Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Verander je uitzicht in huis met deze prachtige posters van Desenio

Mijn huis is nooit af. Ik zie altijd wel iets wat ik zou kunnen veranderen. Dan maakt dat niet zozeer uit of het een meubelstuk is, een plant of een schilderij voor aan de muur. Het hoeft voor mij ook geen honderden euro’s te kosten. Met een kleine verandering kun je er toch voor zorgen eigen plekje een totaal andere look krijgt. In samenwerking met Desenio mochten Melinda en ik prachtige posters uitzoeken en hebben wij voor jullie een TE GEKKE kortingscode weten te regelen waardoor ook jij je huis kan omtoveren!

Als je eenmaal op de website van Desenio beland dan is het in eerste instantie behoorlijk overweldigend. Er is zo ontzettend veel moois te koop. In mijn woonkamer had ik al 3 grote lijsten hangen, dus ik wist dat ik alleen posters nodig had. Persoonlijk hou ik van hele “simpele” kunst. Wat ik eerst in mijn lijsten had zitten waren de pentekeningen van Picasso. Dieren getekend uit 1 enkele lijn. Ik vind dit prachtig en aangezien ik in mijn huis heel veel kleur heb (roze muren, bloemetjes behang, groene stoel en heel veel planten) is het voor mij belangrijk dat ik het dus op de muren rustig hou.

Ik kies voor de “Face no2”, “close¨ en de “Faces no3” posters. Door de eenvoud vind ik ze werkelijk prachtig en zijn ze een blikvanger in mijn woonkamer. Maar niet alleen zocht ik 3 mooie posters voor mezelf uit, ik dacht ook aan mijn toekomstige kindje waarvoor ik hopelijk in 2020 een mooie babykamer kan gaan maken. Hiervoor koos ik de posters “Flying bunny” en “Flying fox”.

Melinda gaat voor haar huis voor een hele andere look. Zij kiest 2 prachtige posters van de Italiaanse Amalfi kust. Ze vindt dit een prachtige plek waar ze graag nog eens op vakantie zou gaan, maar waar ze nu heerlijk bij kan wegdromen. Ook gaat ze voor een poster met een inspirerende quote die perfect bij haar past. Melinda gelooft namelijk in de kracht van positiviteit. Daarnaast heeft ze er ook voor gekozen 3 grote lijsten erbij te nemen, zodat de posters perfect tot hun recht komen op de muur. De kleur die gebruikt is in de posters komt mooi overeen met de kleur op de muur, waardoor het een mooi geheel wordt.

Mocht je denken, die posters wil ik ook, dan zou je ze kunnen vinden onder de naam “Amalfi View”, “Amalfi Cityscape” en “Your Mind”. De lijsten die Melinda heeft gebruikt voor de super mooie posters zijn de metalen lijsten in het zwart.

Alle posters die wij hebben getoond hebben hebben een formaat van 50×70 cm. Natuurlijk hebben ze bij Desenio allemaal verschillende maten, en zit er sowieso een prachtige poster tussen die helemaal naar jouw wens is. Dus neem gauw een kijkje op hun website en gebruik de speciale code die wij voor jullie hebben!

Wij kunnen jullie natuurlijk niet met lege handen laten staan, daarom mogen wij een kortingscode met jullie delen!

De code die gebruikt kan worden is BOOSTYOURHEALTH. Met deze code krijg je bij het afrekenen maar liefst 25% korting. Deze kortingscode is geldig van 8 t/m 10 oktober. De code is niet geldig op de lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .