` LIFESTYLE + WINACTIE: Maak kennis met de Warmtesjaal - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: Maak kennis met de Warmtesjaal

Ik kan ontzettend genieten van de wintermaanden, het enige kleine nadeel zijn de lage temperaturen. Ik ben namelijk ontzettend kouwelijk. Mijn lichaam weet zijn temperatuur maar moeilijk te regelen en ondanks dat ik de verwarming aan heb zit ik met een koude nek, voeten, handen en rug op de bank. Mijn dekentje en ik mijn dan ook onafscheidelijk en heel geregeld sla ik een lekkere warme hittepit om. Deze samenwerking met Janneke’s Warmtesjaal komt dan ook als geroepen. Graag vertel ik jullie meer over deze warmte makers en hebben we ook nog een cadeau voor jullie!

Volgens mij ben ik niet de enige met dit “probleem”. Knus op de bank zitten met een koffie of een kop thee en wat pepernootjes is namelijk veel lekkerder als dit ook nog eens behaaglijk is. Ondanks dat ik hem dus voornamelijk gebruik vanwege de temperatuur is het ook erg fijn bij stijve en pijnlijke spieren. Zo kun je hem om je nek leggen, maar bijvoorbeeld ook tegen je onderrug. Eens per maand, tijdens mijn menstruatie, is het ook pijnverlichtend als ik hem op mijn buik leg. De sjaal geeft rust, ik kan beter ontspannen en dit vermindert automatisch de stresslevel in je lichaam.

Maar wij zouden Boost your Health niet zijn, als er niet iets uitspringt voor ons als wij het hebben over Janneke’s Warmtesjaal. Wat wij erg bijzonder vinden is dat het hier gaat om een familiebedrijf. Janneke is namelijk de moeder van eigenaresse Kelly. Ze vond de naam Janneke zo passen bij de sjaal dat ze haar bedrijf dus naar haar moeder heeft vernoemt. De sjaals worden gemaakt in Enschede bij het geweldige team van Hassing Totaalstoffering. Hier werken allemaal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en dat maakt de samenwerking nou zo speciaal!

De warmtesjaals zijn te koop met allemaal verschillende stoffen, waarvan wij de prachtige variant met wafeltjeskatoen mochten ontvangen. Naast de diverse stoffen kun je kiezen uit verschillende kleuren. Ik koos voor lichtroze en Melinda koos voor de warme bordeauxrode kleur. Ook de vulling van de zak is naar eigen wensen in te vullen. Zo zijn ze te verkrijgen met lijnzaad (deze ontvingen wij) of met tarwe. En het opwarmen is zo gepiept, letterlijk! De zakken zijn namelijk super easy op te warmen in de magnetron. Wel is het belangrijk even de handleiding door te lezen voordat je hem in gebruik neemt.

WINACTIE!

Wij hebben jullie natuurlijk niet lekker gemaakt om niets, want we weten heel erg goed dat je deze warme knuffels van de sjaal zelf wilt gaan ervaren. Daarom mogen wij wel twee exemplaren verloten onder alle enthousiastelingen, maar wat moet je daarvoor doen?

 • Laat ons weten welke kleur (lichtroze of bordeaux) je graag zou willen winnen
 • Deel dit bericht op je eigen socials en tag je koukleumende vrienden/vriendinnen
 • Like de pagina van Janneke’s Warmte  sjaal en Boost your Health (niet verplicht wel lief)
Wij maken 2 gelukkige winnaars bekend op 28 oktober aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 17

 • Belinda Thibaut
  reply

  Belinda Thibaut

  21 oktober 2019

  Oh dit lijkt me heerlijk! Sinds mijn Gastric Bypass en 45 kilo lichter, heb ik het ook altijd koud. Daarbij veel last van mijn gewrichten door de artrose. Dus deze Janneke’s warmtesjaal is meer dan welkom!
  Liefst in het licht roze😍

 • Avatar
  reply

  Marian B

  21 oktober 2019

  Dit is echt iets voor mijn moeder. Zij is een echte koukleum en heeft snel last van haar nek. Ik denk dat ze zo’n warmtesjaal heerlijk zal vinden. De lichtroze heeft de voorkeur.

 • Avatar
  reply

  Nora Gelms

  21 oktober 2019

  Ohhhhh dat is lekker, op mijn rug of mijn altijd koude voeten!
  Die bordeaux rode is prachtig!

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  21 oktober 2019

  Wat een heerlijke sjaal lijkt mij dat! Ben altijd een koukleum en zou heel graag een bordeaux exemplaar winnen!

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  21 oktober 2019

  Wat een heerlijke sjaal lijkt mij dat! Ben altijd een koukleum dus zou dolgraag een bordeaux exemplaar winnen!

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  21 oktober 2019

  Ik ga voor bordeaux. Mooi voor bij mijn bordeaux laarsjes.

 • Avatar
  reply

  Marja (@scorpio062)

  21 oktober 2019

  Oh,ik heb artrose in mijn nek en ‘s winters ook gauw een stijve nek.Deze sjaal lijkt mij heerlijk en loot graag mee voor een bordeaux rode ❣️

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  21 oktober 2019

  Heel graag lichtroze, supermooi!

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  21 oktober 2019

  Oh wauw heel graag de roze voor al mijn pijnlijke spieren.

 • Avatar
  reply

  Marian Zw

  21 oktober 2019

  De lichtroze vind ik geweldig, vanwege fibromyalgie heb ik, zeker in de koude maanden zoveel last van mij nek en schouders, dan is dit natuurlijk echt heerlijk. Die warmte geeft meteen pijnverlichting. Ik ga heel hard duimen dat ik de winnaar mag zijn 🙂

 • Avatar
  reply

  Ingrid langstraat

  22 oktober 2019

  Ik doe heel graag mee voor de lichtroze. Ik heb veel last van mijn hoofd en nek door een verkeerde houding op de fiets en bij het rennen. Het zou heerlijk zijn om met deze heerlijk warmte sjaal te kunnen ontpannen na een drukke dag!

 • Avatar
  reply

  Marian Visser

  22 oktober 2019

  Ik loot graag mee voor de bordeaux rode. Voor mij als een grote koukleum.

 • Avatar
  reply

  Ineke Veldman

  22 oktober 2019

  Ze zijn prachtig.ik heb het ook vaak koud, en altijd last van mijn spieren .ik zou een bordeaux rode prachtig vinden.
  Ik duim .

 • Avatar
  reply
  22 oktober 2019

  Ik zou graag de bordeaux Warmtesjaal winnen! Ik loot echt heel graag mee!

 • Avatar
  reply

  Sharon de Ridder

  23 oktober 2019

  Koukleum meldt zich! Ik maak graag kans op de bordeaux warmtesjaal! Mede-koukleumen getagd, de pagina van Janneke’s Warmtesjaal geliked en jullie bericht gedeeld. Nu nog even duimen!

 • Avatar
  reply

  Femke

  25 oktober 2019

  De lichtroze lijkt mij super! Mijn tante en ik hebben het áltijd koud. We hebben dan ook super veel verschillende dikke kleedjes, maar dit is nog leuker!

 • Avatar
  reply

  Iris

  27 oktober 2019

  Doe heel graag mee voor de bordeaux rode 😍.. nek en schouders zitten zo ongeveer non-stop vast, dus ontspannen door een warmtesjaal klinkt heeul erg fijn 🤗..

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .