Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Mijn top 5 boeken om te lezen in maart

In mijn vrije tijd lees ik heel graag een boek. Ik reis vijf dagen per week met het Openbaar Vervoer, een mooie gelegenheid voor mij om dan gelijk ook even lekker te gaan lezen. Thuis doe ik dit ook graag, lekker met een kopje thee erbij. Een boek lezen geeft mij rust en ontspanning. Ik deel graag mijn vijf favoriete boeken voor deze maand met jullie.

Als je het licht niet kunt zien, Anthony Doerr

Een mooie roman over de Tweede Wereldoorlog. Het perspectief is vernieuwend en ontroerend: dat van een blind meisje. Voordeel vind ik de korte hoofdstukken, zo kan ik ook makkelijker het boek wegleggen en zo weer oppakken om verder te lezen.

Ik leef in een wereld die ik niet ken, Marjolijn Markus

Een boek van een dochter en mantelzorgster die te maken krijgt met een vader met de ziekte van Alzheimer. Ik heb zelf jarenlang in de ouderenzorg gewerkt en herken heel veel situaties. Het boek geeft ook inzichten over hoe het voor familie is als iemand die je lief is te maken krijgt met Alzheimer. Ondanks het verdrietige proces, zijn er ook mooie momenten om met een lach het boek te lezen.

Manhattan Beach, Jennifer Egan

Ook een roman over de Tweede Wereldoorlog. Maar ook dit is een heel nieuw perspectief, namelijk vanuit die van een vrouw die leeft in Amerika en werkt in de fabrieken, maar heel graag wil gaan duiken. Heerlijk boek om in weg te dromen.

Mindgym, Wouter de Jong

Voor dit boek schreef ik een blog met een recensie met een fantastische winactie, een boek waarin je meer zelfkennis opdoet. Makkelijk te lezen en interessant.

Binnenwereld, Marcella Kleine

Psychologische roman. Een vrouw probeert na de dood van haar echtgenoot haar leven weer op te bouwen en wordt verliefd. Alleen niet iedereen staat achter haar partnerkeuze. Maar het tweede verhaal is van een jonge delinquent die op een gesloten afdeling zit. Op een wonderlijke wijze zijn deze verhalen toch met elkaar verbonden.

Voor de volgende maand hoop ik weer een nieuwe top vijf met jullie te delen. Welk boek lees jij graag en zou je anderen aanbevelen?

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .