Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Voel je goed in Liquido Sportswear

Sporten werkt soms een beetje vreemd. Als je je niet goed in je vel voelt, wil je vaak niet sporten. Maar als je dan toch gaat, voel je je daarna super goed. We hebben gewoon allemaal dat ene steuntje in de rug nodig. Die onzichtbare trap onder onze kont. Wat bij mij ook werkt, en ik weet dit slaat misschien helemaal nergens op, is leuke sportkleding! Dat schreeuwt dan uit mijn kast “trek mij aan, trek mij aan”! Wil je weten over wat voor kleding ik het heb, lees dan snel verder….

Ik heb het over de super leuke sportkleding kleding van Liquido Fashion. Naast de gave kleurrijke sport leggings en sport tops hebben ze ook de wat meer sexy “cut out” leggings met stukken mesh. Toen wij een mooie set mochten uitzoeken ging Melinda voor een mega vrolijk variant en koos ik een keertje voor een all black/grey setje. Wat voor mij ook nieuw is, want jullie kennen mij onderhand, mijn tweede naam is nog net niet printjes/roze of pastels.

Toen we de kleding binnenkregen dacht ik echt “hoe ga ik hier in hemelsnaam inpassen”. De sportbroeken zagen er piepklein uit. Maar toen ik de broek aan paste bleek dat er een mooie rek in zit waardoor hij uiteindelijk al gegoten zat. Wat ook erg fijn is, is dat sommige broeken, waaronder deze een mooie hoge tailleband heeft waardoor hij niet afzakt terwijl je je oefeningen doet. Ik vind dat echt een must. Zodra ik aan het sporten ben en ik ben aan het frunnikenen met mijn kleding omdat het net niet lekker zit, zal ik dat item gewoon niet meer zo snel uit mijn kast pakken.

Ondanks dat mijn outfit een wat saaiere kleur heeft, wordt dit helemaal goed gemaakt met de stukken mesh in de broek en de top. Mijn broek heeft op 2 plekken een stuk doorschijnende stof waardoor dat net een beetje een andere toffe look geeft. Ook de achterkant van mijn sporttop is een stuk doorschijnend. Het materiaal is heel licht, en droogt snel en daarnaast voelt het heel zacht aan.

Mocht je het leuk vinden om helemaal matchend met je dochter wat sport oefeningen te doen; ook dat kan, ze hebben namelijk hele leuke mini me kids wear! Ik denk dat jullie dan wel de show stelen.

Liquido Fashion sportbroeken en sporttops zijn er vanaf € 34,- en super easy online te bestellen. Belangrijke tip is wel dat je goed op de maten let. Liquido Fashion valt vrij klein en het is dan ook handig om 1 maat groter te bestellen dan wat je normaal draagt.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .