Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Under Armour & Anthony Joshua openen Brand House

Afgelopen donderdag was het zover, Bokslegende Anthony Joshua opende samen met Under Armour het Brand House in Amsterdam en deed dit op gepaste wijze. Hij gaf namelijk een flinke knal en daarna kon het feest beginnen! Under Amour is al jaren een vooruitstrevend sportmerk die overal ter wereld wordt opgemerkt. Het was dan ook flink balen dat wij zelf niet op het feestje konden komen, omdat ik flink ziek was geworden. Maar we gaan zeker weten eens een kijkje nemen bij deze prachtige locatie van het Under Armour Brandhouse dat op de Kalverstraat is gevestigd in Amsterdam!

Dat het een knal was kun je hier goed zien, laat het feest maar beginnen!

Bij de opening werd er ook nog een geweldig optreden gegeven en konden de genodigden naar binnen om dit prachtige Under Armour Brandhouse te bekijken. Natuurlijk gunnen wij jou ook een sneak peak en hebben hieronder een korte impressie van het prachtige Under Armour Brandhouse in Amsterdam: 

Zoals je ziet is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. De collectie van Under Armour heeft vele kleuren en is van zeer hoge kwaliteit. Ik heb een tijdje terug een prachtige zwarte sportbroek ontvangen en deze zit echt fantastisch en ik draag hem met zoveel plezier! Dat gun ik jou ook, dus neem een kijkje en ga nu alvast aan de slag met je sportieve voornemens!

Het Amsterdam Brand House is nu open op de Kalverstraat 18, Amsterdam.
Voor meer informatie over Under Armour kijk op www.underarmour.nl

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .