` LIFESTYLE: Wat gaat er mee in jouw vakantiekoffer? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Wat gaat er mee in jouw vakantiekoffer?

Als je op vakantie gaat, zijn er altijd van die dingen die niet mogen ontbreken in je koffer. Een deel ervan is traditioneel afkomstig van de drogist. Wat zijn de producten die we vaak voor onze vakantie hier inslaan?

Bescherming tegen de zon

Afhankelijk van waar de reis heen gaat, is bescherming tegen de zon vaak iets dat niet mag ontbreken. Zeker als je een zonnig land opzoekt, is een beschermingsproduct met een hoge zonbescherming onmisbaar. Kies gerust voor een factor 50, want de zon is in het zuiden sterker dan hier, en daar kun je je huid maar beter tegen beschermen. Kun je bij de drogist op de hoek je favoriete merk, dat zo lekker naar vakantie ruikt, niet vinden? Probeer het dan eens bij een online drogist, deze heeft vaak een veel ruimer assortiment.

Weg met insecten

Ook middeltjes tegen insecten gaan vaak mee in onze koffers. Reis je naar het buitenland, verdiep je dan vooraf even in welk soort nare beestjes je ter plekke tegen kunt komen en met welke middelen je daartegen kunt beschermen. Dat voorkomt dat je arriveert met allerlei middeltjes tegen muggen, terwijl terplekke juist mieren de dienst uitmaken.

Snoepjes voor onderweg

Ook iets dat traditioneel voor de vakantie wordt ingeslagen, zijn snoepjes zijn onderweg. Dat kunnen zuurtjes zijn, om in het vliegtuig je oren open te kunnen houden, maar ook de jumbo verpakkingen winegums zijn favoriet, vooral bij gezinnen die met een volle achterbank een lange autorit tegemoet gaan. Bij de drogist vind je ook vaak snoep dat je in andere winkels al tijden niet meer hebt gezien, dus grote kans dat je met een flinke zak lekkers op vakantie gaat.

Favoriete producten in reisformaat

Onmisbaar als je je koffer een beetje economisch in wilt pakken: producten in reisformaat. Deze kun je zelf maken, door lege flesjes te kopen en deze te vullen met je favoriete producten. Maar je kunt ook kant en klare mini-verpakkingen kopen. Misschien zijn deze er wel van je favoriete product, of je grijpt de gelegenheid aan om juist eens andere producten voor een zacht prijsje uit te kunnen proberen. In veel drogisterijen vind je schappen met mini-producten, maar ook de drogist online heeft vaak een groot aanbod hierin.

EHBO en medicijnen

Waarschijnlijk wil je er liever niet aan denken, maar er bestaat natuurlijk altijd een kans dat je tijdens je vakantie ziek wordt of gewond raakt. Omdat het niet prettig is om dan in het buitenland op zoek te moeten naar een drogist of apotheek, kun je de middelen die je het vaakst nodig hebt maar beter meenemen. Pleisters, ontsmettingsmiddelen, pijnstillers en diarreeremmers: er zijn maar weinig koffers waar deze in ontbreken.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .