` LIFESTYLE: Sportief het nieuwe jaar in met Stox Energy Socks - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Sportief het nieuwe jaar in met Stox Energy Socks

Wij hebben al eerder een leuke samenwerking gehad met Stox Energy Socks, de perfecte sokken als je een fanatiek sporter bent, graag reist of omdat je ze wellicht medisch nodig hebt. Dit zijn DE sokken die je fit en vitaal houden, en dat wil je toch?! Graag vertel ik je over mijn ervaringen met de sokken en waarom ze voor jou ook perfect zouden zijn. Lees je mee?

Ik ontving deze prachtige sportsokken, het design is een echte eyecatcher en eigenlijk te zonde om te verstoppen onder een lange hardloopbroek of sportbroek. Ze zijn perfect te gebruiken voor hardlopen, voetbal, tennis, hockey, volleybal, badminton en heel veel andere sporten.

Het voordeel van de Stox Energy Socks is dat ze ervoor zorgen dat er minder beschadiging plaatsvindt van het spierweefsel, dat je minder spierpijn hebt en dat het zorgt voor minder blessures. Wisten jullie trouwens al dat de werking wetenschappelijk is bewezen? Maar waarom werken deze sokken nou zo goed? Dit komt omdat de Stox Sport Socks compressie bevatten. Dit betekent dat tijdens het dragen van de sokken je bloedcirculatie in je benen verbetert. Naast het feit dat je dus minder snel blessures zult krijgen en spierpijn zult oplopen, stabiliseren de sokken ook je enkels, schenen en kuitspieren. Ze bieden dus de beste ondersteuning op de juiste plaatsen.

Stox heeft een hoop verschillende sokken in het assortiment, toch zijn de sokken allemaal verschillend. Zo zijn de sportsokken gemaakt van vochtafdrijvend weefsel, zodat je benen lekker droog blijven tijdens het sporten. Ook hebben deze sokken een verdikte teen en hiel stuk zodat het comfortabel zit in de schoenen.

Afgelopen november stapte ik voor 10 uur het vliegtuig in richting Curaçao. De reissokken of vliegsokken zouden dan perfect geweest zijn. Helaas had ik deze niet voorhanden maar ik heb wel de compressie sportsokken aangedaan. En ik moet zeggen, ik was blij verrast. Geen vermoeide benen of voeten bij aankomst, geen kramp (wat ik na lange vluchten bijna altijd heb), en helemaal niet het gevoel dat ik in totaal zo’n 15 uur op de been was. Al met al een hele positieve ervaring!

Ook Melinda heeft sokken mogen testen en ze deelt hieronder haar bevindingen:

Ik vind de Stox Energy Socks erg fijn! Ik gebruik ze meestal bij intensieve beweging/sport en soms ook bij lange autoritten en in het vliegtuig. Ze zitten als een tweede huid en zorgen toch voor een goede doorbloeding wat ik heel fijn vind. Ik heb wel flinke voetbalkuiten en daarom kan het makkelijk zijn om ook sport tubes te gebruiken van de mannen zodat ze goed blijven zitten en comfortabel aanvoelen. Ook wil ik weer het hardlopen op gaan pakken en helpen deze sokken ervoor dat ik minder kans op blessures krijg, minder last van vermoeide benen en sneller herstel. Ook heb je minder last van spierpijn en helpt het je tevens om vocht af te drijven.

Zijn de Stox Energy Socks ook voor jou geschikt?

Je hebt specifieke Stox Energy Socks voor iedere dag, bij het sporten, tijdens het reizen of medisch. Voor zowel mannen als vrouwen en ook in verschillende maten en kleuren. Wij zijn groot fan en je kunt hier alle mogelijkheden en prijzen bekijken.

Wij gaan er lekker op uit nu het voorjaarsweer echt tevoorschijn komt!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .