` LIFESTYLE: Vier Moederdag met Geurwolkje + WINACTIE! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Vier Moederdag met Geurwolkje + WINACTIE!

Het is altijd lastig om een origineel cadeau te bedenken voor Moederdag. De afgelopen jaren zullen er vast heel wat parfums, bodylotions, sokken, wellnessdagen en moeder/dochterdagen weggegeven. Maar waarom doe je het dit jaar niet anders? Waarom geef je die belangrijke vrouw in je leven (en dan maakt het niet uit of het je moeder(s), oma, tante of bonusmoeder is) niet een fijne geurbeleving voor in huis cadeau die je helemaal aanpast aan de persoonlijkheid van de ontvanger. Nu hoor ik je denken “maar hoe dan?! Geurwolkje zal het perfecte cadeau zijn!

Zelf ben ik al een tijd fan van de diffusers van Geurwolkje met hun moderne en eigentijdse design die in elk interieur passen. Wat dit ook een heel goed cadeau maakt is dat vele andere diffusers behoorlijk aan de prijs zijn. Maar over deze kan ik zeggen “dit is ECHT een goedkope aroma diffuser”! Ze zijn al te koop vanaf € 29,95, wat voor velen onder ons een haalbaar bedrag is voor een mooie gift waar over na is gedacht.

Naast de diffuser kun je je cadeau nog persoonlijker maken door er een natuurlijke etherische olie aan toe te voegen. Ikzelf heb voor in mijn Geurwolk de etherische oliën Lemongrass en Patchouli. Maar dit is een hele persoonlijke smaak. Wellicht heeft jouw persoon wel wat meer rust en kalmte nodig in haar leven en kies je bijvoorbeeld voor Lavendel. Misschien heeft ze spannende tijden achter de rug en voelt ze zich wat zenuwachtig, dan zou je voor de etherische olie pepermunt kunnen gaan. Door de juiste geur te kiezen, en haar ook te vertellen waarom je speciaal voor deze etherische olie gekozen hebt, en waarom je hierdoor aan haar dacht, dat maakt het cadeau persoonlijk en nog waardevoller. In totaal zijn er meer dan 40 etherische oliën waaruit je kunt kiezen, dus er zit vast een goede tussen.

De kracht van aromatherapie werkt echt! Wist je bijvoorbeeld dat etherische olie ook heel goed werkt bij hoofdpijn, vermoeidheid en bij concentratieproblemen? Ik denk dat heel veel vrouwen daar nu wel eens mee kampen vanwege het vele thuiswerken en de spanning rondom COVID-19. Hoe heerlijk is het om dat een fijn moment voor jezelf te creëren en helemaal tot rust te komen.

Je kunt de diffusers voor verschillende doeleinde gebruiken. Natuurlijk om een heerlijke geur te verspreiden, maar ook om de lucht te bevochtigen (wat bijvoorbeeld heel erg fijn is in de herfst en winter als de lucht in huis droger wordt vanwege de centrale verwarming) en de lucht te zuiveren. In de laatste twee gevallen doe je alleen water in de diffuser.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat de diffusers zo makkelijk in gebruik zijn. Na het toevoegen van het water en de olie, de stekker in het stopcontact te hebben gestoken en de tijd te hebben ingesteld (je kunt kiezen uit 2, 4 en 8 uur) is hij direct klaar voor gebruik. Hij schakelt vanzelf uit zodra de tijd voorbij is, of het water op is. Een aantal exemplaren zijn ook te gebruiken als (nacht)lampje. Deze heeft in totaal 7 verschillende kleuren die je zelf kunt instellen. Hoe tof is dat! 

Zoals je kunt lezen zijn de diffusers een super cadeau om te geven (en om te krijgen). Omdat het bijna moederdag is mogen wij jullie dan ook iets cadeau doen. Met de kortingscode YOURHEALTH10 ontvang je maar liefst 10% korting op het gehele assortiment. Maar er is meer, wij mogen ook een prachtige diffuser weggeven aan één van jullie!

WINACTIE!

Wij mogen in samenwerking met Geurwolkje een prachtige diffuser inclusief 1 etherische olie weggeven. Welke dit gaat zijn blijft een verrassing, dus zie het als een cadeau voor jezelf, of om iemand mee te verrassen.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Vertel ons hieronder waarom jij graag zou willen winnen;
 • Tag een vriend / vriendin die ook van deze actie zou moeten weten;
 • Volg Boost your Health en Geurwolkje op Instagram of Facebook;
 • Deel dit artikel op je eigen Instagram of Facebook pagina.

We maken de gelukkige winnaar bekend op vrijdag 23 april aanstaande via Facebook en Instagram.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 21

 • reply

  Joyce

  20 april 2021

  Ik hoor steeds meer vrienden over het geurwolkje. Ik ben er heel benieuwd naar. Een geur zoals lavandel wat voor rust biedt zou goed bij ons passen. Vooral voor ons oudste zoontje.

 • reply

  Bets

  20 april 2021

  Wat is dit weer een waanzinnig mooie prijs om te winnen Boost your healt in samenwerking met geurwolkje. Zo prachtige diffuser met daarbij een geurolie om meer tot rust te komen zou echt fantastisch zijn. Wat mij ook helemaal fijn lijkt is dat je deze diffusers voor verschillende doeleinde kan gebruiken. Ik doe maar wat graag mee om kans te maken!!

 • reply

  Mark

  20 april 2021

  Omdat mijn hooggevoelige lief en hooggevoelige oudste zoon echt feilloos alle prikkels oppikken, lijkt een diffuser met essentiële oliën mij ontzettend waardevol!

 • reply

  Marian Zw

  20 april 2021

  Al zoveel over gelezen, deze staat al een tijdje op mijn lijstje! Lijkt me zo fijn om met geurtjes de sfeer in huis te kunnen beïnvloeden. Dochterlief die flink aan het puberen is, daardoor soms niet goed in slaap kan komen. Zoveel prikkels, zoveel veranderingen. Ik maak heel graag kans op dit fijne cadeau

 • reply

  Sophie Bakkenes

  20 april 2021

  O wauw al zoveel moois over gelezen 🙏 super met de mooi verschillende olie en soms voor alleen voor het bevochtigen. En een euy catcher voor je interieur.
  Dus nu maar duimen 🍀🍀🍀

 • reply

  Brenn

  20 april 2021

  Ohhhh dit zou ik m’n lieve moeder gunnen. Als Moederdag cadeautje. Ze zorgt elke dag voor 28 kleuters en dan bij thuiskomst en in het weekend ook nog voor haar chronisch zieke dochter (mij). Als eentje het verdiend is zij het 🙏🏼💓

 • reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  20 april 2021

  Dank voor je heldere uitleg over deze diffuser, en wat tof dat jullie er één mogen weggeven. Zou graag een geurwolkje winnen en deze in mijn keuken plaatsen. Daar start het hele gezin de dag met het ontbijt. Deze zou ik graag voor iedereen ontspannen willen starten. Met een mooie lavendel of kamille geur zou dit zeker moeten lukken. En wat fijn dat je dan ook nog een tijd kan instellen. Supertof exemplaar!

 • reply

  Marja

  21 april 2021

  Zoveel goeds over gelezen,maar zou het graag zelf ervaren.Het is nu midden in de nacht en ik zou eigenlijk moeten slapen…..maar ben klaarwakker 🙈

 • reply

  Lotte

  21 april 2021

  Wat een prachtig cadeau! Al zoveel fijns gelezen over de werking van essentiële oliën! Ik kan wel een aantal punten noemen waarbij deze oliën mij en mijn gezinsleden ondersteuning kunnen bieden!

 • reply
  21 april 2021

  Deze zou ik heel graag voor mijn vriend willen winnen voor op onze slaapkamer. Ik merk dat, ondanks alles wat we proberen, hij enorm last heeft van droge lucht en daardoor heel slecht slaapt. Dat breekt hem toch wel op en besef je ineens wat een goede (of slechte) nachtrust met een mens kan doen. Hij staat altijd vroeg op en draait zijn hand voor een paar uur overwerken niet om, en we hebben sinds september alleen maar in huis lopen klussen dus ik vind echt dat hij dit verdient!❤️

 • reply

  Galinka van Bokhorst

  22 april 2021

  Wat een leuk moederdagcadeautje zou dit zijn voor mijn moeder. Ik heb er al veel over gehoord en ben gewoon benieuwd wat haar dit kan brengen. Hiermee kunnen we een goede luchtvochtigheid in haar huis creëren waardoor ze het dan misschien minder benauwd krijgt. Ze is voor mij een hele lieve moeder die nooit klacht en altijd door gaat. Toevallig weet ik dat zo’n geurwolkje op haar verlanglijstje staat. Ik zou haar hier graag mee willen verrassen om haar zo te zeggen dat ik van haar hou. ☺️

 • reply

  Elisa Denys

  22 april 2021

  Ik zou dit heel graag winnen voor mijn mama! Ik verhuis binnenkort en ze heeft de laatste weken al zo veel gedaan om me daarbij te helpen dat ze eens extra in de watten gelegd mag worden! Laat ze nu net fan zijn van geurwolkje 🥰🤩

 • reply

  Wessel

  22 april 2021

  Mijn vriendin heeft het de laatste tijd veel over etherische oliën en hun heilzame werking. Interessant voor ons, omdat wij op vele punten vastlopen met onze zoon. Één van de knelpunten is dat hij ontzettend laat in slaap komt; regelmatig pas als ook wij naar bed gaan en dat is echt veel te laat voor hem! Het uitproberen waard, deze diffuser… Wie weet is dit de sleutel waarmee we weer een stapje verder kunnen 🤞

 • reply

  Yvonne

  22 april 2021

  Ik wordt steeds nieuwsgieriger naar de kracht van aromatherapie. Wat zou het heerlijk zijn als dit Geurwolkje het gewenste effect heeft op de op dat moment overheersende gemoedstoestand; ik ben zo vaak overprikkeld, dat ik mij geen raad weet .

 • reply

  Noortje

  23 april 2021

  Wat vind ik deze Geurwolkje diffuser een lust voor het oog; wat mooi om in huis te hebben staan! Het mooie van essentiële oliën vind ik dat het op ieders persoonlijke wensen en behoeften af te stemmen is, waardoor je hiermee echt een persoonlijk cadeau kunt geven! Een bijkomend voordeel wat ik absoluut fantastisch aan dit Geurwolkje vind, is de luchtbevochtigende en luchtzuiverende functie; zo belangrijk dat dat thuis in balans is om je goed te voelen! ❤️

 • reply

  Aafke

  23 april 2021

  Ik zou dit echt fantastisch vinden om te winnen! Ik heb mijn zus er eentje voor haar verjaardag gegeven, die was (en is) er heel erg blij mee! Nu ga ik, na 5 jaar burn-out en depressies, eindelijk toch nog mijn studie afmaken. Ik had niet verwacht dat ik dit nog zou kunnen, maar ben heel trots dat ik het nu toch nog aandurf. Een beetje extra ontspanning met wat fijne etherische olie bij het studeren zou dan zeer welkom zijn 🙂

 • reply

  Chantal

  23 april 2021

  Sinds mijn zoontje een diffuser op zijn kamer heeft slaapt hij echt een stuk beter. Nou zou ik er heel graag nog een willen winnen voor in de huiskamer omdat ze eigenlijk te mooi zijn om weg te zetten in de slaapkamer

 • reply

  Yasmijn

  23 april 2021

  Dit zouik mijn moeder gunnen ❤️

 • reply

  Marian B

  23 april 2021

  Ik ben eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig. Ik ken het nog niet, maar het lijkt me toch ook wel erg fijn en ontspannend. Een mooie kans om het eens te ervaren.

 • reply

  Loes Je

  23 april 2021

  Wat een geweldig cadeau voor mijn moeder, leuk om kennis te maken met aromatherapie! Duimen

 • reply

  Anita H.

  1 mei 2021

  Ik doe mee voor mezelf. (Mijn moeder is helaas vorig jaar overleden.) Ik hou van de geur van essentiële oliën, maar ik vind het eigenlijk nóg belangrijker dat ze iets doen voor de gezondheid. En deze diffuser is sowieso een aanwinst voor het interieur.

Post a Comment