` LIFESTYLE: Vier de feestdagen met een prachtig gedekte tafel van The Table - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Vier de feestdagen met een prachtig gedekte tafel van The Table

Als er mensen bij mij komen eten, vind ik het super leuk om de tafel mooi te dekken. Ik heb dan ook veel verschillend servies, kommetjes, schaaltjes en glaswerk zodat ik echt een mooi tafelmoment kan creëren. Ik denk dat ik dat een beetje heb geerfd van mijn moeder die er ook altijd wat moois van maakt op speciale momenten. Rond de feestdagen is het nog veel leuker om helemaal all out te gaan. Met een goede basis kun fantastisch combineren als het op servies aankomt. In samenwerking met The Table, wil ik laten zien dat je luxe handgemaakt servies super goed kunt samenvoegen met hetgeen je al in de kast hebt staan. Zijn jullie al klaar voor de kerst en nieuwjaar? Kijk snel verder!

Persoonlijk hou ik ervan om te mixen en te matchen. Het hoeft niet allemaal zo statig en strak te zijn op tafel. Door de mooie basiskleuren dat de table gebruikt voor zijn handgemaakte serviezen past het bijna bij alles wat je wellicht al in de kast hebt staan. Mijn eigen servies is volledig wit en ik heb ook nog grijze dekschalen, maar zoals je hieronder op de foto’s ziet gaan deze twee heel goed samen.

Wat ik al eerder aangaf is dat het servies volledig handgemaakt is en daarnaast werken ze zoveel mogelijk duurzaam. Ze vinden het ontzettend belangrijk dat er gewerkt wordt volgens de normen van de World Fair Trade Organization. Dit wilt zeggen dat er een faire betaling is en dat er goede arbeidsomstandigheden zijn. Ook wordt er plasticvrij gewerkt, en zijn er verpakkingen ontwikkeld van karton en papier. Allemaal dingen waar wij heel erg blij van worden.

Naast de mooie serviezen kun je bij The Table ook terecht voor tafellinnen, placemats, servetten, glaswerk, bestek, kandelaars en nog veel en veel meer. De artikelen die bij mij op de tafel staan zijn het atelier dinerbord in de kleur black truffle, de kleine kom van atelier in de kleur mushroom, het atelier mokje in de kleur asparagus, het ontbijtbord attic en de prachtige kom van studio in de kleur Ice.

Dus ben je nog niet helemaal klaar voor de feestdagen, en wil je je servies een mooie upgrade geven, kijk dan snel eens bij The Table en laat iedereen versteld staan van je prachtig gedekte tafel tijdens de feestdagen.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment