` LIFESTYLE: Streef jij ook naar een lichtgewicht outdoor leven? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Streef jij ook naar een lichtgewicht outdoor leven?

Je hoeft tegenwoordig niet meer het gevoel te hebben zwaar bepakt en bezakt te zijn als je gaat kamperen. Less is more, ook als het op je uitrusting aankomt. En dan bedoel ik niets meer mag meenemen, maar dan bedoel ik “less” gewicht. Hoe heerlijk is dat je je geen bult meer hoeft te sjouwen en dat de kleding die je aanhebt zo licht is als een veertje. Ik laat je graag wat mogelijkheden zien als het gaat over lichtgewicht kamperen. Misschien niet meer voor deze zomer, maar voor volgend jaar kan je niet vroeg genoeg beginnen. lees je mee?

Als je een echte kampeerder bent dan weet ik zeker dat je naast comfort, ook gaat voor licht reizen. Dat zou in ieder geval voor mij een must zijn. Ikzelf ben geen kampeerder maar toen ik in de wereld voor campingspullen terechtkwam, zou ik het liefst nu mijn tent achterin een huurauto leggen en de wijde wereld intrekken. Wat een hoop gave en handige spullen!

Lichtgewicht uitrusting is helemaal van nu. En ik snap het wel.Van prachtige tenten en slaapzakken tot hele potten en pannensets met weinig gewicht. Makkelijk om mee te nemen in de auto, maar ook ideaal als je op fietsvakantie of wandelvakantie zou gaan. Dan moet je er al helemaal niet aan denken om extra kilo’s mee te moeten slepen. Maar hier blijft het niet bij. Rugzakken, schoenen, kleding, het bestaat allemaal.

Ondanks dat ik geen kampeerder ben hou ik wel ontzettend veel van wandelen en van het buitenleven. Als ik op vakantie ben doe ik dit dan wandel ik ook heel erg graag en ben ik de meeste uren van de dag buiten te vinden. Weer of geen weer, I don’t mind. Ik vind dat je lopend gewoon meer ervaart van de omgeving. Geluiden en geuren komen beter binnen en tijdens het wandelen ontmoet je altijd wel mensen waar je een praatje mee kunt maken. Als je lange afstanden wilt gaan lopen dan is een goede uitrusting wel een must.Goed passende kleding, lekkere schoenen en een goed ondersteunende rugtas kunnen dan wel op het lijstje worden bijgeschreven.

Sommige mensen zullen bang zijn voor het prijskaartje, maar een goede uitrusting kun je zo gek maken als dat je zelf wilt. Zo heb je prachtige lichtgewicht schoenen voor € 80,- maar ook voor € 200,-. Ook de speciale rugzakken zijn er voor iedere portemonnee. Ikzelf ben helemaal verliefd op de felrode Berghaus rugzak. vanaf € 50,- kan deze gewoon al voor mij zijn. Comfort comfort comfort, dat is eigenlijk waar het allemaal om draait.

Houden jullie net zo van het buitenleven als ik? Hoe spenderen jullie je vakantie graag? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment