad. En nu ga ik jullie wat vertellen wat je wellicht niet zou verwachten. Deze hanger is gemaakt van ECHT blad van een walnotenboom. Hierdoor zijn dus alle hangers uniek. De vorm en de grote van de hanger zullen dus altijd verschillen. Mocht je de hanger willen bestellen dan krijg je er uiteraard ook de ketting bij. Maar nu even terug naar de hanger. Uiteraard heeft het blad van een walnotenboom ook zijn betekenis en zijn verhaal.

Alle bladeren die gebruikt worden voor de sieraden worden zorgvuldig met de hand geselecteerd, gedroogd en geborsteld. Met een uniek proces worden deze bladeren tot de nerf nauwkeurig gegoten met metaal.

De walnotenboom werd meer dan tweeduizend jaar geleden al geprezen als symbool voor intellect en wijsheid. Tegenwoordig worden de noten gebruikt als voeding en olie en het hout ter decoratie. Maar de bladeren zijn in mijn ogen net zo mooi, en misschien nog wel mooier. Een normaal blad zou na een paar weken al vergaan zijn, maar met dit sieraad om je nek heb je jarenlange schoonheid bij je. Dat gepaard met intellect en wijsheid, kan niet beter.

Als je ook net zoals ik geïnteresseerd ben in prachtige edelstenen sieraden, wil je ze aan jezelf of aan een ander cadeau doen, neem dan echt eens een kijkje op de website van Zentana. Maar wees gewaarschuwd, want ik weet zeker dat je net zoals ik helemaal verliefd gaat worden op al het moois.

Waar ik helemaal verliefd op werd zijn deze bizar mooie Kristal Infused waterflessen. De naam en de foto’s hierboven spreken denk ik al op zich. De flessen zijn gemaakt van een supersterk glas, borosil. Dit glas zal niet snel breken als je er zorgvuldig mee omgaat. Daarnaast krijg je bij de waterfles ook een beschermhoes, zodat het nog veilig is. Het drinken uit een fles van glas voelt fijner. Daarnaast is het vaak zo plastic flessen of bidons een nare smaak geven aan je water Dat is bij deze flessen dus niet het geval. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat glazen flessen veel milieuvriendelijker zijn en in glas vind je geen BPA’s wat je in plastic wel vindt. Ondanks de super mooie kristal in de fles, voelt de fles niet vervelend zwaar. Hij is makkelijk uit elkaar te draaien zodat je de fles en het kristal goed kunt schoonmaken. Er zijn 3 waterflessen waar je uit kunt kiezen. De rozenkwarts, bergkristal of amethist. Zoals jullie kunnen zien heb ik voor de rozenkwarts gekozen. De kristallen zijn 100 % pure kristallen. De rozenkwarts is een hele unieke edelsteen met eigenschappen zoals zelfliefde, empathie en behulpzaamheid. Zo krijgt water drinken een wel heel positieve ervaring. Wisten jullie dat je de steen kunt opladen door hem in het maanlicht te zetten? Dit kan gewoon achter glas. Dus zet hem in de avond in de vensterbank en hij geeft de volgende dag extra energie af. Zoals je kunt zien zijn de edelstenen hexagonaal geslepen en wijst de punt naar de dop. De energie wijst dus naar boven en concentreert zich in de top van de hand geslepen steen.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik ontzettend enthousiast over de spirituele sieraden en waterflessen welke Zentana verkoopt. Ik ben heel benieuwd, wat zou jij jezelf cadeau geven? En waarom? Laat het hieronder achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .