` LIFESTYLE+WINACTIE: 5 Tips om de kersttafel voor het diner mooi aan te kleden i.s.m. The Table - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: 5 Tips om de kersttafel voor het diner mooi aan te kleden i.s.m. The Table

Ondanks dat dit jaar de feestdagen wellicht anders worden dan dat je in gedachten had, is het toch fijn om er een heerlijk culinair feestje van te maken en dit doe je met prachtig servies en een mooi gedekte tafel. Door je kerstdiner feestelijk te presenteren krijg je toch een beetje het ultieme kerstgevoel, ondanks dat wellicht niet al je dierbaren aanwezig kunnen zijn. Wij delen 5 handige tips om jouw kerstdiner extra feestelijk te maken! 

Less is more

Persoonlijk vind ik “less is more” heel mooi, want een hele drukke aangeklede kersttafel voor het diner is misschien een beetje te veel van het goede. Tenslotte is het fijn als je vrienden en/of familie de ruimte heeft om te kunnen dineren en niet alles omver gooit omdat er zo weinig ruimte is. Kies daarom voor een aantal mooie kerststukken en maak het niet te druk.

Laat het servies het werk doen

Servies is heel belangrijk en maakt de kerst diner tafel tot een mooi geheel. Zo kun je werken met verschillende tinten waardoor het een mooi geheel vormt en het eten mooi uitgelicht wordt. Wij hebben gekozen voor de prachtige Atelier pasta borden van The Table.  Je hebt deze in diverse kleuren, maar wij vonden de kleur “Black Pepper” heel erg mooi. The Table heeft een zeer uitgebreid assortiment van prachtige borden, glaswerk, kommen en tevens een toffe vintage collectie.

Kies 3 eyecatchers

Zorg ervoor dat je 3 mooie eyecatchers hebt. Zo heb ik een mooie fles met kerstlandschap, lichtjes en een klein kerstboompje om naast het servies en de kaarsen tot een mooi geheel te komen. Je kunt deze decoratie spullen echt overal vandaan halen en ik heb nog veel meer leuks gezien. Denk aan bijvoorbeeld kerst beeldjes, kerststukjes, kerstslingers, kerst glitters of confetti ( voor de oplettende kijker, kun je de confetti ook terugzien op de foto’s) en nog veel meer. Wees er wel snel bij, want het leukste is vaak ook al het eerste weg.

Wees creatief

Het is leuk om creatief bezig te zijn, kijk daarom wat je echt nodig hebt en wat het geheel mooi maakt. Dit hoeft niet extreem veel te zijn, maar net genoeg voor de juiste kerstuitstraling.

Kaarsen zijn een must

Ik vind kaarsen echt een must voor de feestdagen. Je kunt ze in alle kleuren en vormen uitkiezen, met geur en zonder geur en in diverse houders krijgen. Ik vindt milde geur kaarsen wel heel lekker, maar het moet niet overheersend zijn. Ik houd ook liever van wat kleinere modellen, al hoewel ik van die lange dunne kaarsen ook mooi vindt ik zo’n klassieke standaard.

Over The Table Amsterdam

Het bijzondere koppel Carla en Stephan runnen samen “The Table” en waarbij de één (Carla) prachtig servies ontwerpt is de ander van koken houd (Stephan) vormen ze een goede match! Carla heeft veel inspiratie opgedaan uit verre landen en al hun prachtige producten zijn duurzaam. Je kunt naar hartenlust mixen en matchen met hun prachtige collecties.

WINACTIE!

Wij mogen een set van 4 prachtige Atelier pastaborden weggeven t.w.v. €79,80!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg The Table Amsterdam & Boost your Health op Instagram;
 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken!
 • Deel dit bericht op social media (openbaar). 
 • Extra kans maken? Tag dan iemand via Facebook of Instagram onder het bericht 🙂
We maken de gelukkige winnaar bekend op zondag 29 november aanstaande via Facebook & Instagram!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 13

 • Avatar
  reply

  Lucas de Jong

  20 november 2020

  Sinds afgelopen maart werk ik veelal thuis.
  Omdat ik nu het meeste thuis ben maak ik schoon en kook. ik probeer de eetmomenten extra gezond maar ook sfeervol e maken voor mijn vrouw en kids. Deze mooie borden zouden het eten een stuk gezelliger maken dan de oude gescheurde borden met barsten! Duimen!!

