Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: Maak kennis met de producten van Disenyo

Werken vanuit passie en een drive is heerlijk. Daardoor voelt werken niet meer als werken maar als het uitoefenen van een hobby. Helaas merk ik dat veel bedrijven en ondernemers niet werken vanuit passie maar vanuit het oogpunt snel en veel geld te verdienen. Gelukkig is Disenyo een bedrijf dat wel een passie heeft voor hetgeen wat ze doen. Daarnaast hebben ze een mooie visie en willen ze echt wat betekenen voor de mensen waar ze mee werken. Daarom zijn wij ook zo blij en trots dat wij jullie met Disenyo mogen laten kennis maken.

Toen ik eigenaar Geert Reuvers aan de telefoon sprak hoorde ik met hoeveel enthousiasme en drive hij over zijn bedrijf sprak. Dat vind ik mooi. Geert is vanaf 2010 gaan reizen door Zuidoost Aziรซ. Tijdens een van deze reizen heeft hij de liefde van zijn leven ontmoet op de Filipijnen. Hij wist niet alleen dat hij met deze vrouw wilde trouwen, maar hij wist ook dat hij wat terug wilde doen voor het land en de mensen.

ย 

Zijn vrouw hield, net zoals Geert, van mode en accessoires en daar ontstond het idee om lokaal handgemaakte tassen en sieraden te gaan produceren van hoogwaardige kwaliteit. Na 3 intensieve jaren van voorbereidingen hebben Geert en zijn vrouw dit jaar het mooie merk Disenyo gelanceerd. In de jaren van voorbereiden hebben ze gezocht naar de beste lokale familie bedrijfjes die de artikelen wilden maken die zij voor ogen hadden. Ze moesten de juiste vaardigheden en kennis hebben. En de drive om te willen werken.

Door de samenwerking met deze familiebedrijfjes krijgen deze een extra inkomstenbron en de kans om hun levensstandaard structureel te verhogen door betere gezondheidszorg en betere scholing etc. De vrouwen die de sieraden maken geven het voorbeeld gaan geven aan hun kinderen. Doorgeven hoe belangrijk het is om te leren, om te studeren, en later hun eigen geld te kunnen verdienen om zo een goed en mooi leven te kunnen geven aan hun gezinnen. Er kan een vicieuze cirkel worden doorbroken! Disenyo doet op deze manier dus echt wat terug voor de lokale bevolking, en daar houden wij van.

De producten worden volledig handgemaakt en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Denk dan aan parelmoer, gedroogde grassoorten, palmbladeren, kokosnoot en bamboe. Het productieproces duurt bij natuurlijke materialen duurt lang en is intensief omdat alles met de hand word gedaan. Bijvoorbeeld het weven, verven en polijsten en daarnaast zijn ze ook nog eens afhankelijk van de kwaliteit van de oogsten. Ook de natuur kan veel vernietigen (regenval, aardbevingen en typhoons). Zodra je een product van Disenyo in huis hebt weet je dat het met passie en zorg is gemaakt, dat je iets unieks hebt (want natuurlijke producten zijn nooit hetzelfde) en dat je indirect iets goeds doet voor de vrouwen op de Filipijnen. Het motto van Disenyo is dan ook WOMEN FOR WOMEN.

Ondanks dat Disenyo van hoge kwaliteit is en met zoveel zorg is gemaakt is er voor ieder budget wat wils, dus neem snel eens een kijkje in de webshop!

WINACTIE!

Wij hebben een geweldige winactie voor jullie! Wij mogen in samenwerking met Disenyo een giftcard t.w.v. โ‚ฌ 125,- euro weggeven aan een van jullie!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Like de Facebookpagina van Disenyo en Boost your Health;
 • Laat hieronder weten waarom juist jij kans moet maken op deze geweldige prijs!ย 

Op 22 december a.s. zullen wij de winnaar bekend maken via Facebook, zodat je nog voor de kerst kunt shoppen bij Disenyo!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 9

 • reply

  Marlies Koppert

  15 december 2017

  Wauw wat een mooie prijs, ik heb al heerlijk even rond gesnuffeld op de site, wat een mooie producten! Waarom ik zou willen winnen? Tja welke vrouw wil dat nou niet , mooie sieraden en tasjes ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ

 • reply

  Marieke

  15 december 2017

  Wat leuk dat jullie op deze manier samen werken! Jullie passen bij elkaar! Ik zou het wel weten met die bon, helemaal los gaan om er top uit te zien op mijn verjaardag in januari#fingerscrossed#hopeso

 • reply

  Marijksels

  15 december 2017

  Wauw wat een gave actie en wat een geweldige producten. Ik kan me helemaal vinden in de positieve, vooruitstrevende, duurzame en meelevende doelstellingen van dit bedrijf! Ik draag graag iets met een goed verhaal.
  Cadeautjes voor mezelf kopen vind ik een lastige opdracht, gun ik mezelf vaak niet. Dus lijkt me dit een superkans eens iets voor mezelf uit te mogen zoeken… vingers gekruist

 • reply

  Nathalie

  16 december 2017

  Wat een gave actie. Ik doe graag mee. Wat een mooie en bijzondere items.

 • reply

  Karlijn Natzijl

  16 december 2017

  Wauw wat een mooie items zeg. Allemaal zo uniek. En een onderneming met hart op de juiste plaats. Mooi om bedrijven in Aziรซ zo kansen te bieden op een betere leefomstandigheden. Top! Niet alle accessoires zijn in mijn smaak maar je kunt heel goed zien dat er aandacht aan besteed is en kwaliteit en stijl uitstraalt. Ik denk dat ik er zeker wat leuks kan kiezen…dus ik ding graag mee naar de prijs. Waarom ik.. heb een naar jaar achter de rug, dit najaar afscheid moeten nemen van 2 dierbaren..zin in een positief puntje zo nog voor de jaarwisseling. Ik duim.

 • reply

  Mar//

  16 december 2017

  Normaal zie ik/we alleen je gezicht van bovenaf gezien, maar nu van alle kanten. Wat ben je een mooie vrouw!

  Goede actie, ik kan 1000 en 1 redenen verzinnen waarom ik hem zou willen. Maar ik denk dat het een mooie kerstgedachten is, dat ie gegeven wordt aan diegene die โ€˜m het hardst kan gebruiken!

 • reply

  Yvonne

  16 december 2017

  Wat gaaf. Zou het heel leuk vinden. In januari een bruiloft in Vietnam. Lijkt me leuk om mooie sieraden bij de outfit te hebben welke echt uniek zijn!

 • reply

  Laura

  16 december 2017

  Wauwew wat een geweldige winactie! Ik heb de fb pagina’s al geliked (boostyourhealth al veeeel langer geleden ๐Ÿ˜‰ Ik zou graag willen winnen en dan met mijn moeder de giftcard willen benuttigen! Kan ik mijn moeder leuk mee verrassen ๐Ÿ™‚

  Ik hou jullie fb pagina in de gaten.
  Liefs Laura

 • reply

  Natasja

  18 december 2017

  Na het lezen van je blog en een kijkje op hun site ben ik helemaal verkocht vooral de collier Cleopatra paua die is gewoonweg in 1 woord wauuuwwiee ๐Ÿ˜Š uniek zijn ze zeker en je kan ook wel zien dat alles met veel zorg en liefde handgemaakt is vooral door de uitstraling. Daarom maak ik er graag een kansje op om met veel liefde een uniek sieraad te dragen wat verders niemand heeft want zoals je al in je blog schreef geen 1 is hetzelfde omdat het gemaakt word van natuurlijke producten ๐Ÿ˜Š

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .