` LIFESTYLE + WINACTIE: Slaap rustiger met Alpine oordoppen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: Slaap rustiger met Alpine oordoppen

Als het over slapen gaat kan ik heel duidelijk zijn. Of ik slaap heel vast en kan je bij wijze van spreken mijn bed onder me vandaan stelen, of ik slaap zo licht dat ik zelfs vanaf 3 hoog een speld buiten op straat hoor vallen. Het lichte slapen heb ik vaker dan de fijne diepe slaap en dat is wel eens vervelend. Zo hoor ik de buurjongens in het portiek thuiskomen, hoor ik gerommel buiten, hoor ik mijn hond naast mij slapen, hoor ik een sleutel in het slot omgedraaid worden bij de buren of hoor ik het kindje uit een ander portiek huilen in zijn slaapkamer. Om stilte te creëren doe ik wel eens mijn zwemdoppen in mijn oren. Dit doe ik trouwens ook wel eens overdag als ik onrustig word van teveel flat geluiden. Na mijn burn-out heb ik hier veel sneller last van dan voorheen. Nu mocht ik van Alpine ECHTE oordoppen uitproberen, en ik ga je in deze blog vertellen wat ik ervan vindt. Keep reading.

Wij hebben op onze website al heel geregeld gehad over slaapproblemen en hoe belangrijk slaap daadwerkelijk is voor je gezondheid. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar goede slaap is essentieel voor je zoveel dingen. Zoals ik in de intro beschrijf slaap ik of heel goed, of rampzalig. Als ik in een rampzalige slaapperiode zit, dan word ik in de nacht veel wakker door geluiden, draai ik veel en slaap ik gemiddeld maar een 4 – 5 uur. Je kunt begrijpen, dat is funest en niet vol te houden op de lange termijn.  Van Alpine mocht ik oordoppen uitproberen om mee te slapen. Daar ben ik natuurlijk super dankbaar voor.

Wat mij opvalt bij het openen van het pakketje is hoe klein de oordopjes zijn. Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit de omgevingsgeluiden daadwerkelijk zal gaan dempen. De dopjes zelf voelen heel zacht aan en zijn beweeglijk. Hierdoor zal je ze dus niet voelen zitten tijdens het slapen. Om uit te proberen doe ik ze even in mijn oren en direct is het stil. Ik zeg wat tegen mezelf, en het is stil. Ik zie mijn hond lopen, maar ik hoor hem niet. Dit is super maf!

Gelukkig dempen de slaap oordoppen alleen omgevingsgeluiden en snurkgeluiden. Een bel, een alarm of wekker kun je gewoon blijven horen. Dit komt door de unieke Alpine Acoustic Filters. Zo hoef je niet bang te zijn dat je je verslaapt omdat je je wekker niet hoort. De slaap oordoppen zijn minstens 100 x bruikbaar, zijn siliconen vrij en simpel te reinigen. Voor mij allemaal pluspunten.

Ik heb heerlijk geslapen met mijn oordoppen in. Geen omgevingsgeluiden, geen buren die ik in het portiek hoor of gedraai van mijn hond naast me in bed. Wel hoorde ik de wekker de dag erna, dus dat is allemaal helemaal fantastisch verlopen. Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar deze Alpine SleepSoft oordoppen, doe dan mee met onze winactie!

WINACTIE

 Wij mogen een set Alpine SleepSoft oordoppen weggeven, maar wat moet je hiervoor doen?

 • Vertel ons in een reactie waardoor jij slecht slaapt;
 • Tag een vriend/vriendin op social media die je ook wel wat extra nachtrust gunt;
 • Deel dit artikel op je eigen sociale media pagina, niet verplicht wel heel lief!

We maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 19 oktober aanstaande!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 4

 • Avatar
  reply

  Dominique Verzijde

  16 oktober 2020

  Ik kan mij vaak maar moeilijk afsluiten van geluiden in mijn omgeving en dat zorgt er voor dat het in slaap vallen uren kan duren ondanks dat ik op tijd naar mijn bed ga. Daar baal ik behoorlijk van. Het zou mij helpen om deze oordoppen te kunnen gebruiken en heerlijk in een diepe slaap te kunnen vallen. 😄

 • Avatar
  reply

  Karin

  16 oktober 2020

  Hallo, ik ben Karin,63 jaar, en heb de overgang er grotendeels opzitten. Ik kan erg moeilijk in slaap komen.Als ik bv om 22.30 naar bed ga dan ben ik om 03.30 nog steeds aan het draaien in mijn bed. Het is niet zo dat ik alleen maar lig te malen over dingen. Nee, het lukt gewoon niet om de slaap te vatten. Ook als ik ‘s middags wel eens ga slapen gebeurt hetzelfde. Ik kan soms wel huilen van kwaadheid dat het me niet lukt om in slaap te komen. Ik heb momenteel helaas ook geen werk meer , dus ik kan elke dag wel slapen zolang ik dat nodig heb, maar ik zou graag op tijd op willen staan en vol energie.

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  16 oktober 2020

  Ik lig vaak vroeg in bed omdat ik er vroeg uit moet. Probleem is dat de rest van Nederland dan nog volop in actie is. En de bovenbuurvrouw kan niet zingen ‘ een echte doorzetter want ze blijft proberen

 • Avatar
  reply
  16 oktober 2020

  Hallo ik ben Monique en kan echt heel goed en veel slapen maar sinds kort is mijn man zo vreselijk aan het snurken dat ik pas echt slaap als hij s’morgens om half acht de deur uit gaat en helaas moet ik dan om half negen opstaan , ik zou ze zo graag willen proberen en zal het van de daken afscheuren als het helpt

Post a Comment