 • Avatar
  reply

  Marian B

  20 november 2020

  Goeie tips. Die borden alleen al zijn al eyecatchers! Deze zou ik graag aan mijn bescheiden servies toevoegen!

 • Avatar
  reply

  berendina Jaasma

  20 november 2020

  Prachtig! Na 40 jaar huwelijk is mijn servies echt een allegaartje. Ik word blij van deze mooie borden ❤

 • Avatar
  reply

  Anouk

  20 november 2020

  Wauuuw! Ik ben verliefd! 😍
  Wij hebben het servies van mijn vriend zijn helaas overleden opa en oma. En we zijn dit jaar voor het laatst met z’n tweetjes, want onze dochter word begin februari geboren. Een prachtig servies om ons laatste kerst samen en zometeen met onze dochter te kunnen gebruiken, lijkt me fantastisch! 😍🥰

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  20 november 2020

  Wow dit is echt prachtig! Eten smaakt altijd zoveel lekkerder van een mooi bord en een mooi gedekte tafel. Onze Kerst zal dit jaar ook alleen met ons eigen gezin zijn. Ik doe graag mee voor zulke mooie borden

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  21 november 2020

  Ik heb wel pastaborden, maar die zijn toch lang niet zo leuk als deze te winnen exemplaren. Mooi hoor. Ze passen ook perfect in mijn interieur.

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  21 november 2020

  Mijn schoonmoeder en schoonzus komen met kerst dineren. Altijd leuk om dan zo’n mooie bordenset te hebben, werkelijk prachtig!

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  21 november 2020

  Dit zou wel een feest zijn hoor!! Samen met mn kinderen genieten van lekker eten van dit prachtige servies!!

 • Avatar
  reply

  Mark Nuus

  22 november 2020

  Wij eten de overheerlijke pastaatjes uit onze soepborden… Echte pastaborden ontbreken nog in onze keuken! Deze mooierds zijn echt geweldig!

 • Avatar
  reply

  Anneliese de Waal

  22 november 2020

  Ik doe heel graag mee, wat mooi voor de feestdagen. Waag graag een kans 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar
  reply

  Gerda

  23 november 2020

  Wat een feestelijke prijs! 💖 En ja we eten het liefst pasta! Pastaborden heeft ze niet…Dus ik doe mee voor mijn dochter Stephanie, die 1e Kerstdag jarig is en wie weet staan deze prachtige Atelier pastaborden wel op de mooie gedekte tafel op haar verjaardag.

 • Avatar
  reply

  Edwards

  23 november 2020

  ❤️😍 wauw wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee ze zijn prachtig echt een eyecatcher ideaal voor de feestdagen 🎄🎅🎁 dat wordt samen nog heerlijker smullen 😋👌 uit deze set van 4 prachtige Atelier pastaborden 🍀🍀🍀

 • Avatar
  reply

  Wilma van 't Hof

  24 november 2020

  Kerst zal ook voor mijn man en mezelf anders zijn. We hebben besloten om het echt klein te houden. Geen familiediner en ook niet even binnenwippen bij buren of vrienden. Saai? Nee hoor. Ik denk dat het een hele relaxte periode zal zijn. Maar de mooi gedekte tafel houden we wel in ere. Met een rond en rood kanten kleedje op de ronde keukentafel, kristallen glazen, kunstig gevouwen servetten en kaarsjes. En een mini Kerstboompje met led-lampjes en kleine rode balletjes. Deze borden zullen de kers op de spreekwoordelijke taart zijn. #duimen.

Post a Comment