Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: Geef eens wat vaker een massagebon!

Hoe ervaar jij totale rust, een ontspannen plek waar jij heerlijk ligt en 2 handen die de spanning uit jouw lichaam halen door middel van een heerlijke massage? Massage wordt eigenlijk gezien als iets wat luxe is en waar veel mensen niet te veel voor willen uitgeven. Maar als je nu eens kijkt naar de hoeveelheid mensen die kampen met veel stress, depressie en somberheid, wat zouden die het fijn vinden om dit op regelmatige basis te ontvangen. En nee dit is geen wondermiddel, maar dat het bijdraagt aan een meer ontspannen lichaam dat is één ding wat zeker is. Waarom laat jij je niet wat vaker masseren? Het zal je goed doen! Lees er alles over in dit leuke artikel en maak tevens kans op een heerlijke massage!

Een massage cadeau geven wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. Het geven van een belevenis vind ik sowieso veel leuker dan een cadeau en een massage geven aan iemand die het goed kan gebruiken is heel fijn. Ook ideaal als je partner zelf niet zo goed is in masseren en het dan wel cadeau geeft, superlief en ideaal voor aankomende Moederdag!

Een massage draagt bij aan lichaam en geest. Het helpt je ontspannen en laat je weer even weten dat je echt mag voelen en weer connectie maakt met je lichaam in plaats van rennen en vliegen in een druk dagelijks leven. Het geeft je nieuwe energie, laat je stralen en voert ook nog fijn je afvalstoffen af, zodat je letterlijk en figuurlijk de oude dingen even weer los mag laten.

Ken jij de Massagebon al?

Met de Massagebon kun je iemand verrassen die een massage nodig heeft, wat ontspanning kan gebruiken of heerlijk wilt genieten van een relaxmomentje voor zichzelf. Verras je moeder, vader, je partner of je beste vriend(in) met deze unieke Massagebon. Je kunt hem door heel Nederland gebruiken voor een superfijn verwenmoment en het is weer eens wat anders dan andere bonnen om te shoppen of naar de bios te gaan. De ontvanger van deze Massagebon zal jouw enorm dankbaar zijn en is daarna weer helemaal ontspannen en uitgerust.

De voordelen van de Massagebon

De Massagebon heeft heel veel voordelen, deze zijn:

 • Vele professionele massagepraktijken uit het hele land zijn aangesloten. Ze doen er alles aan om jou een goede massage en ontspannen beleving te geven ;
 • Je kunt een persoonlijke boodschap meesturen bij de Massagebon voor diegene die hem mag ontvangen, hoe leuk is dat!;
 • Je kunt de Massagebon in je mailbox ontvangen of een fysieke bon via de post, zo kun je zelf kiezen wat voor jou het handigste is;
 • Je kunt niet alleen terecht voor de traditionele massage, maar ook voor andere soorten massage zoals bindweefselmassage, sportmassage, stoelmassage en meer;
 • Het is zelfs mogelijk om een massage thuis te ontvangen tegen een reiskostenvergoeding.

Waar kun je de Massagebon aanschaffen?

Je kunt via de website van de Massagebon de bon aanschaffen. Dit gaat heel eenvoudig en je kunt tevens aangeven om je hem in je mailbox wilt ontvangen of fysiek per post en of je er nog een leuke boodschap aan wilt toevoegen. Wij vinden het een heel mooi initiatief en gaan zeker eens een mooie bestelling plaatsen. Pssst ook een geweldig Moederdagcadeau! πŸ˜‰

Wij mogen een Massagebon weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?
– Volg de Massagebon op Facebook;
– Laat hieronder weten aan wie jij deze Massagebon cadeau wilt geven πŸ™‚

Wij maken de gelukkige winnaar op 15 mei a.s. bekend via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 16

 • Manon ten hove
  reply

  Manon ten hove

  11 mei 2018

  Wat super leuk!! Zou geweldig zijn voor mijn schoonzus, Elise. Die kan wel een mooi ontspannen moment gebruiken <3

 • reply

  Anita te Gussinklo

  11 mei 2018

  Ik gun het mijn man, die klaagt de laatste tijd vaak over pijn in zijn onderrug.

 • reply

  Renate

  11 mei 2018

  Aan mijzelf! Ik zorg jaar in jaar uit voor anderen en heb mij voorgenomen om voortaan ook eens wat beter voor mezelf te gaan zorgen. Een fijne massage zou een goed begin zijn.

 • reply

  ilsiee prins

  12 mei 2018

  Leuke actie zeg! πŸ˜‰ Aangezien het morgen moederdag is, zal ik dolgraag mijn lieve mams verrassen met deze bon! Een verwenmomentje voor zichzelf kan ze wel gebruiken!
  Groetje Ilsiee

 • reply

  Nancy van Heck

  12 mei 2018

  Aan mezelf zodat ik heerlijk bij kan komen van alle stres en ook van de pijn in mijn schouders verlost kan zijn.

 • reply

  Anita H.

  12 mei 2018

  Ik ken diverse mensen om mij heen die ik wel een fijne massage zou gunnen. Daarbij denk ik dan met name aan een vriendin die nogal wat lichamelijke klachten heeft.

 • reply
  12 mei 2018

  πŸŒΈπŸ’ moederdag πŸ’πŸŒΈ de dag dat ik mijn moeder extra verwennen mag.mijn moeder is een vrouw met een hart van goud πŸ’ ze zorgt graag voor andere en staat altijd voor een ieder klaar. Turn mom upsidedown en je krijgt WOW!!! Dat is mijn superrrr moeder 😘😘😘

  ik doe heel erg graag mee voor moedersss, extra in het β˜€οΈ zetten πŸ€ voor,nieuwe energie, om weer heerlijk te stralen en ook afvalstoffen af te voeren, zodat ma letterlijk en figuurlijk de oude dingen even weer los mag laten. Superr fijne verwenmomentje πŸ’žπŸ€πŸ’žπŸ€πŸ’žπŸ€

 • reply

  Karin Behrendt

  12 mei 2018

  Mmmmmm…..wat zou ik graag mijn meisje willen verrassen met een ontspannende massage geschikt voor scoliosepatienten. Na een lange en superzware operatie & pittige revalidatie is het nog steeds een lange weg naar een iets pijnlozer bestaan voor mijn TITANIUM GIRL β™₯β™₯β™₯ Wat een heerlijke kans ☺

 • reply

  Tamara Stoc

  12 mei 2018

  Mijn nichtje moet binnenkort examen doen, ik gun haar wat ontspanning tegen de examenstress!

 • reply

  Lottie

  13 mei 2018

  Aan mijn zus, die veel spanningen heeft tijdens haar studie. Maar ik weet zeker dat ze het kan, ik wil haar graag verassen met deze bon!

 • reply

  Josien Hillebrands

  13 mei 2018

  Voor mezelf na een loodzwaar jaar met een huilbaby!

 • reply

  Sien van Biessum

  13 mei 2018

  Cadeautje voor mezelf,mag ook wel eens nietwaar? πŸ™‚

 • reply

  JS Gajadhar

  13 mei 2018

  Voor mijn schoonmoeder,want ik heb de leukste! Ja,ze bestaan dus echt wel! πŸ˜€

 • reply

  Willy Krings

  13 mei 2018

  Ik zou het zozeer mijn dochter gunnen, omdat zij als moeder in een gezin met man en twee zoons een volledige baan heeft als kleuteronderwijzeres. En dat laatste zΓ³ vol verve vervuld heeft, dat zij momenteel enige dagen per week rust moet nemen om wederom rust in haar hoofd te brengen. Zij kan momenteel niet tegen drukte, fel licht of lichtflitsen, alles doordat ze zich veel te veel voor haar werk heeft gegeven. Zaterdags, zondags, ‘s avonds, het is haar opgebroken en ik hoop dat alles weer goed komt. Deze massage zal haar ongetwijfeld goed doen en ik doe dan ook graag mee voor haar!

 • reply

  Riekie Bos

  14 mei 2018

  mijn lieve mamsie is de aller-aller-aller-liefste moeder die er is, ze is grappig, mal, gastvrij, hardwerkend, gul en staat voor iedereen klaar!
  De lieverd denkt vooral aan anderen en veel te weinig aan zichzelf en daarom waag ik graag een kansje voor haar.
  Zij verdient wel eens wat verwennerij en een fijne massage zal haar goed doen als verlaat Moederdagcadeau.
  Duim duim duim.
  πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€
  Fijne dag en zonnige groetjes van Riekie

 • reply

  melissa

  14 mei 2018

  Aan mijn man. die zegt telkens dat hij het wel eens uit wil proberen maar ‘gunt’ het zichzelf niet zo snel!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .