Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Werken en sporten gaan super samen met de Work+Play rugzakken van Targus

We hebben tegenwoordig geen tijd meer te verliezen. Gaan in de ochtend vroeg op pad naar ons werk, en willen het liefst regelmatig aan onze conditie en fysiek werken in de sportschool. Als het even kan gaan we direct uit werk door naar de sportschool, maar het is soms een hele organisatie om alle spullen goed mee te krijgen, zeker als je helemaal gezond bezig bent en op met fiets reist. Met de Targus Work+Play rugzakken is dit allemaal een fluitje van cent! Graag vertel ik je er meer over. Lees je mee?

De Work+Play rugzakken van Targus zijn ontzettend handig, en hebben ook nog eens een gave sportieve look. Ze hebben een inhoud van wel 24 Liter, dus je kunt je wel voorstellen dat je er een hoop in kunt meenemen. Ondanks dat hij zoveel ruimte heeft oogt hij niet heel erg groot. De tas heeft allemaal ontzettend handige vakken waardoor je je werkbenodigdheden en je sportbenodigdheden gescheiden kunt opbergen.

Er is een mooi vak waar je je blouses, jurk opgevouwen in kunt opbergen en een aparte ruimte waar je je laptop in kunt schuiven. Achter een ander stuk heb je de mogelijkheid je telefoon, kabels en adapters in te plaatsen. Maar dit is puur het work gedeelte. juist van het play gedeelte word ik blij! Er is een apart stuk in de rugzak waar je je (sport)schoenen in kunt opbergen. Dus geen (vieze) schoenen meer tussen de rest van je spullen. Niet meer de angst van viezigheid tegen je kleding of modder wat in je tas valt. Daarnaast is er een plek voor je bidon, en is er zelf een mogelijkheid om je fietshelm op te bergen in het grote vak van de rugzak!

De Targus Work+Play tas is de ideale rugzak voor de actieve vrouw en man! De ideale rugzak als je werk en sport wilt combineren. Je hebt niet alleen deze fiets-variant, maar ook een fitness en tennis variant, hoe gaaf is dat? Ik ga hem ook zeker gebruiken tijdens het fietsen, maar zeker ook voor het reizen. Hij is Ideaal als handbagage, omdat deze rugzak fantastische vakken heeft waarin je alles overzichtelijk kunt opbergen. Zo hoef je nooit meer heel je rugzak door te worstelen om iets te vinden! De rugzak is ook ideaal voor een korte businesstrip, zo kun je makkelijk alle essentials kwijt voor een weekendje weg!

Ik ben fan van deze rugzak en ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .