` LIFESTYLE + WINACTIE: Wat een luizenleven! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE + WINACTIE: Wat een luizenleven!

Voor wie denkt dat alleen kinderen luizen kunnen krijgen in het haar, komt bedrogen uit! Tegenwoordig komt het veelal bij oudere kinderen en volwassenen voor en het selfie tijdperk draagt hier zeker aan bij. Wij nemen je mee in het luizenleven en geven je handige tips om deze hardnekkige beestjes te bestrijden en weer zonder jeuk door het leven te gaan. We geven ook 2 handige sets tegen luizen weg, lees je mee?

Opletten geblazen!

Je kids zijn net weer terug op school en lopen de hele tijd in hun haar te krabbelen. In de maand september is er altijd een mega piek bij hoofdluis op scholen dus dat is niet zo gek. Je schrikt en denkt hoe krijgen we dit nu weer weg? Hoe gaan we te werk? Dan komt XTluis to the rescue! Vroeger was het nogal een gedoe om het allemaal weg te krijgen en alles schoon te maken, maar dat hoeft nu helemaal niet meer!

XTluis Once

Deze variant heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De 2 componenten bestaan uit twee zeer effectieve samenwerkende stoffen, namelijk Penetrol en Dimecticon. Penetrol is een olie die de eitjes van de luizen opent, zodat de stof Dimecticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. De stof Dimecticon doodt niet alleen de eitjes, maar ook de luizen. Deze manier is dus heel fijn en dubbel grondig en veilig in gebruik, hoe fijn is dat?

Advies verkoopprijs XT Luis Once gel, 100 ml € 15,99

 

Ook volwassenen kunnen luizen krijgen. Dus ouders: check jezelf ook goed!

XTluis Protect & Go

Deze variant beschermt tegen hoofdluis en helpt zo mee om besmetting te voorkomen. Het product is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend. Je kunt het eenvoudig in het haar spayen en door regelmatig gebruik kan ieder kind beschermd wordt tegen hoofdluis. Zo kun je je kind(eren) zonder zorgen naar feestjes en logeerpartijen brengen!

Advies verkoopprijs XT Luis Protect & Go, 200 ml € 17,07

Behandelen van hoofdluis zonder pesticiden

De meeste producten tegen hoofdluis bevatten vaak schadelijke stoffen zoals pesticiden, maar XT Luis Once & XT Luis Protect & Go zijn heer vrij van en helpen grondig mee om alles luisvrij te krijgen en je hoofdhuid daarna weer de rust te geven die het verdient.

Bekijk onderstaand filmpje voor een kleine impressie!

 

Wij mogen 3 sets weggeven!

Whoehoeee wij mogen maar liefst 3 sets weggeven en ze zijn lang houdbaar dus als het nog niet zover is en je wilt het alvast in huis hebben, ook ideaal! Deze winactie wordt zowel gepubliceerd op Boost your Health als op Boost your Kids.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg XTluis , Boost your Health & Boost your Kids op social media;
 • Laat hieronder weten waarom je kans wilt maken!
 • Deel het bericht op social media, lief maar niet verplicht!

Wij maken de gelukkige winnaars bekend op 7 oktober a.s. via Facebook (zowel Boost your Health als Boost your Kids!)

Meer weten?

Je koopt alle fantastische producten van XTLuis o.a. bij de Kruidvat, Etos en bij Plein.nl, bekijk hier alle verkooppunten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

 • Avatar
  reply

  Marian B

  3 oktober 2019

  Ik heb twee schoolgaande kinderen en er zijn weer luizen op school gesignaleerd. Hier nog niet, maar ik ben graag voorbereid!

 • Avatar
  reply

  Marijke Horjus

  3 oktober 2019

  Ik doe heel graag mee!! Whaa bij ons dochtertje in de klas hadden een paar kindjes luizen… de beestjes hebben ons overgeslagen gelukkig! maar dit is wel handig om in huis te hebben! Voor nood🙄 dus ik doe heel graag mee 🙂
  Mvg Marijke Horjus

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .