` LIFESTYLE + WINACTIE: 3 Tips om de kleine dingen te vieren tijdens de Kerstdagen met SodaStream - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: 3 Tips om de kleine dingen te vieren tijdens de Kerstdagen met SodaStream

Hoe verenig je het leuke met het aangename en verbeter je tevens de wereld door meer duurzaam te zijn. Door het maken van een positieve verandering kun je ervoor kiezen om te genieten van een bruisende cocktail van SodaStream. Laten we samen een onvergetelijke kerst maken door het verschil te maken voor de planeet, je familie en jezelf! Wij delen met liefde 3 tips om de kerstdagen – ondanks deze moeizame periode – door te brengen en de kleine dingen groots te laten zijn. Lees je mee?

Vier kerst feestelijk en met een gedachte van dankbaarheid

Het is een pittig jaar geweest waarin we niet altijd de keus hadden om ons te omringen met ons dierbaren. Daarom is het extra belangrijk om de kerstdagen toch feestelijk te vieren en onze dankbaarheid te uiten dat we deze reis hebben gemaakt afgelopen jaar en kunnen uitkijken naar een nieuw begin met mooie nieuwe kansen en belevenissen. We koesteren de lieve telefoontjes, kaartjes en liefde die dit jaar niet altijd gebracht kon worden in knuffels en hopen volgend jaar wel weer iedereen te kunnen zien en knuffelen. Probeer in mogelijkheden te denken en niet wat op dit moment niet lukt of gaat. Houd de kerstgedachten in leven en maak er ondanks alles een onvergetelijke periode van!

Haal geen flessen in huis maar kies voor de prachtige SodaStream Décor Edtition en maak heerlijke mocktails

Dit jaar geeft niemand minder dan deze bekende persoon de kerstgedachte in huis en kiest hij bewust voor de liefde van de nieuwe SodaStream Décor Edition Urban Grey. Geen flessen water en frisdrank meer, maar deze prachtige SodaStream Décor Edtion Urban Grey als vervanging. Doordat je dit vervangt zorg je ervoor dat je duurzaam vooruit denkt. Je koopt jaarlijks niet meer enorme hoeveelheden flessen, wat een mega impact heeft voor een betere planeet en een beter milieu. Bovendien kun je met de heerlijke bubbels ervoor zorgen met wat fruit of de aanvullingen in diverse smaken van SodaStream dat er heerlijke mocktails gemaakt worden tijdens de meest wonderbare periode van het jaar! Zelfs op afstand proosten kan met deze geweldige SodaStream en zo ga je wel heel feestelijk het nieuwe jaar in!

Geef kerstcadeaus met impact en kies voor duurzaamheid

Stop met het geven van cadeaus die weer doorgegeven worden of ergens op een stapel komen! Kies voor een persoonlijk en waardevol cadeau, echt iets waar jouw dierbare persoon wat aan heeft. Als dit ook nog duurzaam is, dan is het helemaal een groot pluspunt! Kies ervoor om de prachtige SodaStream Décor Edition Urban Grey als cadeau te geven dit jaar! Zo wordt gewoon kraanwater heerlijk gearomatiseerd bruiswater met een druk op de knop! Bovendien zorgt ieder exemplaar van SodaStream ervoor dat er jaarlijks minimaal 3000 minder plastic flessen worden gebruikt. Hoe mooi is dat?! Maak prachtige mocktails en laat iedereen meegenieten – zelfs op afstand – en maak er een leuk feestje van om de feestdagen extra feestelijk te maken. Wij weten wel wat wij graag als cadeau aan onze dierbaren zouden gegeven, dan staat deze prachtige SodaStream Décor Edition Urban Grey bovenaan de lijst! Ga jij ook een SodaStream cadeau geven en ervoor zorgen dat 2021 nog duurzamer wordt? 

WINACTIE!

Natuurlijk slaan wij deze kans niet over en geven wij ook een prachtig exemplaar weg van de SodaStream Décor Edition Urban Grey aan één van jullie! 

Wat moeten jullie hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten hoe jij de feestdagen speciaal gaat maken;
 • Deel dit artikel (openbaar) op social media;
 • Volg SodaStream & Boost your Health op social media;
 • Tag 2 personen onder het FB of Insta bericht die ook kans moeten maken op deze geweldige SodaStream!
Wij maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 7 december aanstaande via Facebook & Instagram!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 19

 • Avatar
  reply

  Loes Schoppers

  26 november 2020

  Wat een super manier om veel plastic? te besparen en lekkere drankjes met bubbels te maken??! Ik maak de feestdagen dit jaar speciaal met mijn gezin? en door iets extra bijzonders van de kerstmaaltijd te maken✨

 • Avatar
  reply

  Dineke wiersema

  26 november 2020

  Wij gaan heerlijk koken met kerst, we maken het thuis extra gezellig, gaan spelletjes spelen. We gaan niet de hele familie langs, ik hoop dat dat volgend jaar weer kan.

 • Avatar
  reply

  Grete Karina

  26 november 2020

  Ik ga de feestdagen speciaal maken samen met mijn gezin!
  En dan kookt ieder van ons een gang en maken we elkaar blij met kleine attente cadeautjes.

 • Avatar
  reply

  Brenda

  26 november 2020

  Waarschijnlijk moet ik na jaren werken op 2e Kerstdag, dit omdat hij op zaterdag valt en ik in de retail werk…1ste kerstdag hoop ik met man en kind en mijn moeder te vieren, die dit jaar kerst helaas alleen moet door brengen door het verlies van haar man, mijn vader vorig jaar.
  Ik hoop op een witte kerst in Limburg want daar woont ze, wat zal het er mooi uitzien dan…

 • Avatar
  reply

  Joy

  26 november 2020

  ꧁❃?WOW?❃꧂
  Wat lief van jullie dat jullie dit gaan weggeven. Waanzinnig leuk ?
  Wij zijn met kerst druk met verhuizen en bijna al onze spullen staan al ingepakt, maar ik probeer wel wat versiering op de ramen te doen, lampjes op te hangen en te gourmetten tussendoor. Helaas zit uit eten er niet in dus moeten we er het beste van maken thuis. ?

 • Avatar
  reply

  Kyra

  26 november 2020

  Oh wauw wat lijkt het me tof deze te winnen! Dit jaar ga ik kerst weer proberen speciaal te maken door het niet te vieren voor anderen maar door naar mezelf te luisteren. Corona heeft voor mij ook het voordeel dat het makkelijker wordt om ‘nee’ te zeggen tegen verplichtingen waar ik me niet fijner door ga voelen. Deze kerst kan ik goed doen voor mij en ik hoop dat het op die manier een speciale kerst wordt.
  Wat voor mij speciaal zou zijn, is samen met mijn verloofde en honden zijn en daar hoeft geen cadeautje of bijzonder eten bij, bij hun zijn is speciaal voor mij ❤️

 • Avatar
  reply
  26 november 2020

  Wow schitterende actie, ik loot onwijs graag mee! De Kerst ziet er bij ons dit jaar heel anders uit! We hebben afgesproken dat we videobellen met whatsapp. De kinderen wonen in het buitenland, maar met Kerst kwam normaal iedereen naar huis. We trekken lootjes voor een surprise en het Samen eten stellen we uit tot Corona het land heeft verlaten!??❤

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  26 november 2020

  Ik ga werken met de kerstdagen!

 • Avatar
  reply

  Daphne

  26 november 2020

  Wij gaan kerst vieren tussen de koeien. Hebben we genoeg ruimte om afstand te behouden. Gluwijn erbij.

  Lang leve het leven op de boerderij ☺️

 • Avatar
  reply

  Mark

  26 november 2020

  Voor het eerst komen mijn ouders bij ons thuis eten. Vanwege de corona willen ze geen kerstmis vieren met de hele familie. De kerstdagen splitsen is een gedoe dus voorstel ik ze bij ons te komen. Ik heb een kerstbox besteld voor een feestmaaltijd. Daar kijk ik ook er naar uit want dat is allemaal nieuw voor mij. Ik ga me zeker uitsloven. Laten we met proosten met een drankje van SodaStream. Past heel goed bij.

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  27 november 2020

  Lijkt me geweldig handig! Ik doe graag mee

 • Avatar
  reply

  Sophie

  27 november 2020

  O wauw lijkt me zo top. Zeker met de liters die hierdoor vliegen met pubers.
  Ik ga deze kerst heerlijk vieren met mijn gezin en gezellig spelletjes samen doen.
  Genieten van de warmte met elkaar ?❤️?

 • Avatar
  reply

  Anouk

  27 november 2020

  De laatste kerst met zn 2tjes, voordat we met zn 3e zijn. Bijzonder word het dus hoe dan ook! ?
  Wat onwijs goed dat Sodastream zoveel plastic tegen gaat! En hoe lekker zou het zijn als ik met mijn hoogzwangere buik geen sparood en andere flessen hoef te tillen! En gewoon gebruik zou kunnen maken van een fijne Sodastream! ? Ik ga heel hard duimen!

 • Avatar
  reply

  Kelly Callemeijn

  29 november 2020

  We vieren de feestdagen met opa & oma (mijn ouders). Helaas geen groot feest samen met de hele familie maar we proberen er toch wat van te maken. En ik ga wat koolhydraatarme lekkernijen maken zodat ikzelf ook kan genieten van het eten en iedereen kan laten proeven hoe heerlijk dit kan zijn!

 • Avatar
  reply

  Esther

  29 november 2020

  Ik vier kerst precies als andere dagen, met net een beetje extra. Blij dat we nog gezond zijn en kijkend naar wat we hebben ipv naar wat we moeten missen. Met een vooruitblik naar wat komen gaat, in de hoop dat de verdraagzaamheid weer groeit

 • Avatar
  reply

  Lyn

  30 november 2020

  Ik ben zeker voor minder plastic afval en toch genieten van iets lekkers ik zou heel graag met ons gezin van 5 de uitdaging aan willen gaan lijkt me fantastisch

 • Avatar
  reply

  Marieke Bos

  30 november 2020

  De feestdagen zijn speciaal door de mensen met wie je omringd bent. Gelukkig mogen we het wel gewoon binnen het huishouden vieren en ga ik lekker genieten met mijn gezinnetje ?

 • Avatar
  reply

  marije pierik

  1 december 2020

  Wauw!! Wat tof dat je dit weggeeft❕? echt super lief 🙂 ik zou graag mee doen? omdat ik echt van Spa rood hou ?? en ik niet echt van normaal water hou want vind het een beetje saai haha ? maar zit in me examenjaar en moet veel leren maar om nou suikerrijke drankjes te nemen daar krijg je een suikerdip van ? en dan leer je niet handig ? dus zou super graag een kansje willen wagen om dan tijdens het leren toch te drinken en het is ook nog gezond ? hoe fijn!!❤️

 • Avatar
  reply

  Martina

  2 december 2020

  ???Wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee het is een super manier om veel plastic te besparen ik ben dol op water met bubbels??. Kerstdagen ??? ben ik gelukkig vrij dit jaar met mijn gezin vieren lekkerrrr lang tafelen spelletjes spelen hapjes gezonde drankjes erbij. Oud en nieuw werken dus met kerst extra genieten van de gezelligheid was een heftige periode dit jaar hopelijk brengt 2021 ons allemaal veel liefde en geluk ??? en gezelligheid ???????

Post a Comment