Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: My Energy Notes, het notebook(je) wat je energie geeft

Meer energie, zouden wij dat allemaal niet willen? Meer energie om alles uit de dag te halen wat erin zit? Met dit leuke boekje “My Energy Notes” kun je dit door middel van opdrachten leren om dit meer te ontvangen in jouw leven. Ik was heel benieuwd hoe dit er dan precies uitzag en mag zelfs 2 exemplaren cadeau geven, hoe leuk is dat? Lees je mee?

De beste versie van jezelf

We willen dit allemaal zijn, maar vaak is dit nog een hele opgave. Bouwen aan meer energie kost tijd en betekend bouwen aan meer zingeving, sociale contacten versterken, positief denken, regelmatig gas terug nemen, voldoende beweging en jezelf goed voelen.

Maar het is meer dan alleen gezond zijn, het is de fysieke, mentale en emotionele kracht hebben om het maximale uit je leven te kunnen halen. Met het boekje ” My Energy Notes” ben je al goed op weg om dit in jouw leven toe te passen.

Hoe haal je het meeste uit “My Energy Notes”?

 • Het is voor iedereen toegankelijk of je nu net met een nieuwe baan begint, manager bent of een eigen bedrijf hebt opgezet. De meeste tips zijn dus voor iedereen bruikbaar, doe er je voordeel mee en deel ze met mensen uit  je netwerk.
 • Je kunt het boekje kriskras door elkaar lezen en invullen, ook de tips staan niet op volgorde. Pak er dus uit waar jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt.
 • Er is niet één waarheid. Probeer daarom niet te perfectionistisch te zijn en vul de vragenlijsten in naar jouw behoefte en niet naar de behoefte die anderen van jou verwachten.
 • Je mag veel of weinig aantekeningen maken of vragen invullen naar eigen wens. Het belangrijkste is dat jij er inspiratie uithaalt en dat het jou aan het denken zet om je dagelijkse routine te veranderen of anders in te vullen.

Regelmatige herstel momenten

Door te veel stress en prikkels laden we steeds minder op en geeft dit mindere energie en negatieve gedachten. Door regelmatig te kiezen om je focus te leggen op een betere ademhaling, echt even niets te doen, te douchen met koud water, beter te slapen en perfectionisme naast je neer te leggen kun je al grote resultaten bereiken. Deze worden ook uitgelicht in dit handige boekje, zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jou past om jezelf weer helemaal op te laden en te genieten van meer energie als je dit vaker doet.

Wat vind ik van het boekje “My Energy Notes”?

Ik vind het een praktisch boekje met heel veel handvatten om meer energie te krijgen in jouw leven. Naast vragen, tips en inzichten kun je zelf ook in de praktijk aan de slag en ook notities op schrijven om je inzichten nog meer uit te werken. Het is fijn dat je kunt beginnen waar jij op dat moment behoefte aan hebt en zo kunt kiezen hoe jij het boekje doorgaat. Het heeft een verhelderende aanpak en de tips en inzichten zijn makkelijk voor iedereen toe te passen. Het is ook een fijn formaat om mee te nemen in je tas voor onderweg, op vakantie, in de trein of gewoon lekker op de bank met een kop thee. Aangezien veel mensen deze periode wel wat extra energie kunnen gebruiken, is dit boekje een echte aanrader! Ook voor mijzelf 😉

Wil je kans maken op 1 van de 2 exemplaren van My Energy Notes?

Doe dan mee met deze leuke winactie en laat hieronder weten waarom jij wel wat extra energie kunt gebruiken!

Deel dit bericht ook via social media, niet verplicht maar wel heel lief!

Wij maken aanstaande vrijdag de gelukkige winnaars bekend via Facebook!

Auteur: Thomas Beekman Marilou van der Keur | Uitgever: Belmondo Books | € 19,95 te koop bij o.a. Bol.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 7

 • reply

  Anita H.

  23 januari 2019

  Teveel prikkels, dat is vooral waardoor het bij mij fout gaat (ADHD!!). Ik kan de klok rond slapen, maar ik ben moe, moe, moe. Alles wat ervoor kan zorgen dat ik meer energie krijg, is meer dan welkom.

 • reply

  Bianca

  23 januari 2019

  Nou een beetje sturing en hulp zou welkom zijn! Nee zeggen als iemand hulp vraagt blijft last en dat wil ik leten en naast een drukke planning ook rust te nemen is iets want eigenlijk pas op de laatste plaats komt en dat zou ik wel anders willen!

 • reply

  Cin

  23 januari 2019

  Energie krijg ik van golfsurfen! Nu de wintermaanden er zijn moet ik helaas wachten tot het weer warmer wordt.. Hoe relaxt kom ik de winter door met dit inspiratievolle boekje en kan ik ontdekken wat mij nog meer energie geeft naast het golfsurfen?

 • reply

  Aafke

  23 januari 2019

  Wat klinkt dit leuk! Ik zou dit boek graag willen, omdat ik na jarenlang vechten tegen burnout/depressie, en hierdoor ook lichamelijke klachten, mij nu eindelijk iets beter begin te voelen. Ik ben wel benieuwd of hier goeie adviezen/handvatten in staan die mij zouden kunnen helpen niet terug te vallen. Zou heel fijn zijn 🙂

 • reply

  Jacqueline

  24 januari 2019

  ik heb een nare periode van ziek zijn achter de rug, zou blij zijn met wat steun en handvaten meer energie te kunnen creëren 🙏🏻❣️.

 • reply

  Jennifer

  24 januari 2019

  Oh graag!!! Ik ben een half jaar geleden moeder geworden, en ik vind het fantastisch! Heb alleen totaal geen energie meer en wil dit graag terug!

 • reply

  Jennifer

  24 januari 2019

  Heel graag! Ik ben sinds en half jaar moeder en mijn energie is ver te zoeken!!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .