Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE! Je huis schoon maken en de wereld verbeteren, het kan met Seventh Generation!

We zijn al goed op weg door het afval te scheiden en te kiezen voor een elektrische auto, maar wist je ook dat je je schoonmaakmiddelen kunt vervangen door een duurzamer en natuurlijker alternatief? De producten van Seventh Generation zijn daar speciaal voor gemaakt en geven wat extra liefde aan de wereld. Je kunt nu de keuze maken om duurzamere schoonmaakmiddelen te gebruiken en zelfs je was duurzaam te doen, hoe fijn is dat? Maar het is ook lief voor ons en bevat alleen natuurlijke ingredienten zodat we de chemische luchten niet hoeven te inademen tijdens het schoonmaken. Gebruik jij nog steeds de slechtere schoonmaakmiddelen? Dan moet je even verder lezen en je maakt bovendien kans op een mooi pakket van Seventh Generation!

Een schone wereld

Bij elke keuze die we nu maken, moeten we rekening houden met het effect op de komende zeven generaties. Geïnspireerd door dit oude gezegde van de Iroquois Indianen is het de missie van Seventh Generation om een schone wereld door te geven aan de volgende generaties. Daarom maken ze was- en schoonmaakproducten die écht werken, van materialen en ingrediënten die zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt.

Gemaakt met de kracht van planten

De producten van Seventh Generation bevatten tot wel 97% plantaardige ingredienten. De geuren zijn 100% essentiele olien en plantenextracten en ze bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, VOS en optisch witmiddel.

Duurzaamheid

De flessen worden 99% gerecycled en 100% van recyclebaar materiaal gemaakt.

Zo wordt wassen leuk

Wassen is bij mij altijd even goed kijken, ik heb een gevoelige huid en kan niet tegen te veel troep. Ik kies dan ook met liefde voor producten zonder zooi en parfum. Maar soms verlang je weleens naar een wasproduct met geur en daar is de variant van Seventh Generation met oranjebloesem geur is dus perfect voor mij! Mijn was ruikt heerlijk en mijn huid is ook mega dankbaar 🙂 Daarnaast bestaat het product 99% uit planten en is het duurzaam, dus help je de wereld een stukje beter maken met jouw was! 

Wat vinden wij ervan?

Ik vind de producten fijn in gebruik. Ze maken goed schoon, zowel de schoonmaakproducten voor in het huis als de wasmiddelen voor de was. Ze ruiken heerlijk en je kunt er even mee vooruit. Het zijn verrassende producten en ik ga ze zeker vaker gebruiken. Naast dat ze goed hun werk doen, ruiken ze heerlijk, zijn ze duurzaam en bestaan ze 99% uit planten, dus wat wil je nog meer? Probeer ze ook eens zou ik zeggen, het is zeker de moeite waard!

Waar te koop?

Je kunt de producten van Seventh Generation kopen bij de Albert Hein, Plus Supermarkten, Bol.com (online), Jumbo Supermarkten, Wehkamp (online) en Plein.nl (online). De prijzen zijn vanaf € 2,96.

WIN WIN WIN!

Wij mogen een fantastisch mooi pakket weggeven van Seventh Generation!

Wat moet je hiervoor doen?
 • Volg Seventh Generation op social media;
 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken op dit gave pakket!

We maken de gelukkige winnaar bekend op dinsdag 23 juli a.s. via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 15

 • reply
  18 juli 2019

  Hallo Melinda,

  Ik wil dit pakket graag winnen omdat ik soms door de bomen het bos niet meer zie . Wat is echt duurzaam en wat niet? Dankzij jullie pagina lees en leer ik er steeds meer over. Dank je daarvoor.

  Groetjes
  Vivian

 • reply

  Berendina Jaasma

  18 juli 2019

  schoonmaken doe ik graag,lekker een fris schoon huis en de wereld verbeteren daarin probeer ik mijn steentje bij te dragen. Erg benieuwd naar deze producten

 • reply

  Daniëlle

  18 juli 2019

  Eigenlijk is het net wat jullie ook beschrijven in jullie verhaal: ik gebruik duurzame wasmiddel alleen een geurtje erbij maakt het soms ook heerlijk.. vooral als het weer niet zo mooi is om de was buiten te hangen..:) lijken me mooie producten om uit te proberen!

 • reply

  Marleen Voolstra

  18 juli 2019

  Ik doe graag mee aan deze actie! Het zou fijn zijn om deze product En te proberen. Bij alle reguliere producten krijg ik direct last van heftige uitslag en eczeem op mijn handen. Wellicht dat het bij deze producten minder is want minder troep?? Daarnaast spreekt de duurzaamheid mij ook aan. We moeten toch met zn allen wat beter voor de wereld gaan zorgen ♡

 • reply

  Joost van Proosdij

  18 juli 2019

  Wat een super producten! En ook nog eens duurzaam! Toppie!

 • reply

  J.

  18 juli 2019

  Wat een topproduct! Ik zou graag willen helpen met een duurzamere wereld

 • reply

  Eva Narcisz

  18 juli 2019

  Ook ik moet weer hard aan de slag in huis, het is tijd voor een grote schoonmaak. Ik kom af en toe wat tijd te kort maar wat kan ik genieten van een heerlijk fris ruikend en opgeruimd huis! 🙂 Ik zou heel blij zijn als ik dit pakket win !! Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten. Alles waardoor we kunnen zorgen dat we het milieu niet of zo min mogelijk schaden verdiend een pluim (Y) Ik houd van een schoon huis en ik draag graag een steentje bij om het milieu minder te belasten.Ik ga duimen (Y)

 • reply

  CJM de Kok

  18 juli 2019

  Het huis lekker schoon zonder de natuur te schaden!

 • reply

  aline bouma

  18 juli 2019

  Goed voor onze wereld en huid..wat wil ik nog meer? Niets dus! Ik doe heel graag mee! Lieve groet,
  Aline

 • reply

  Hannah Berger

  18 juli 2019

  Schoonmaken is helemaal mijn ding, en duurzaamheid ook…. dit combineren zou toch top zijn!!! Liefs, Hannah

 • reply

  Marloes de Vetten

  18 juli 2019

  Ik ben net zo als jij, heel erg bezig met mijn ecologische voetafdruk. Wassen doe ik met Marcels Green Soap. Helaas is deze niet zo eenvoudig te krijgen. Seventh Generation vind ik interessant. Ik zou deze graag winnen om te testen. En ga het natuurlijk volgen op fb.

 • reply

  Marian Zw

  18 juli 2019

  ik wil heel graag kennis maken met deze producten. Als mama van vier kids gaat er heel wat wasmiddel en schoonmaak middel doorheen. Heb al eens kennis mogen maken met de wasschillen van soepje, maar dat vond ik toch niet echt iets voor mij. Ik miste de frisse geur van de wasmiddel. Dit zou dan ook wel eens echt een product voor mij kunnen zijn!

 • reply

  marijksels

  20 juli 2019

  Wauw wat een gaaf merk! Zowel inhoud als fles lekker duurzaam, klinkt supergoed!
  Ik herken je verhaal, ook qua gevoelige huid. Dus ja ook hier altijd geurloos wassen. Soms verlang ik zo naar de heerlijk geurende was van vroeger bij moeders thuis 😉
  Dee producten klinken als, goed voor het milieu en ook nog eens een verwennerij voor mij. Dat had ik nog nergens gevonden.
  Fingers crossed

 • reply

  Bart Daniel

  20 juli 2019

  Ik zou het graag winnen omdat ik net verhuisd ben, en ik hoop dat ik het huishouden eindelijk ga bij houden. Nu alles nieuw schoon en fris is, zou ik dit TOP pakket graag winnen.Met 2 honden en een kat heb je elke dag wat schoon te maken.Zo’n geweldige pakket van Seventh Generation zal ik enorm waarderen.

 • reply

  Marian B

  22 juli 2019

  Ik draag graag mijn steentje bij, daarom zou ik graag kennis maken met deze producten. Ik krijg zelfs al bijna zin in schoonmaken 😉

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .