Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Vier de feestdagen samen met VINADA!

Heb jij binnenkort een leuk feestje en geen zin in een kater? Ben je zwanger of ben je gewoon geen drankliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws!
Je kunt met de nieuwe drankjes van VINADA toch het feestje mee vieren, hoe leuk is dat? En als klap op de vuurpijl hoef je het zeker niet te laten, want deze drankjes bevatten heel weinig calorieën, zodat aankomen er voor jou met de feestdagen niet in zit! Althans als het om deze drankjes gaat in ieder geval 😉 Lees er alles over en kies bewust voor deze nieuwe varianten van VINADA!

Over Vinada

Vinada is afgelopen jaar opgericht door Jessica van Spaendonck. Zij ontwikkelde deze alcoholvrije wijnen in eerste instantie uit eigenbelang. Ze hield namelijk wel van een wijntje, maar vanwege gezondheidsredenen werd dit in sommige gevallen afgeraden. Ze kon geen lekkere alcoholvrije wijnen vinden en heeft na uitgebreid onderzoek en vele proeferijen met een kritisch testpanel van wijnkenners VINADA tot leven geblazen.

Gezondheid

Zelf drink ik ook zelden. Naast dat ik er niet tegen kan, vind ik mezelf niet leuker met meer drankjes en kan ik net zo goed zonder alcohol op de tafels dansen 😉  Maar ik ken ook veel mensen om mij heen die dit wel wat vaker mogen toepassen. Iedere dag nemen ze een wijntje om in slaap te komen of er gaan bergen biertjes doorheen. Op een gegeven moment gaat je lichaam natuurlijk protesteren en krijg je gegarandeerd gezondheidsproblemen. Maar ook als je weinig drinkt en toch overgewicht hebt is het aan te raden om alcohol te laten staan. Dit komt namelijk omdat je snel leververvetting ontwikkelt bij te veel buikvet. Je lever moet dan heel hard werken als je daarbij ook nog (veel) drinkt. Kiezen voor deze alcoholvrije wijnen is dus helemaal geen straf en zo kun je gewoon zorgeloos genieten bij een leuk feestje! 

Sparkling Rosé

De Rosé vindt haar oorsprong in het Spaanse wijngebied La Mancha en is vervaardigd uit de Tempranillo druif. Deze mousserende wijn heeft een geweldige smaak, is verfrissend en bevat fijne bubbels. ”Se me hace agua la boca” zouden de Spanjaarden zeggen.

Sparkling Gold

Dankzij de nieuwe VINADA Sparkling Gold kan iedereen op ieder moment van de dag genieten van een glas witte mousserende wijn. Je hebt geen last van nadelige effecten en bovendien is het ideaal als je geen smoes hoeft te verzinnen om de alcohol te laten staan om wat voor reden dan ook. De Sparkling Gold is gemaakt van de Airén druif en komt uit de Spaanse streek Castilla-La-Mancha. Drink de wijn heerlijk gekoeld en 1 glas van deze heerlijke wijn bevat maar 20 calorieën. Niet alleen caloriearm, maar met recht een heerlijk alternatief van hoge kwaliteit.

Wat vind ik ervan?

Ik vind zowel de Rosé als de sparkling gold Vinada echt heerlijk van smaak! Ik ben zelf niet zo’n drinker (kan er ook niet goed tegen haha) en ik vind dit dus heel fijn om tijdens de feestdagen toch gezellig mee te drinken zonder dat ik de volgende dag ziek op bed lig 😉 Ideaal, heerlijk en sprankelend en ook ideaal als je niet drinkt, zwanger bent of geen zin hebt om een kater te krijgen de volgende dag. Ik ga zeker vaker proosten met deze geweldige exemplaren van VINADA!

Check hier gauw waar jij ook deze heerlijke alcoholvrije Rosé of Sparkling Gold van Vinada kunt kopen!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .