Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Stylish outside with by LouLou

Het is soms lastig om de ideale combinatie te vinden van stoer en vrouwelijk maar het merk By LouLou is hier aardig in geslaagd met hun geweldige tassen, portomonee’s en meer. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen en kleuren en naast dat ze prachtig zijn, zijn ze van goede kwaliteit. Ik ben op het gebied van tassen en portomonee’s nogal kieskeurig en ben nu totally in love met deze prachtige exemplaren van By LouLou. Lees en kijk snel mee, dan kun je ook kennis maken!

Je mag best gezien worden met de uitgebreide collectie leren accessoires van by LouLou. Nee, je moet zelfs gezien worden, want deze zijn echt prachtig! Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt om jouw belangrijke spullen op te bergen, van classy clutches tot business bags en van veelzijdige rugzakken tot multifunctionele luiertas. Alle producten van by LouLou zijn vervaardigd uit hoogwaardige leersoorten en dat maakt het echt kwalitatief waardige producten waar je zeker in wilt investeren en lang mooi blijven. Ze zijn stijlvol, duurzaam en van zeer goede kwaliteit. Wie wil er nu niet lang plezier hebben van je prachtige aankoop?!

Let’s make this work!
Met LouLou’s 37BAG kom je good looking en nog beter georganiseerd voor de (kantoor)dag. Het padded 13 inch laptopcompartiment, de comfortable schouderband en de veelheid aan handige opbergvakjes maken van deze classy Beau Veau versie de ideale business bag.

It’s all about the details!
Hoe fijn is het als jouw clutch, portemonnee of tas uitgerust is met verschillende opbergvakjes om al je essentials een plekje te geven en te voorzien van handige features voor extra draagcomfort? Ik ontving een prachtige portemonnee, zwart leer design en met geweldige studs. Deze was voorzien van heel vakjes voor je pasjes, extra opbergruimtes en zelfs een handig spiegeltje om je lippenstift handig op te doen. Ik heb nog nooit eerder zo’n handige, mooie en gebruiksvriendelijke portemonnee gezien en ben meteen groot fan van by LouLou!

Duurzaam gemaakt
Alle tassen en portemonnees van by LouLou zijn eerlijk en met de hand gemaakt. Vanuit een voormalig pakhuis in de haven van Scheveningen lanceert het team van by LouLou ieder jaar 6 verschillende collecties. Met daarin verrassende designs en natuurlijk de onmisbare iconen. Beschikbaar in vele kleuren van klassiek zwart tot neon roze, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals Vintage Croco en Sparkling Suede.

Bekijk alle unieke exemplaren hier en maak van uitgaan een feestje!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .