Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Trouwen, wat doet dat zoal met een vrouw!?

Ik denk dat mannen nooit zullen begrijpen wat trouwen precies betekent voor een vrouw. Ik kan namens mijzelf spreken als ik zeg dat ik daar als klein meisje al mee bezig was. Toen had ik barbies waar ik mee speelde en ik had natuurlijk ook een Ken. Er werd heel regelmatig getrouwd! Ik denk dat Ken wel een heel harem aan vrouwen had LOL. Lees verder en ontdek wat trouwen voor mij (en vele andere vrouwen) betekent!

Op een gegeven moment had ik wel de leeftijd bereikt dat ik het ook wel prettig vond om echt te gaan denken aan die grote stap met mijn vriend. Ik ben een beetje van de oude stempel en was het liefst eerst getrouwd, en daarna pas aan kinderen begonnen, maar ik leerde mijn man pas kennen op mijn 26e en had niet lang daarna al behoorlijk last van klapperende eierstokken.

Toen ik zwanger was van onze jongste zoon heb ik wel tegen hem gezegd dat ik graag zijn naam aan wilde nemen voordat de jongste geboren werd. Dan waren we echt gezin Huijbers, en ik niet nog steeds de enige Breepoel. Ok, niet helemaal de enige, want onze kat Fred bleef ook een Breepoel en nam ook de naam Huijbers over zodra we trouwden hihi.

Maar goed, ik dus zo’n 22 weken zwanger en we waren op vakantie in Spanje met mijn schoonfamilie. We kregen het wel voor elkaar om even met z’n drietjes (met onze oudste) naar het strand te gaan, om even us-time te hebben. En ik maar nietsvermoedend het strand oplopen met Bas.

Ineens hoor ik achter me “schat, kom jij eens even hier!?”.

Ik draai me om, zie een zwart doosje, en hij die op één knie gaat zitten.

Hij heeft nog niet eens iets gevraagd, of ik begin al te huilen. Hij ‘popped the question’ en ik zeg natuurlijk JA!!! Ik krijg een geweldig mooie ring om mijn vinger en Bas staat ons aan te kijken met heel veel vraagtekens in zijn ogen.

Daarna hadden we de datum vastgelegd, 18-08-2018 zou onze grote dag worden. Dan is de jongste ook alweer 1,5 en kan dan mooi meelopen dachten we. Eerst dacht ik wel, “Dan pas!!?” Maar uiteindelijk maar goed dat we nog gewacht hebben, want met een pasgeboren baby staan de gedachten toch ook wel een beetje anders.

Zoals jullie eerder gelezen hebben kwam ik eind november thuis te zitten. Begin 2018 probeerde ik me toch wat meer met de voorbereidingen bezig te houden. Jeetje man, wat had ik me verkeken op wat er zoal op je af komt voor zo’n dag. Ok, je maakt het zo gek als je zelf wilt, maar naargelang je bezig ben wilde ik dit toch eigenlijk ook wel, en misschien dat dan ook maar. Zo ging ons budget ook behoorlijk over de kop.

Vooral de laatste twee weken was ik ineens superzenuwachtig en leken de klachten van mijn burn-out ineens weer de kop op te steken. Toen ben ik begonnen aan magnesiumpillen en CBD-olie om rustig te blijven. Echt, als je me vraagt waarom ik dan zo gespannen ben, kan ik geen goed antwoord geven. Ik ben het, punt. Ik kan het dan ook niet afzetten, wat ik ook probeer. Die olie hielp gelukkig wel goed.

Ik zal volgende week schrijven over onze grote dag en hoe ik dit allemaal ervaren heb. Ging er van alles mis? Waar ik van tevoren wel voor gewaarschuwd was. Kon deze perfectionist dat naast zich neerleggen? Je leest het nog.

Hi, ik ben Wendy. Sinds 5 augustus 2017 mijn levensstijl eindelijk zo om weten te gooien dat ik me er prettig bij voel en 21 kilo ben afgevallen. Ik ben er nog niet, maar ik neem de tijd!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .