Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: Best your Friend; gezond hondenvoer voor jouw viervoeter

Voor mij is gezondheid altijd heel erg belangrijk geweest. Zorgen voor een balans in goede voeding en genoeg beweging. Gek genoeg was ik daar met mijn eigen hond Boy niet mee bezig. Natuurlijk loop ik hem 4 keer op een dag en krijgt hij de beweging die hij nodig heeft. Maar wat betreft voeding was ik ontzettend makkelijk. Het goedkoopste voer uit de supermarkt vond ik prima en de snoepjes kwamen ook gewoon uit een mega grote pot van maar een paar euro. Hier kwam vorige jaar in januari verandering in. Waarom??? Lees dan snel verder.

Boy was altijd een hele gezonde hond. Ontzettend sportief, gespierd en slank. Ik was altijd heel erg met zijn fysiek bezig omdat Boy een teckel is, en teckels hebben als zwakte hun rug. Doordat de rug zo lang is hebben ze een grote kans op het krijgen van een hernia. Om deze kans op het krijgen ervan te verkleinen is het belangrijk dat ze sterk zijn, geen overgewicht hebben een veel bewegen. Mijn dierenarts zei altijd tegen mij “Boy is echt het type hondje wat geen hernia krijgt, hij is zo fit”. De klap was dan ook extra groot toen ik januari vorig jaar wakker werd en Boy als een zeehond in mijn bed zag liggen. Volledig verlamd aan de achterkant van zijn lijf.

Direct wist ik dat het foute boel was. Met spoed een specialist opgezocht en Boy had twee opties. Of met spoed opereren of in laten slapen. Hij had de zwaarste vorm van de hernia en we moesten alles op alles zetten om hem beter te maken.

Naast het feit dat Boy niet meer kon lopen vanwege zijn volledige verlamming kwamen er ook nog andere ongemakken bij kijken. Zijn blaas werkte niet meer goed, dus deze moest worden uitgedrukt, maar ook zijn darmen en sluitspier reageerde niet tot slecht. Omdat Boy zijn achterkant niet voelde kon hij dus ook niet meer aangeven of hij moest poepen of niet. Ik begon op dit moment dus te ondervinden dat door de voeding die ik hem gaf zijn ontlasting niet stevig was omdat hij regelmatig missers had in huis. En dit probleem wilde ik zo snel mogelijk op zien te lossen. Het is altijd fijner om goede solide poepjes op te ruimen dan een vies prutje.

Na een hele zoektocht naar welk voer het beste bij Boy past en wat hij ook eet (Boy is een hele moeilijke eter) kwam ik uit op droge brokken met met vers vlees. De specialist gaf me aan daar dagelijks een visolie pil boven uit te knijpen wat best een gedoe is. Nu heb ik de beste combinatie gevonden voor hem, namelijk de brokken van Best your Friend, en wat ben ik hier enthousiast over.

Boy krijgt nu 2 keer per dag de brokken bereid met echte verse zalm en daar doet hij het fantastisch op! Naast het feit dat hij de brokken erg lekker vindt, is ook zijn ontlasting mooi solide en poept hij maar 1 a 2 x per dag. Dat was met het goedkope voer wel anders, dan moest hij soms wel 6 keer op een dag! Het voer van Best for your Friend is letterlijk het beste voor je vriend. Het belangrijkste ingrediënt is zalm. Hiervan zit er maar liefst 30 % in. Daarnaast zijn er ook groente en fruit toegevoegd aan de brokken om de maaltijd compleet te maken. Hierdoor hebben deze brokken ook een uniek effect op de darmflora, organen en vacht (gaat heel mooi glanzen) van de hond. En nu komt het fijnste, de brokken zijn vrij van tarwegluten, en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen!

De brokken van Best for your Friend zijn verkrijgbaar vanaf  € 6,49 ( 1.5 kilo ) tot € 39,99 ( 12 kilo ).

WINACTIE

Ik mag 10 zakken a 1,5 kilo Best for your Friend Brokken met verse zalm weggeven!!!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom juist jij dit voer voor je hond wilt winnen!
 • Deel dit bericht op social media 🙂

We maken de gelukkige winnaar bekend op vrijdag 13 april a.s via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 28

 • reply

  Eva Laura

  10 april 2018

  Barney is dol op zalm en witvis ! Gezonde voeding is heel erg belangrijk voor mijn allerliefste viervoeter 🙂 Hij krijgt kwalitatieve brokken , zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen en graan vrij. krijgt ook best vaak vis van ons, dat vind ze eigenlijk nog het aller lekkerste en daar zitten ook veel goede vetten in. Wij maken graag kans op dit pakket !
  De vriendschap van een hond, is vriendschap voor het leven.
  Voor een ander niet te zien, hoeveel een hond kan geven.
  Want ben je eens verdrietig, dan kijkt hij je aan.
  Alsof hij zeggen wil, ik zal altijd naast je staan.
  En als je dan weer vrolijk bent, dan slaat hij met zijn staart.
  En blaft alsof hij zeggen wil, dat hebben we weer geklaard.
  Het is liefde tussen mens en dier
  Samen maken wij veel plezier 🙂 🙂
  Barney zal DOLblij zijn met zo’n geweldige verwenpakket 😀

 • reply

  elly aalderink

  10 april 2018

  wil graag zak met brokken winnen omdat mijn pomme de liefde van mijn leven is zei helpt me door moeilijke tijd heen want mijn man is ziek

 • reply

  Karin

  10 april 2018

  Bartje, mijn Dobermann, is ook een lastige eter. Hij wil wel een van de 10 zakken testen. 🙂👍

 • reply

  Karin van Antwerpen

  10 april 2018

  Lieve Boyke, als jouw allergrootste fan en vriendin wil ik ook heel graag die hele lekkere brokjes proeven die jij krijgt van jouw lieve vrouwtje. 😘😘 je lieve vriendinnetje Saartje

 • reply

  Astrid Schinkel

  10 april 2018

  Ik heb een Teckel en een ridgeback, mijn 2 mannen😉. Beide eten ze al de bakjes gestoomd vlees van jullie en ze zijn er gek op! Mijn Ridgeback is een hele moeilijke eter en zou hem graag brok bijvoeren, tot nu toe geen brok gevonden die hij smakelijk vind…deze had ik nog niet gezien en zou hem heel graag proberen! Groetjes Astrid, Lodewijk en Kuumba

 • reply

  Jeannet

  10 april 2018

  Mijn 3 seniors Lilo (15), Joep (14) en Bauke (11) zouden hier heel blij mee zijn. Zeker de oudste 2 hebben licht verteerbaar eten nodig en ze zijn allemaal gek op vis!

 • reply

  Renee Dijksterhuis

  10 april 2018

  Wij hebben 2 fantastische labradors. Het zijn 2 teefjes en we hopen met allebei een mooi nestje te krijgen eind van het jaar. Een goede gezondheid en de juiste voedingstoffen zijn dan dus heel belangrijk! Ik ken dit merk niet en ben reuze benieuwd….

 • reply

  Dorien V Gestel

  10 april 2018

  Ons Joepke, ruwharig dwerteckeltje van 8 jaar oud, wil graag dit eens proberen.
  Hij krijgt nu speciaal voer voor teckels, maar zijn ontlasting is niet echt vast!
  het is een heel actief hondje en dat wil ik zo houden.
  Mooi verhaal van Boy, gelukkig gaat het weer beter!

 • reply

  Atty Bongers

  10 april 2018

  Hoi Boy,
  Wat krijg jij lekkere brokjes zeg!! Nou zou ik graag eens bij je komen eten en daten maar m’n baasjes hebben het zoooo druk met hun verhuizing 😱. En straks woon ik helemaal in Friesland….dus ik ben bang dat dat niet gaat lukken.Daarom zou ik best zo’n zak met brokjes willen winnen hoor ! Kan ik het hier op m’n gemakkie proeven . Dag Boy groetjes en een lebber van Sjors!

 • reply

  Wendy

  10 april 2018

  Jack wil dat heel graag proberen !!
  Hij is net als ik soms een beetje lastig met eten en dit klinkt helemaal top!

 • reply

  Margaretha Anieta

  11 april 2018

  Het klinkt allemaal heel goed, qua gezondheid en smaak dus ik denk dat onze Roland deze heel graag eens wil testen want je wilt natuurlijk het beste voor je hond! Goede voeding is best moeilijk te vinden omdat er zoveel soorten en merken zijn! Fijn dat het zo goed gaat met Boy!

 • reply

  Jolanda van delft

  11 april 2018

  Mijn mopshond word 9 jaar en lust ineens zijn eten niet meer,ik ben dus op zoek naar een goede brok waar geen rund inzit want daar is ze allergies voor.
  Heb al een paar geprobeerd maar tot op heden nog niet gevonden wat ze eet.
  Ik ben best wanhopig nu want ze moet eten,nu geef ik vaker snacks.

 • reply

  ilsiee prins

  11 april 2018

  Jeeetje wat een verhaal.. Zo sneu als er wat met de hondjes is. Sinds vorig jaar ken ik onze lieve max! 😉 Toen het eventjes heel donker in mijn leven werd op puppyjacht gegaan, echt een goede keuze. Verplicht de deur uit en lekker zorgen voor zo’n lief puppy… De beste keuze van mijn leven hihi. Helaas heeft ook max zijn mankementjes, achteraf een doorgefokte hond. We hebben al een hele zoektocht gehad naar DE brok voor max, en nu lijkt het aardig goed te gaan met voer. We zijn ook wel eens reuze benieuwd naar deze brokken dus doen graag mee! Berichtje gedeeld op facebook!
  Groetje ilsiee

 • reply

  Bianca Schonewille

  11 april 2018

  Voor mijn lieve Shiva,die gek op lekkere brokken is! Ze staat al net zo nieuwsgierig bij een pakketje te kijken als haar baasje.

 • reply

  Viktoria

  11 april 2018

  We hebben Frits (5 jaar) bijna 2 weken geleden geadopteerd van een boerderij incl. zijn emmer droge voer… Hij krijgt 2x per dag een bakje. We lopen zeker 4x met hem buiten en elke keer poept hij enorme bergen….soms zelfs 2x. Het lijkt alsof er meer uitkomt dan dat erin gaat. Ik heb ooit gelezen dat hoe meer een hond poept, des te minder voedingsstoffen hij opneemt uit zijn voer. Frits wil daarom graag jullie brokken uitproberen 😀

 • reply

  Bart Daniel

  11 april 2018

  Onze honden zijn dol op zalm dus ik maak graag kans op dit pakket . Duimen maar , wij willen graag kennis maken met deze geweldige producten . Ik heb deze actie op jullie FB gedeeld.

 • reply

  Patricia Bouthisma

  11 april 2018

  Ik zou die zak graag willen winnen voor onze hondjes. De oudste heeft ook regelmatig problemen met haar darmen. Zo zielig om haar zo veel pijn te zien hebben. Wellicht dat ze het hier wel goed op doet.

 • reply

  Bart Keijzer

  11 april 2018

  Ik houd van Lady. Ze is heel belangrijk voor me .Ze krijgt verse hart en pens en brokken. Dit merk ken ik nog niet. Ze is al negen maar nog erg actief en speels. Kan goede voedingsstoffen gebruiken

 • reply

  Marloes

  12 april 2018

  Voor mijn twee boxers ben ik op zoek naar een goede brok voor in de vakantie. Normaal eten ze vers vlees, maar naar Oostenrijk ga ik geen vlees meenemen. Een brok die makkelijk verteert ( zonder superveel poep) en ook nog eens heerlijk is…… wij zijn benieuwd!

 • reply

  Marjolijn

  12 april 2018

  Mijn hond Félix (6 jaar, komt uit Portugal) is een lastige eter, in tegenstelling tot mijn andere hond Finn (Labrador, bijgenaamd “kliko”). Hij probeert echter wel regelmatig de brokjes-met-vis van poes Izzy op te eten….. Wellicht zijn deze brokken met zalm de brokken waar hij dol op zal zijn??

 • reply

  Suzanne

  12 april 2018

  Voor mijn lieve Woeffie ben ik op zoek naar een goede brok om hem te geven. Helaas kan hij nogal kieskeurig zijn en zou ik daarom graag eerst testen of hij dit voer net zo lekker vind als jouw hond.

 • reply

  Marian B

  13 april 2018

  Omdat mijn Jaimey ook wel eens verwend wil worden! Ben benieuwd naar dit merk. Gezonde voeding voor een hond is net zo belangrijk al voor onszelf!

 • reply

  Deborah Philips

  14 april 2018

  mijn Tommie is allergisch voor bepaalde voeding en krijgt er echt jeuk, haaruitval, diaree enz enz van dus zou heel graag deze eens willen proberen

 • reply

  Will

  14 april 2018

  Graag zou ik dit hondenvoer geven aan mijn vriendin, die een schat van een hondje heeft.
  Ik heb geen Facebook, maar volg bloglovin en hoop mee te mogen doen.

 • Melinda van Rossen
  reply
  16 april 2018

  Beste allemaal, Wij hebben vandaag de winnaars bekend gemaakt in een Facebook Live Video, bekijk hem dus even en kijk of je één van de gelukkigen bent! Fijne avond! Liefs, Melinda – Boost your Health

 • reply

  Will

  16 april 2018

  Jammer, ik volg je blog niet meer, want ik kan niet meedoen met je winacties, omdat ik geen Facebook heb.

  • Melinda van Rossen
   reply
   17 april 2018

   Beste Wil, Helaas is deze winactie ook al verlopen. Maar je kunt altijd meedoen door onder het artikel te reageren. Het is niet verplicht om het vervolgens ook op social media te delen. Dus we zouden het leuk vinden als je af en toe nog eens komt kijken 🙂 Fijne zonnige dag! Liefs, Melinda

 • reply
  20 april 2018

  Ik zie dat de aktie al voorbij is, had graag een zak willen winnen. Ik wist niet dat ik hier moest reageren. Maar ja niets aan te doen ..ik wil het allerbeste voer voor mijn teckeltje Madelief 1 jaar en dat is volgens mij jullie product🌞☺🌞

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .