Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Tijdloze sjaals van kwaliteit bij Sjaalmania

Het dragen van een sjaal of sjaaltje is helemaal verbonden met mij. Ik draag al sjaaltjes om mijn nek sinds de basisschool. Het voelt fijn iets om mijn nek te hebben. De kleine sjaaltjes hebben later plaats gemaakt voor de grote sjaals en omslagdoeken. Ik denk dat ik een sjaaltjes fanaat geworden ben door mijn moeder die er ook bijna dagelijks eentje draagt aangepast aan de stijl van de dag. En zelfs mijn vader is overstag. Als echte metro man kan een sjaaltje bij zijn outfit niet ontbreken.

De sjaal is een trend die nooit is weggeweest. Een echte klassieker en er zijn dan ook heel veel verschillende soorten sjaals en sjaaltjes te vinden die elk weer op een eigen manier te dragen zijn. Een tijd lang werden ze als een beetje “tuttig” beschouwd maar daar heb ik mij gelukkig niets van aangetrokken. De volhouder wint zeg ik maar zo. Vorig jaar waren ze daar weer ineens, de sjaaltjes in het haar en geknoopt om de nek. Kon ik direct mijn ouder collectie uit mijn kindertijd weer naar boven halen.

Welke type sjaals mogen er naar mijn idee niet ontbreken in je collectie?

 1. De Bandana/ zijden sjaaltje.
  Dit is een klein sjaaltje die je op verschillende manieren kunt dragen. In de zomer en in huis draag ik hem graag in mijn haar. Ideaal om mijn krullen uit mijn gezicht te krijgen als het wat warmer is. Maar ik draag hem ook graag om mijn nek. Ik rol hem op, of draag hem op de cowboy manier in een punt naar voren.
 2. De dikke sjaal
  In de winter kruip ik graag weg in een dikke sjaal. Ik ben een koukleum en heb dan ook ontzettend veel verschillende soorten sjaals die bij verschillende outfits en jassen passen. Een sjaal/sjaaltje kan je outfit helemaal afmaken. Waar ik ook dol op ben in de winter is een colsjaal. Dit is een ronde sjaal die je om je nek kunt wikkelen en zal dan ook niet kunnen afglijden.
 3. Grote sjaals en omslagdoeken
  Het voorjaar en najaar vind ik altijd een lastige periode qua kleding. Het is soms te warm voor een winterjas, en te koud voor alleen een blazertje of zomerjas. wat dan ideaal is zijn grote sjaals die je ook als omslagdoek kunt gebruiken. Overdag neem ik hem mee in mijn tas en zodra het frisser wordt in de middag of avond sla ik hem om. Ik kies dan graag voor een felle kleur wat een mooi contrast geeft aan mijn outfit. Bij Sjaalmania hebben ze zo ontzettend veel keuze in sjaals en omslagdoeken dat het wel een snoepwinkel lijkt.
 4. Zomer sjaals
  Ook in de zomer vind ik dat een leuke vrolijke sjaal moet kunnen. Je hebt heel veel luchtige varianten die je ook goed kunt dragen op een warme dag. Deze zomerse sjaals zijn vaak gemaakt van een luchtig katoen waardoor je geen kriebelig gevoel zal krijgen bij het dragen ervan.

Ik ben erg benieuwd…Zijn jullie ook sjaaldragers?

WINACTIE

Wij mogen een prachtige sjaal van Sjaalmania weggeven! Hoe gaaf is dat!?

Wat moet je hiervoor doen?

 • Vertel ons hieronder in een reactie waarom jij dit zou moeten winnen
 • Deel van dit bericht op socialmedia is lief maar niet verplicht.

Wij maken de gelukkige winnaar a.s. donderdag 19 april a.s. bekend via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 6

 • reply

  Els

  16 april 2018

  Deze zou ik graag voor mijn dochter willen winnen want ze draagt ook altijd wel een sjaal ergens bij, zelfs de polsbandage met prachtige design ontbreken niet. Weet wel zeker dat ze dolgelukkig zou zijn als ze hiermee verrast zou worden 😎

 • reply

  Diana

  16 april 2018

  Wat een leuk verhaal en zo herkenbaar.Ik ben ook gek op sjaals, en draag ze ook bijna elke dag of het nou zomer of winter is.
  En dit merk sjaals kan ik niet,maar zou deze heel graag willen winnen zodat ik met dit mooie weer er weer mooi en gezellig bij loop.😊

 • reply

  Maryan Daalh

  16 april 2018

  Super winactie! Ik draag altijd sjaals, weer of geen weer… wij noemen het een hijab 😉
  Ik voeg graag een mooi exemplaar toe aan mijn eigen collectie.
  Sjaalmania was mij tot dusver onbekend, maar ze hebben er vanaf heden een vaste klant bij!
  Staat jullie trouwens geweldig die kleurtjes.

 • reply

  Anita wesseling

  16 april 2018

  Wat een prachtige (zomer) sjaals staan erop zeg. In de mooiste kleuren en volgens mij van heerlijk zacht materiaal. Ik zou wel willen winnen omdat ik zo’n kou kleum ben. 😁😇 een sjaal voor de warmte en om je outfit compleet te maken. Groetjes,

 • reply

  Karlijn Natzijl

  17 april 2018

  Oeh sjaals. Die kleurrijke zijn echt zo leuk. Waarom ik moet winnen ik maak graag kans op een sjaal want ben toe aan een nieuwe 2018 sjaal bij mijn (vrij basic creme kleurige) zomerjasje. Ik duim!!

 • reply

  Charlotte

  21 april 2018

  Wat hebben ze een mooie sjaals!!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .