` LIFESTYLE + WINACTIE: I'm wolking on sunshine met Wolky shoes - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: I’m wolking on sunshine met Wolky shoes

Vroeger, en dan bedoel ik tot 10-15 jaar geleden, had ik hele makkelijke voeten. Maat 39, geen hoge wreef en niet breed. Ik liep dan ook bijna altijd op hakken en kon vrijwel alles dragen. Dat veranderde drastisch toen ik als standplaatshostess in het buitenland ging werken. Met gemiddeld 18 werkuren per dag, hoge temperaturen en non stop op mijn voeten staan had ik na ruim 3 jaar werken ineens schoenmaat 41 en een uitgezakte voorvoet. Dat vraagt om een kleine aanpassing wat schoenen betreft. In het begin was ik er nog niet zo mee bezig en heb ik niet geluisterd naar wat mijn voeten nodig hadden. Ik kreeg last van pijnlijke plekjes en eksterogen. De laatste vijf jaar draag ik eigenlijk alleen nog maar platte comfortabele maar wel vrouwelijke schoenen en incidenteel mooie laarzen, al zijn die wat lastiger te vinden als je “lastige” voeten hebt. Maar ik loop al een aantal weken op wolken met deze prachtige laarzen van Wolkyshop waar ik jullie wat meer over wil vertellen.  

Voordat ik je de schoenen laat zien en je daar wat meer over ga vertellen wil ik jullie kort vertellen over dit familiebedrijf. De grondlegger van WOLKY is Kees Diks, die in 1982 een wat modieuzere collectie in zijn schoenenwinkel wilde zien. Comfort moest daarbij de boventoon voeren. Hij besloot zelf een aantal modellen te ontwikkelen; de WOLKY Nature Line en daarna ook de WOLKY City line. Modieuze en comfortabele sandalen in kekke kleuren met het bekende unieke voetbed van kurk en memory foam. Het bedrijf werd overgedragen van vader op zoon en heeft echt naam gemaakt in de business. Sneakers, enkellaarsjes, boots, sandalen, cowboy laarzen, slippers, veterschoenen en ga zo maar door; voor iedereen (man en vrouw) is er wel een prachtexemplaar te vinden!

Op de foto’s in dit artikel draag ik de Wolky Bronson uit de nieuwe western-lijn van Wolky. Deze western style boots zijn uiteraard enorm geschikt om te dragen onder een broek maar ook heel goed te combineren onder een rokje. Je geeft er je outfit een stoere maar wel vrouwelijke look mee. De laarzen zitten ontzettend lekker en heb na een dag dragen (ik draag ze namelijk ook op mijn werk) totaal niet het gevoel dat ik perse mijn schoenen moet uittrekken. Ik heb totaal geen idee dat ik op hakken loop (ze zijn 4.5 cm), wat voor mij een hele grote plus is. Op hakken lopen kan namelijk best vermoeiend zijn voor de benen en de voeten. Het voetbed is zacht en licht verend. Dat komt omdat het voetbed een extra laag memory foam heeft. Deze passen zich aan, aan jouw voeten en verspreidt je gewicht gelijkmatig. Ook ondersteunen ze eventuele schokken in je voeten bij het lopen, wat ze enorm comfortabel maken. Daarbij komt ook nog dat ze volledig leer gevoerd zijn (en van de buitenkant zijn ze ook van leer). Loopcomfort en een uitneembaar voetbed worden in de Western Comfort gecombineerd met een eigentijds, zelfs hip design. Dát maakt deze stoere laars tot een echte Wolky. Al deze informatie geldt niet alleen voor de te gekke laarzen die ik draag, maar ook voor bijna alle andere schoenen in het assortiment.

Maar er is meer dat de schoenen van Wolky heel fijn maken. De meeste schoenen hebben namelijk een voetbed die je uit de schoen kunt halen zodat je er eigen steunzolen in kunt dragen. Voor mensen met voeten die meer zorg nodig hebben is dit ontzettend fijn. De keuze hierin is bij Wolkyshop enorm groot, terwijl je in de meeste schoenenwinkels maar kan kiezen uit een aantal modellen. Ook zijn er schoenen met halve maten en extra wijdtematen! Twijfel je of de schoenen die je op het oog hebt geschikt zijn voor jou dan is er een handige tool voor het opmeten, maar ook de medewerkers kunnen je hierin goed adviseren.

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige schoenen maar ze liever in real life zien en passen dan kan dat in diverse Wolkyshops in Nederland. Daarnaast ben ik mij ook bewust dat je wellicht denkt “deze schoenen liggen iets boven mijn budget”. Neem dan wel in acht dat je deze prachtige schoenen niet koopt voor 1 seizoen. De kwaliteit is zo goed dat ze jaren meegaan. Daarnaast zijn de schoenen van Wolky een behoud voor je voeten en daarmee dus een belangrijk onderdeel van je gezondheid. Natuurlijk is er ook nog een online outlet en een outlet in Roermond (niet in de Designer Outlet maar tegenover de Wolkyshop in Roermond), waar je heerlijk kunt shoppen!   

WINACTIE!

Wolkyshop heeft een nieuwe website en dat willen wij met jullie vieren! Wij mogen een paar Wolky’s BRONSON weggeven via Facebook en Instagram, hoe tof is dat?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom je kans wilt maken!
 • Volg Boost your Health & Wolkyshop op Instagram of Facebook;
 • Deel de FB post of Insta post (in stories) openbaar en maak extra kans!

Wij maken de gelukkige winnaars bekend op donderdag 26 november aanstaande!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 37

 • Avatar
  reply

  Danielle

  19 november 2020

  Super!zo’n actie🤗
  Ik doe dan ook graag mee.
  Ik heb de laatste jaren, zeg maar 10 jaar of zo, altijd last van mijn voeten.
  Het begon met een chronisch ontstoken voorvoet, een scheurtje in mijn sesambotje en vlot erachteraan hielspoor. Ik heb veel last van mijn achillespezen die verdikt. Ik heb veel door de podoloog aan gepaste zolen, maar deze helpen niet naar behoren, het is allemaal tijdelijk.
  Dus ik doe graag mee aan deze mooie actie.

 • Avatar
  reply

  Wanda

  19 november 2020

  Wauww Wat gaaf.. uk doe hier zwker aan mee aangezien ik al i maamden zo veel pijn heb aan me voeten en de artsen me elke keer weg sturen en ik zo verdrietig etc ben zou dit me heel blij maken even een verwennerij voor de voetjes en Meschien dat lopen dan weer iets beter gaat.

 • Avatar
  reply

  Grete Karina

  19 november 2020

  Wat een geweldige winactie, ik loot heel graag mee!
  Als verpleegkundige draag ik op mijn het ;liefst van die zalige Wolky’s en dan heb ik nooit last van voetklachten zoals veel collega’s wel hebben na een lange dient.
  En thuis zijn het ook heerlijke modieuze schoenen waar je eindeloos op kunt wandelen of shoppen.

 • Avatar
  reply

  Loes Schoppers

  19 november 2020

  Wauw heel super! Ik maak graag mijn moeder blij met een mooi fijn paar Wolky’s voor het winterseizoen👟⛄️! Zou heel leuk zijn, duimen🍀👍🏻!

 • Avatar
  reply

  Sharon de Ridder

  19 november 2020

  Sinds ik m’n steunzolen heb, loop ik zo veel prettiger! Maar een schoen maakt of breekt dat goede gevoel… Maak dus graag kans op een paar van Wolky!

  • Avatar
   reply

   Jan Willem

   19 november 2020

   Wat een leuke winactie, ik waag graag een kans voor Magda van Lonkhuijzen. Ze vind WOLKY schoenen super en wil niets anders. Ze heeft maat 42🍀😍👍

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  19 november 2020

  Schoenen (en laarzen) zijn altijd welkom bij mij. Het is sowieso niet goed voor de voeten en het schoeisel zelf om iedere dag dezelfde stappers te dragen. Als ik iets langer moet lopen dan bijvoorbeeld van fiets naar trein, dan trek ik toch bij voorkeur makkelijke schoenen aan. Ik heb hol- en spreidvoeten en daar heb ik wel last van. Een paar Wolky’s kan ik heel goed gebruiken.

 • Avatar
  reply
  19 november 2020

  Ik ben bekend met Wolky omdat ik voetklachten heb zoals doorgezakte voet, het voetbed van Wolky bied mij verlichting! Ik loot echt onwijs graag mee voor een comfortabele winter wat lopen betreft!

 • Avatar
  reply

  Suzanne

  19 november 2020

  Oh wat een super winactie weer! Ik loop graag ‘op wolken’ en vind deze wolky’s er ook nog eens tof uit zien. Na mijn 3 zwangerschappen van maat 39 naar 41 gegaan. Dus je verhaal van de doorgezakte voorvoet komt mij bekend voor. Doe daarom graag mee met deze give away actie!

 • Avatar
  reply

  Marian B

  19 november 2020

  Een paar Wolky’s heb ik nog niet gehad, maar het maakt we wel nieuwsgierig. Ik loop namelijk wat scheef, sta niet recht in mijn schoenen als ik loop. Al veel positieve verhalen gehoord over Wolky’s, dus ik doe graag om te kijken wat het voor mij kan betekenen.

 • Avatar
  reply

  Ina Dijkman

  19 november 2020

  Wauw. Dat lijkt me fijn, op wolken lopen. Ik doe graag mee!

 • Avatar
  reply

  Mendy

  19 november 2020

  Ik doe heel graag mee. Met doorgezakte voeten, steunzolen en maatje 42 is het lastig goede en leuke schoenen te vinden.

 • Avatar
  reply

  magda van lonkhuijzen

  19 november 2020

  ik waag een kans. Ik heb helaas maat 42. 12 jaar geleden waren mijn ouders in mei 50 jaar getrouwd en was ik hoogzwanger. Net voor de feestdag kon ik mijn schoenen niet meer aan. Dus help ik moest opzoek naar slippers. Ik heb toen een paar Wolky slippers gekocht. Nu draag ik al 12 jaar alleen wolky slippers. Maar de rest van het jaar loop ik eigenlijk altijd op mijn wolky schoenen.

 • Avatar
  reply

  Monique Alys

  19 november 2020

  Ik maak hee graag kans. Ik ken het merk al een poosje maar heb er nog nooit op gelopen. Ik loop eigenlijk altijd op platte schoenen terwijl ik een hakje vee mooier vind. Nu ik lees dat je het op deze Wolky’s niet eens door hebt ben ik helemaal benieuwd!

 • Avatar
  reply

  Wendy

  19 november 2020

  Ook ik heb lastige voeten, en wolky schoenen zijn een uitkomst. Een nieuw paar is van harte welkom dus ik doe dan ook graag mee met deze actie!

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  19 november 2020

  Wow wat een gave actie! Zeker een beetje boven budget, maar die outletshop is een goede tip. Ik zou heel graag een paar van zulke fijne schoenen winnen. Mijn voeten gaan de laatste paar jaren inderdaad ook steeds meer protesteren

 • Avatar
  reply
  19 november 2020

  Ik doe graag mee voor mijn mama. Zij heeft al jaren ellende met haar voeten. Na dit merk waren veel van haar klachten verdwenen. Helaas zijn ze na jaren dragen echt versleten en is het voor haar niet mogelijk om nu een nieuw paar aan te schaffen. Zou mooi zijn als ze haar nieuwe knie heeft goed kan revalideren op deze mooie stappers ❤

 • Avatar
  reply

  Williene

  19 november 2020

  Prachtige producten van Wolky en een verademing voor je voeten. Eindelijk elegante laarsjes waar ook mijn losse zooltjes in passen

  • Avatar
   reply

   Edwards

   20 november 2020

   ,❤️❤️ whoop whoop ❤️❤️ wat een geweldige actie deze zuster doet heel erg graag mee heel erg Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige schoenen ik loop veel en vaak last van voeten die moe zijn een paar goeie schoenen zijn zeer welkom ❤️❤️❤️

 • Avatar
  reply

  Annemiek

  19 november 2020

  Dit merk lijkt me heerlijk voor de voeten. Ben reumapatient en heb dus vaak moeite met lopen, en pijnlijke voeten. Maar ik ben wel schoenverslaafd, dus het oog wil ook wat. 😊 Werkzaam in de zorg maak ik vele kilometers, dus goeie schoenen zijn wel een must! Dus ik loot heel erg graag mee!

 • Avatar
  reply

  Jacqueline

  20 november 2020

  Oh mijn voeten doen zo zeer
  Want de herfst begint alweer
  Kou onder 8 graden doet pijn
  Dan je hondje moeten uitlaten is niet fijn
  Dus help mij please en geef mijn voeten wat comfort
  Zodat het uitlaten wat aangenamer wordt ❤️

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  20 november 2020

  Ik hoop zo dat ze ze in maat 44 hebben. Dat is dus meteen de voornaamste reden…supergaaf !

 • Avatar
  reply

  Monique van Zutphen

  20 november 2020

  Ik koop eigenlijk alleen nog maar Wolky schoenen en áls ik al eens een ander merk koop, vallen die schoenen eigenlijk altijd tegen. Ze zijn dan misschien wel leuk, maar je mist dan toch het comfort van Wolky. Wolky is alleen wel wat prijzig dus je koopt niet elk leuk model wat uitkomt en ik heb nog wel een paar op het oog dus hoe leuk zou het zijn als ik díe zou winnen!

 • Avatar
  reply

  Marja

  20 november 2020

  Oh,dit klinkt als muziek in mijn oren want heb de laatste maand ook steeds voetklachten.Van tintelingen, hielspoor tot een doof gevoel in mijn tenen 🙈🙊 Dus misschien zou dit voor mij een uitkomst zijn 🙏🏼🍀

 • Avatar
  reply

  Nora Gelms

  20 november 2020

  Lijkt mij heerlijk…lopen op wolkjes!
  Weet wat pijnlijke voeten zijn!
  Daarom niet geschoten altijd mis!

 • Avatar
  reply

  Sophie

  21 november 2020

  O wauw gave actie.
  Sinds mijn zwangerschappen zijn mijn voeten veranderd, ook een maat groter.
  Loop veel en graag en moet dan wel goede ondersteuning hebben. Dat hebben deze en zien er nog eens super tof uit 😍
  Dus meer dan welkom 🍀

 • Avatar
  reply

  Anja van Zundert

  21 november 2020

  Wolky schoenen heb je niet voor even,
  als je ze eenmaal kent, draag je ze de rest van je leven
  Ze zitten uiterst comfortabel,
  en lopen natuurlijk formidabel.
  Een enorm grote keuze in kleuren en modellen,
  zowel in de winkel te koop of online te bestellen.
  Kortom: weg met de zere voeten, ga voor ultiem loopplezier,
  en ga gewoon met een paar Wolkys aan je voeten aan de zwier!

 • Avatar
  reply

  Laura Gr.

  21 november 2020

  Wat een ontzettend leuke winactie!! Ik doe graag mee 🙂

  Als verpleegkundige in het ziekenhuis maak ik op een dag duizende stappen en daarom zijn goede schoenen erg belangrijk. Daarnaast wil ik er wel modern bij lopen met leuke schoenen onder mijn uniform. Tot nu toe heb ik prima schoenen, maar super zitten ze niet want ik heb smalle voeten. Het merk Wolkys ken ik van horen en zeggen (veel positieve verhalen), maar ik heb er zelf nog geen ervaring mee. Het lijkt mij heerlijk om in de wolken te lopen met Wolkys 😉

  Liefs Laura

 • Avatar
  reply

  Karen de Jong

  22 november 2020

  Oooo Wat een geweldige actie!! Ik herken helemaal wat je zegt!! Vroeger had ik ook nooit last vast mijn voeten en droeg altijd goedkope schoenen zonder goede ondersteuning. Ik sta nu al jaren voor de klas en sta en loop een groot deel van de dag. Ik merk nu echt dat mijn voeten snel vermoeid en pijnlijk aanvoelen. Aan het eind van de dag moet ik echt even zitten met mijn voeten omhoog km even bij te komen. Duimen voor deze geweldige prijs zodat ook mijn voeten in de wolken zijn!

 • Avatar
  reply

  Gerda

  22 november 2020

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Door mijn klachten met het lopen ben ik op zoek gegaan en heb ik van de zomer Wolky’s sandalen gekocht…wat een verademing en toen ging het lopen wel een stuk beter. Dit is mijn eerste ervaring met dit merk omdat ze eigenlijk boven mijn budget zijn..dus heb dan ook heel de zomer gelopen op deze sandalen en heb ze heel lang door gedragen tot het te koud werd. Dus zodra ik andere schoenen ging dragen werden de klachten weer veel heftiger..wat heel pijnlijk is maar ja je moet toch door met lopen, hoewel dat vreselijk moeizaam gaat. Ik denk dat Wolky’s beter zijn voor mijn voeten en zeker voor het lopen. Heb al zulke leuke modellen gezien, dus zou het geweldig zijn deze winter ook zonder veel pijn weer op Wolky’s te lopen.

 • Avatar
  reply

  Kelly Callemeijn

  22 november 2020

  Ik doe heel graag mee omdat ik al van kinds af aan met steunzolen moet lopen omdat ik doorgezakte voeten heb. Wolky is natuurlijk een van de beste merken schoenen voor mensen met voetproblemen. Ik maak graag kans 🍀 geliked en gedeeld

 • Avatar
  reply

  Anneliese de Waal

  22 november 2020

  Ik doe heel graag mee voor de Wolky schoenen, ik heb een moeilijke maat, namelijk maat 43 van schoenmaat.

  Zou super zijn 😊😊

  Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar
  reply

  Marieke bos

  23 november 2020

  Wauw wat een gave en gulle actie!
  Ik ben helemaal fan van wolky’s net als jij dus ik hoef vast niet uit te leggen waarom ik ze zo graag zou willen winnen 😇
  Het zijn gewoon de allerfijnste schoenen ooit!

 • Avatar
  reply

  Erika van koert

  23 november 2020

  Heel leuk!
  Ik lees altijd veel goede verhalen over dit merk . Ik vind hakken dragen erg leuk maar door mijn zwakkere rug/bekken kan ik niet overal op lopen
  Dit kijken mij hele fijne en comfortabele laarsjes waar ik jaren plezier van kan hebbeb. Ik doe dus graag mee

 • Avatar
  reply

  Dominique

  23 november 2020

  wauw wat een geweldige actie weer. ik waahg heel graag een kans. sinds mijn beroerte heb ik moeite om goede schoenen te vinden.
  zo denk ik een paar gevonden te hebben en dan na paar keer dragen ben ik blij als ik ze weer uit mag doen. vooral mijn linkervoet merk ik dat de lastige is. zou super gaaf zijn om een mooi paar te kunnen dragen zonder dat ik last ven mn voeten krijg. ga duimen en hopen

 • Avatar
  reply

  Jacqueline Roose

  25 november 2020

  Wat een toffe Wolky-actie en wat een verwennerij voor mijn voeten! Jaren geleden kreeg ik hielspoor en moest ik steunzolen gaan dragen. Veel schoenen kon ik niet meer aan. Ik heb al heel wat jaren plezier van mijn Wolky wandelschoenen, zo fijn dat je eigen zooltjes er ook in kunnen. Ideaal dus. Maar de prachtige Bronson laarsjes maken hier het plaatje, perfect in combinatie met de Schotse ruit rok! Deze mooie Bronson laarsjes zie ik dan ook helemaal zitten!

 • Avatar
  reply

  Liesbeth

  25 november 2020

  Heel graag loop ik deze herfst en winter weer op wolkjes met dit schitterende comfortabele paar Wolky’s aan mijn voeten. Op mijn huidige paar heb ik al heel wat kilometers gelopen de afgelopen jaren, deze draag ik nog graag maar zijn helaas niet meer zo representatief om mee naar mijn werk te gaan. Daarom doe ik graag mee voor deze fantastische schoenen.

Post a Comment