` LIFESTYLE: Voel je sexy en comfortabel in ondergoed van Comfyballs - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Voel je sexy en comfortabel in ondergoed van Comfyballs

Comfortabel is de trend. Fijn zittende kleding, zachte soepel vallende materialen en het liefst van mooie stoffen. Waarom is het dan nog steeds zo dat wij vrouwen ons in oncomfortabel ondergoed hijsen? Doen we dat voor onszelf of doen we dat om onze partner tevreden te stellen? Ikzelf heb kanten strings/slips en bijpassende bh’s nooit zo begrepen. Ik vind het niet prettig zitten, het kriebelt en prikt en kies dan veel liever voor iets sportiefs. Dit is een persoonlijke keuze en zeker niet eentje van de laatste jaren. Dat comfortabel en sportief ook heel mooi kan zijn bewijst het merk wat ik aan jullie wil introduceren, lees je mee?

Het is van groot belang dat de bh die je draagt goed zit. Je zult misschien denken “ach, zeur toch niet zo”, maar een niet goed zittende bh kan het volgende veroorzaken:

  • Huidirritatie
  • schouder en rugklachten
  • er kunnen scheurtjes ontstaan in het borstweefsel
  • bij te veel druk kan de bloedtoevoer naar het borstweefsel vernauwen
  • Bij een te grote beha kunnen de borsten gaan hangen waardoor er ongemak in de pezen en schouders kan ontstaan
  • En een beugelbh die niet goed past kan wrijving veroorzaken waardoor tussen je lichaam en de beugel grote druk op de borsten ontstaat.

Comfy for ladies tackelt dit probleem! Lekker zittende hipsters en strings en perfect aansluitende beha’s in neutrale maar frisse kleuren. Je kunt deze lingerie (want ondanks de sportieve looks is dat het wel) zowel dagelijks dragen maar zeker ook tijdens het sporten. Daarom is er onderscheid tussen de “wood” collectie en de “performance” collectie. Ga je sporten en draag je een performance set dan is deze gemaakt van polyester en lycra en heeft een top vochtafvoer (geen zwetende underboob voor ons). De wood collectie is gemaakt van katoen, lycra en lenzing Modal – Tencel. Dit heeft een verkoelend effect en voelt mega zacht aan op je huid.

Ik kan wel zeggen dat de Comfy for ladies lingerie aanvoelt als een 2e huid, en je ze bijna niet voelt zitten, wat natuurlijk heerlijk is. Ze hebben hierbij ook gelet op de labels. Je zou denken, welke labels? Nou precies, in de lingerie vind je ze niet terug, dus geen last van prikkende tags.

Daarnaast hebben ze een de Oeko-Tex certificaat. Comfy produceert met milieuvriendelijke productiemethoden en zonder schadelijke stoffen. YES, houden wij van!

Nu zal je wellicht bij het zien van bovenstaande foto een beetje dorstig worden en ook zin krijgen in een glaasje sap, maar deze foto is er natuurlijk om je te laten weten dat er ook super comfortabele boxershorts te koop zijn voor je vriend, man, broer, vader of ander mannelijk wezen in je naaste omgeving. De naam Comfyballs zegt denk ik meer dan genoeg. Ook het “zaakje” van de man verdient liefde, ademende materialen en comfortabele stoffen. Met deze boxers zal dat zeker gaan lukken.

De fijne lingerie voor vrouwen en de boxers (€29,90) voor mannen zijn te koop via de website. De lingerie is uiteraard los te koop (vanaf € 19,90) , maar ook in handige (en voordelige) try me out sets voor € 54,90. Ga voor comfortabel en kies Comfy for ladies!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment