` LIFESTYLE+WINACTIE: BAM! Moeder worden doe je zo maar niet! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: BAM! Moeder worden doe je zo maar niet!

Wat doe je als je met een idee in je hoofd rondloopt? Vroeger had ik daarop “niets” geantwoord. Bang om te falen, bang om mensen teleur te stellen, bang om niet goed genoeg gevonden te worden. Toch kon ik dit idee niet loslaten en ben ik er een aantal maanden geleden voor gegaan. Ik heb mijn eerste boek geschreven en ik ben er rete trots op! Bam! Moeder worden doe je zomaar niet! is ontstaan vanuit mijn eigen gemis aan informatie toen ik het traject inging om Bewust Alleenstaand Moeder te worden. In de afgelopen 2 jaar heb ik ontzettend veel waardevolle informatie vergaard en persoonlijke ervaringen opgedaan. Al deze informatie heb ik gebundeld in combinatie met interviews en invulpagina’s. Het is een “alles in 1” boek geworden. Graag geef ik je een sneak peak in het boek en geven wij 2 e-book exemplaren cadeau!

Toen ik in 2019 de stap naar het BAM-Moederschap genomen had, was het zoeken naar persoonlijk informatie een moeizaam proces. Ik haalde informatie van het internet en websites van fertiliteitsklinieken. Allemaal informatie die afstandelijk en klinisch voelde, en ik miste echt de persoonlijke touch. Ik vond steun bij diverse forums over het BAM-moederschap maar wat had ik graag een boek gehad waarin ik verhalen kon lezen over hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat in het proces voorafgaand en tijdens het bizar spannende traject naar het alleenstaand moederschap toe.

Met dat in mijn achterhoofd ben ik dit boek gaan schrijven, want als ik tegen dit probleem aanloop dan zijn er met mijn honderden andere vrouwen die dit ook als een gemis ervaren. Mijn boek bevat dus ook niet alleen mijn persoonlijke verhaal (wat eigenlijk maar een klein stukje is van heel het boek), maar het bevat een van A tot Z stappenplan die je kunt volgen als je dit traject overweegt of als je al in het traject zit.

Wat ik ontzettend belangrijk vond, is dat er ruimte was om je gedachten op te schrijven en je gevoel te kunnen ventileren. Als je dat doet dan komt er ruimte voor aha moment en worden keuzes “makkelijker”. Voor het BAM traject zijn er geen invulboeken beschikbaar, so i got you! Maar ook de donorkeuze komt uitgebreid aan bod. Want mijn keuze hoeft die van jou niet te zijn. Vandaar dat ik het belangrijk vond om andere BAM mama’s aan het woord te laten en ze te vertellen over hun gemaakte keuze. Verder staan er handige cycluskalenders in, 12 maanden aan invulpagina’s voor je IUI/IVF pogingen en ruimte om foto’s in te plakken en nog veel en veel meer!

Dit mooie boek met maar liefst 161 pagina’s is te koop via deze link Het fysieke boek kost maar € 28,95 en kun je vanaf het allereerste moment gebruiken tot de afrondende fase waarin je hopelijk zwanger mag worden. Ook hebben wij een e-book variant beschikbaar voor € 9.95. koop het boek voor jezelf en laat het een mooi document worden om over aan aantal jaren nog op terug te kijken, of koop het voor een ander omdat je weet dat ze nadenken over het Bewust alleenstaand Moederschap.

WINACTIE!

Natuurlijk vinden wij het heel erg leuk om een e-book cadeau te doen en daarom geven wij 2 exemplaren cadeau t.w.v. € 9,95 per stuk.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Vertel ons in de comments waarom jij graag zou willen winnen;
  • Like Boost your Health op Facebook of Instagram;
  • Mocht je het willen delen op je socials dan is dat heel erg lief!
We maken de twee gelukkige winnaars bekend op maandag 10 mei aanstaande via Facebook en Instagram.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 1

  • Avatar
    reply
    5 mei 2021

    Sinds ik met poppen speelde wilde ik het liefst al een echte baby. Ik ben altijd al dol op kinderen en wilde het liefst al jong moeder worden. Helaas heb ik geen partner en is deze wens nooit in vervulling kunnen gaan. Omdat ik toch voor mezelf wil kiezen wil ik heel graag BAM moeder worden. Ik ben net begonnen met mij te oriënteren maar ja hoe wat en waar begin je? Nu zag ik dat dit gave boek uit is en lijkt mij dit geweldig om dit als houvast/handvat te kunnen gebruiken. Daarom doe ik heel graag mee met deze super prijs om te winnen!💖

Post a Comment