Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Deze Valentijn cadeaus mag jij niet missen!

Valentijn… ik hou ervan! Ik ben een echte feestdagen liefhebber en geniet er volop van om cadeautjes te kopen voor mijn vrienden en familie. Vaak maak ik een lekker Valentijnsdiner, stuur mijn eigen man, vriendinnen en ouders een kaart en koop ik een cadeautje. Kleine attenties of juist handige gadgets, want laten we wel wezen mannen willen graag toch iets functioneels ontvangen.

Zelf geen inspiratie voor Valentijn? Of wil je eens wat anders geven? Op de website van Radbag werd ik gelijk verrast en enthousiast! Hier zet ik vijf musthave cadeaus voor je op een rij!

1. Bierbrouwset van Brooklyn Brew Shop € 59,95

Op de site van Radbag mijn oog viel direct op een Bierbrouwset van Brooklyn Brew Shop. Welke man wilt er nou niet zijn eigen biertje kunnen maken!

Met de Bierbrouwset kun je je eigen bier brouwen volgens Engelse brouwtraditie. Een origineel cadeau de set van Brooklyn Brew Shop ,die alles bevat wat je nodig hebt, om je eigen Ale of Porter te maken (behalve 10l-vaatjes, trechter en zulke dingen – maar die heb je wel, als je van plan bent, zelf bier te brouwen). En: je kunt natuurlijk ook je eigen recept gebruiken; we willen je tenslotte niet hinderen creatief te worden. Proost!

 

 

2. Woordzoeker – Personaliseerbare poster € 24,95

Hoe romantisch is deze personaliseerbare poster? Je kunt je eigen woorden erin laten zetten. Dat is nog eens een leuke woordzoeker!  Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het is heel eenvoudig: je geeft Radbag gewoon woorden op, die dan gemarkeerd in een willekeurige matrix van letters worden geplaatst. De poster is 50 x 50 en een echte eye catcher in huis!

3. Magnetisch Bierboom € 19,95

Een geniaal cadeautje en echt ‘hebben-ding’ is deze Magnetische bierboom. Een leuk cadeau voor mannen die wel van een biertje houden en erg leuk tijdens feestjes. De ‘boom’kan tot 60 bierdopjes ‘aan’ en heeft een sterke magneet. En een fijn detail:  dit product is handgemaakt op een sociale werkplaats, door mensen met een beperking.

4.Lichtshow voor in bad € 7,95

Gaan jullie vaak samen in bad? Of wil je juist je partner eens romantisch mee nemen in bad? Dan is dit cadeau zeker een aanrader.

Een lichtshow voor in de badkuip! En dat is niet alleen maar één lichtshow, nee, dit apparaat biedt er direct vijf! Alles is er, van maf geflits op de dansvloer tot de meditatieve thetagolf-lichtstroom. Het hangt er dus helemaal vanaf welke muziek je speelt als je in de badkuip gaat liggen. Gewoon per knopdruk één van de vijf verschillende kleur- en flitsmodi uitkiezen, languit gaan liggen en genieten!

Het apparaat ziet er zelf een beetje uit als de kop van een gieter en het drijft aan de oppervlakte. Een omhulsel uit plexiglas zorgt ervoor dat de kostbare elektronica niets van het water te leiden heeft, en door een bedieningsknop kan tijdens het gebruik van lichtshow worden gewisseld.

5. Chocolade gereedschap € 17,95

Is jouw liefde geen doe-het-zelver? Met dit gereedschapssetje laat je zien dat je ook dat waardeert.Want met dit gereedschap weet hij vast wel raad. Genieten geblazen met deze set bestaande uit 3 gereedschappen en gemaakt van exclusieve chocolade uit Franse productie.

 

Ben je net gaan samenwonen met je liefde? Dan is een gepersonaliseerde deurmat wellicht een mooi cadeau op Valentijnsdag. Van superman badjas, koffiemok, whisky glazen, opblaasbare bierkoeler tot sleutelhanger, bij Radbag kun je zeker wat vinden voor je valentijn!

En als je voor hem aan het shoppen bent, kijk dan vooral ook eens voor jezelf. Wat een heerlijke musthaves staan er op hun site!

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan gauw hier voor nog meer leuke Valentijnscadeaus!

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .