` LIFESTYLE + WINACTIE: Krijg meer inspiratie voor het avondeten met de Eetkalender van Francesca Kookt! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: Krijg meer inspiratie voor het avondeten met de Eetkalender van Francesca Kookt!

Met een gezin kom je nog weleens voor uitdagingen te staan. Het avondeten is daar één van. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms lastig vind om er meer variatie in te brengen en angstig ben of iets nieuws wel lekker is. Ik heb periodes van gemakkelijk eten die samen gaan met variatie en dingen uitproberen. Mijn dochter eet zo goed als alles en mijn zoon is echt een lastige avondeter. Daar komt de eetkalender van Francesca Kookt om de hoek kijken, wat een uitvinding! Gewoon een heel jaar eetspiratie voor het hele gezin, zo fijn! Ik kon ook niet wachten om er dingen uit te proberen en mijn kids werden er ook mega enthousiast van! Wat er zo bijzonder aan is en wat je kunt verwachten van deze eetkalender, dat vertel ik je en daarbij geven we ook nog een exemplaar weg. Lees en kijk je mee?

Nooit meer afhaalmaaltijden

Als je weinig tijd hebt en geen zin of energie om te koken – en ja dat gebeurd hier ook weleens met al dat slaapgebrek -, dan kies je vaak voor afhaalmaaltijden die niet gezond zijn. Vaak heb je erna weer trek omdat deze ook helemaal niet vullend zijn en dan heb je al die extra energie weggegooid voor een slechte keuze. Met deze eetkalender van Francesca Kookt heb je altijd inspiratie bij de hand en kun je gemakkelijk uit gerechten kiezen die jij het lekkerste vindt. Je kunt iedere dag eten wat er staat of je wisselt eens dagen met elkaar. Je kunt het makkelijk en snel op tafel zetten en de gerechten hebben dan ook niet hele lange bereiding nodig. Ideaal voor het gezin en bovendien eet je zo gezonder dan dat je vaker kiest voor junkfood of soep met een broodje. Ook heel lekker maar zeker met mate.

Variatie is de sleutel

Het is belangrijk om gevarieerd te eten en dit houd in dat je weleens eens iets anders moet proberen dan de gebruikelijke maaltijd die je vaak eet. Kies eens voor een maaltijd met een Oosters tintje of maak die Italiaanse bite eens, er zijn zoveel heerlijke gerechten uit heel de wereld en die komen zeker samen in deze geweldige Eetkalender van Francesca Kookt!

Eet vaker samen

In deze drukke tijd is het soms moeilijk om samen te eten in verband met werk, drukte of kids die aan hun social media vastzitten haha. Maar probeer vaak samen te eten, het verbind, je krijgt fijne gesprekken en je proeft meer dan dat je afgeleid bent of onderweg bent. Eten verbind mensen en vraag daarom eens fijne vrienden of familie om heerlijk bij jou te komen eten. Geen inspiratie? Deze eetkalender van Francesca is een uitkomt!

Bewust eten

Dat lekker, gezond en bewust eten hand in hand kunnen gaan, laat Francesca duidelijk zien in haar keuze voor de recepten. Ze stimuleert het eten in het seizoen, door voor elke maand een seizoenskalender te tonen met groente, fruit en vis uit die maand. Elke vrijdag is “Kliekjesdag” en met handige tips & tricks word je gestimuleerd minder voedsel te verspillen. En dat we in 2020 best wat vaker een dagje zonder vlees kunnen, onderstreept de Eetkalender: 50% van de recepten is vegetarisch.  

WINACTIE!

Wij mogen een exemplaar weggeven van deze geweldige Eetkalender van Francesca Kookt!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten welk gezond gerecht jouw gezin het lekkerste vindt;
 • Deel dit bericht op social media;
 • Tag iemand dit deze Eetkalender 2020 wel kan gebruiken via Facebook of Instagram.

We maken de gelukkige winnaar bekend op woensdag 20 november aanstaande via Facebook!

Kun je niet wachten?

Geef de Eetkalender van Francesca Kookt cadeau voor de feestdagen en koop hem hier voor maar € 20,95!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 5

 • Avatar
  reply

  Ellie Nordn

  14 november 2019

  Hier is de Mexicaanse bowl (met veel groente) en Surinaamse roti favoriet.

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  14 november 2019

  Mijn gezin (en ikzelf’ zijn dol op Zuidafrikaanse Bobotie!

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  14 november 2019

  Mijn gezin is dol op Zuidafrikaanse Bobotie!

 • Avatar
  reply

  Riekie Bos

  14 november 2019

  Ons gezin is gek op de Marokkaanse kip met abrikozen van Francesca Kookt!
  Als fanatiek keukenprinsesje zou ik die geweldige Eetkalender onwijs graag winnen.

 • Avatar
  reply

  Tamara

  15 november 2019

  Alle gerechten met verse groenten uit de eigen moestuin gaan er goed in, zeker de boterboontjes met vis.

Post a Comment