` LIFESTYLE: Verras een ander in deze moeilijke tijd met deze 3 initiatieven! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Verras een ander in deze moeilijke tijd met deze 3 initiatieven!

LIFESTYLE: Verras een ander in deze moeilijke tijd met deze 3 initiatieven!

Ondanks dat het niet meevalt om positief te blijven in tijden van het Corona virus, ben ik wel hele mooie en leuke initiatieven tegen gekomen. Je kunt zo op speciale wijze iemand verrassen en helpt ondernemers zo bloeiend te houden. Twee vliegen in 1 klap dus! Kijk en lees je mee?

Bloompost.nl

Wil jij je geliefde eens iets anders toesturen? Bloompost heeft unieke brievenbus cadeautjes die superleuk zijn om te geven. Denk aan onderstaande cadeaus:

Hoe leuk is dit om te ontvangen, love it! Neem zelf eens hier een kijkje en verras hiermee je dierbaren.

Love Yourself First

Kies eens voor deze toffe shirts of sweathers met wat meer eigenliefde. Gewoon een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders die dit wel kan gebruiken in deze tijd! Check hier gauw de webshop van ElleMilla en ga voor meer zelfliefde!

Droomkoekjes

Kun je wel een opkikkertje gebruiken? Kies dan eens voor dit leuke pakketje met koekjes om iemand een opkikker te geven in deze moeilijke tijd. Het pakketje kost € 9,95 en ze zijn regelmatig (soms zijn ze even op) beschikbaar! Je kunt ze hier aanschaffen!

Ga jij ook iemand verrassen met deze leuke initiatieven? Laat een reactie hieronder achter als je nog meer leuke initiatieven weet, dan lichten wij deze misschien een volgende keer uit!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment