Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: Laat je jas nooit meer rondslingeren met de HipDonkey!

Het voorjaar en de zomer komen er weer aan. Dat betekent dat je met je jas aan van huis gaat, maar vervolgens aan het eind van de ochtend de zweetdruppeltjes op je rug voelt lopen omdat je het eigenlijk alweer te warm hebt. Het zijn de maanden van kinderen in de speeltuin die hun jasjes uit willen doen, van heerlijke zomers op het terras en van lange wandelingen met je hond. Maar dan heb je altijd die jas, die als je hem uit hebt gedaan, ergens hebt neergelegd en daarna vergeet. Ik heb dat dus heel erg vaak, maar dat is nu verleden tijd met deze geweldige gadget!

Soms kom je iets tegen op het internet waarvan je niet wist dat het bestond en waarvan je niet wist dat je het nodig had. Nou, ik kan je vertellen, toen ik de website van HipDonkey tegenkwam toen wist ik “dit heb ik nodig en dit moeten meer mensen gaan zien”.  De HipDonkey is een hele handige gadget van hoogwaardig lederen kwaliteit in verschillende mooie kleuren. Ze hebben de premium collectie in 7 kleuren en deze kosten € 29,95 en de urban collectie in 6 kleuren. De urban collectie is verkrijgbaar voor € 19,95. Ontzettend scherp geprijsd voor de kwaliteit die je krijgt. De HipDonkey bevestig je aan je broek waar je vervolgens je jas in kunt hangen. Maar het is eigenlijk veel meer dan een gadget, het is een volwaardige accessoire, want hij is zo mooi dat het je outfit helemaal kan maken.

Toen ik mijzelf vervolgens ging bedenken in welke situaties ik de HipDonkey allemaal zou kunnen gebruiken toen kwam er een hele lijst naar boven en werd ik nog enthousiaster! Vooral omdat ik weet dat jullie deze situaties ook gaan herkennen:

 • Ik ga in de ochtend vroeg altijd van huis. Dan heb ik echt nog een jas nodig. Maar dan kom ik uit mijn werk en denk…pff wat een warmte. Ik ben dan heel snel geneigd om mijn jas over het stuur te gooien. Nope nope nope. Allereerst heel gevaarlijk en ten tweede glijd mijn jas altijd van mijn stuur af. Met de HipDonkey is dat verleden tijd. Veilig fietsen met je jas aan je broek en je handen vrij.
 • Het is mij regelmatig voorgekomen dat ik met vriendinnen een terrasje ging pakken en vervolgens mijn jas vergat en daar pas een uur later achter kwam. Gauw weer terug en hopen dat hij er nog ligt. Met de HipDonkey vergeet je hem nooit meer… want als ik nu mijn jasje uitdoe, hang ik hem direct in mijn HipDonkey.
 • Ik ben dol op festivals bezoeken, maar dan wel met mijn handen vrij. Ik wil gewoon lekker die handjes in de lucht gooien zonder daar een jasje in te hebben. Met de HipDonkey kun je toch een spijkerjasje meenemen, zonder er last van te hebben.
 • Boy (mijn hondje) uitlaten wordt een stuk praktischer. Ik ben soms net een circusattractie. In mijn ene hand een jasje omdat ik het te warm gekregen heb, en in de andere hand Boy zijn lijn. Boy loopt alleen nooit aan 1 kant, maar schiet altijd van links naar rechts (hij was de clown van de klas op zijn hondencursus, hij heeft geen diploma’s haha). Met de HipDonkey kan ik gewoon makkelijk switchen van hand, omdat mijn jas veilig op mijn heup hangt.
 • Nu heb ik geen kinderen, maar vriendinnen van mij wel, en weet dat vele van jullie ook kids hebben. Kinderen hebben vaak het jasje aan, jasje uit, jasje aan, jasje uit syndroom. Soms om helemaal gek van te worden. Maar je moet ook nog je handen vrij houden om je kind aan de hand te kunnen nemen. Om een fietsje voor te kunnen duwen. Of zelfs, kind aan de ene hand, fietsje in de andere hand. Het is dan heel fijn als je het jasje mee kunt nemen in de HipDonkey zodat je je handen vrij hebt voor belangrijkere zaken en de jas ook nergens vergeten wordt.
 • En als laatste, het doen van boodschappen. Sinds ik geen auto meer heb doe ik alles op de fiets of lopend. Nou, dat ziet er soms echt uit als een slapstick. Twee Boodschappentassen sjouwen, zweet op mijn rug en bovenlip. Jas uitdoen en over mijn schouder hangen en weer verder lopen. Shit, jas op de grond, en stap ik er ook nog op. Tassen neerzetten, jas maar weer aan. Wat een gedoe. Maar nu niet meer en ben super blij! Jas veilig in de Hip Donkey en lekker op naar huis.

Je merkt het, ik ben super enthousiast, omdat je er ineens achter komt hoe ontzettend vaak je hem kunt gebruiken.

WINACTIE!

En nu komt het mooie, ik mag 1 persoon heel erg blij gaan maken met twee HipDonkey’s.

Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom jij graag een HipDonkey zou willen winnen en wie je er ook heel erg blij mee zou kunnen maken. Zo simpel is het!
 • Deel deze blog via social media, niet verplicht maar wel lief! 😉

Wij maken de gelukkige winnaar 16 april a.s. bekend via Facebook!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want wij mogen jullie een mooie korting geven van 10% met de kortingscode “BOOST-APRIL-ACTIE “, dus wacht niet langer! De festivals komen eraan en dit is super praktisch en super fashionable!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 27

 • reply

  Marian zw

  11 april 2018

  Dat ziet er zeker heel erg handig uit….al die kinderjasjes die halverwege de dag uitgaan…ik sjouw me een breuk. Ik denk dat de studenten uit ons gezin dit ook wel handig vinden, die hebben al een rugzak en laptop mee te nemen, een losse jas is dan net teveel

 • reply

  Yvanka de Vos

  11 april 2018

  Oh wat handig! Die zou ik wel willen winnen, omdat mijn zoontje van bijna 2 niet altijd zelf wil lopen. Van dat tillen krijg ik het al snel mega warm.. En een zoontje en een jas tillen, gaat bij mij nooit goed samen! 😉

 • reply

  Marijke Langenegger

  11 april 2018

  Jeetje! Dat is handig en hip! Mooi! Die bruinige cognacachtige kleur vind ik gaaf💓. Ook een fijn 🎁 voor lieve vriendin Petra Maas💞☺️

 • reply

  Anita H.

  12 april 2018

  Ik zit heel vaak met mijn jas te klungelen. Vaak knoop ik de mouwen om mijn middel, maar dat gaat niet altijd goed. Ik ben zelfs weleens een jas kwijtgeraakt op die manier. Dit is een goede uitvinding.

 • reply

  Anita H.

  12 april 2018

  Oh, sorry, vergeten…. Vriendin Rita zou er ook wel eentje kunnen gebruiken.

 • reply

  Esther

  12 april 2018

  Lijkt me superhandig. Vooral tijdens wandelingen. Jas mee en toch handen vrij. Super uitvinding

 • reply

  Patricia Bouthisma

  12 april 2018

  Wat een uitvinding zeg. Ontzettend herkenbaar allemaal. Vooral nu ik (vervroegd) in de overgang ben heb ik vaak het probleem dat ik een jas snel te warm vind. Dan knoop ik m om mn middel, maar dat zit niet fijn en blijft ook niet zitten. Ligt ie weer op de grond, bah. Ik zou hier zeker vaak gebruik van gaan maken. Ook voor de jas van onze jongste. Hij heeft een verstandelijke beperkinge en gooit zijn jas vaak van zich af als hij het warm heeft. Dan kan ik die ook gaan dragen. I
  Met de tweede zou ik mijn moeder willen blij maken. Ze wandeld ook veel en zit dan ook vaak te prutsen met haar jas. Mijn moeder is mantelzorgster van mijn vader en wandelen is echt haar uitlaatklep. Ik gun het haar om dan geen gedoe te hebben met haar jas en onbezorgd te kunnen wandelen met de handen vrij voor haar hond.

 • reply
  13 april 2018

  Wat lijkt me dit een ideale oplossing heerlijk om je jas zo te kunnen dragen.
  Bijzonder handig en slim bedacht.

 • reply

  Sabrina

  13 april 2018

  Superhandig zo’n Hip Donkey! Ik ga vaak naar concerten met een goede vriend en het is altijd lastig waar je je jas moet laten. Zo’n Hip Donkey lijkt me ideaal! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht gedeeld.

 • reply

  Anna

  13 april 2018

  haaa te gek idee ik doe graag mee

 • reply

  Nelly

  13 april 2018

  Moeder en dochter, handig tijdens het winkelen en het sjouwen door de stad

 • reply

  A.

  13 april 2018

  Eindelijk een oplossing om je handen vrij te hebben voor de kids, dus doen we mee voor dit boostyourhealth idee 👍🏻😉🎁🎉

 • reply
  13 april 2018

  Super handig en voor mij een uitkomst, ik ben namelijk al bijna mijn jas kwijtgeraakt zonder dat ik het zelf in de gaten had. Ik had geluk dat er eerlijke mensen achter me liepen en me er op attent maakten. Dus ik loot echt heel graag mee! Mijn dochter zou hem ook goed kunnen gebruiken!

 • reply

  Nienke

  13 april 2018

  Dit lijkt me ideaal voor op de zomerfestivals die er weer aankomen. Altijd een jasje mee, tegen de kou in de avond, waar je dan de hele dag mee loopt te slepen. Ik heb de gewoonte om de jas dan over mijn schoudertas te gooien, waardoor deze veel zwaarder wordt, en ik daar weer last van heb. Om mijn middel dan maar? Blijft nooit zitten…
  Ik heb net met mijn beste vriendin tickets gekocht voor een festival in het stadspark, en zou dit een superleuk cadeau vinden!

 • reply

  Marian B

  13 april 2018

  Wat een uitvinding! Lijkt me erg handig, ik doe graag mee.

 • reply

  anja

  13 april 2018

  wat een uitvinding want tijdens het wandelen heb je vaak een jas aan maar het word dan te warm en dan zit je te hannesen met je jas en zo ben je hem kwijt zonder er hinder van te hebben

 • reply

  Bernadette Vlaskamp

  13 april 2018

  Dit lijkt mij een reuze handig ding.
  Ik wandel veel en na de eerste km kan vaak de jas al uit. En ja waar laat je hem dan.
  Dit zou voor mij de oplossing zijn. zou er erg blij mee zijn.
  Maandag 16 april de verloting. Laat ik die dag ook nog eens jarig zijn.
  Wie weet krijg ik wel een mooi cadeau.

 • reply

  Hannah Kagenaar

  13 april 2018

  Omdat ik dramatisch ben met jassen omknopen, maar toch een zeikerd ben wat betreft jassen aan, en mijn mama kent het probleem ook

 • reply

  Gea Jager

  13 april 2018

  Wauw deze is echt superhandig tijdens het wandelen. Ik zou mijn zus Anja er ook blij mee maken.

 • reply

  Bram Olearnik

  13 april 2018

  Wat een handig ding zeg! Ik ga veel festivallen af en loop altijd met mijn jas te zeulen. Dit is een geweldig middel om mijn pintjes vast te kunnen houden ipv mijn jas of trui!

 • reply

  Mik Besselink

  13 april 2018

  Handig zeg! Geniale uitvinding. Graag zou ik ‘m zelf winnen, want met name in het voorjaar wil ik mijn jas nog wel eens vergeten: het wordt warm, de jas gaat uit en na een tijdje vergeet ik ‘m omdat ik ‘m simpelweg niet mis. Gelijk vastmaken aan de Hip Donkey dus!

 • reply
  13 april 2018

  Ik zou hem heel graag willen winnen, want als ik ga wandelen, shoppen of erop uit met mijn kleinkinderen, pijn in mijn nek en sleutelbeen krijg als ik mijn jas moet slepen. Ik heb artrose in mijn nek en sleutelbeen, dus zou dit de ultieme oplossing zijn voor mij.

 • reply

  Nina Mol

  14 april 2018

  Gewoon een super handig ding!! Ik doe graag mee!

 • reply

  Will

  14 april 2018

  Geweldig idee en handig !
  Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook.
  Ik volg wel op Bloglovin.
  Als je niet kunt inloggen op Facebook, hoe hoor je dan of je hebt gewonnen?

 • reply

  Anneliese de Waal

  15 april 2018

  Ik doe graag mee, wat super handig.
  Ik weet nooit waar ik mijn jas moet laten, maar dit is ideaal voor je jas.

  Groetjes Anneliese

 • reply

  co

  15 april 2018

  superhandig! ik heb het vaak koud, dus neem al snel een jas of vest mee en vervolgens loop ik me rot te zweten (of te sjouwen). wat een uitkomst! ik doe graag mee.

 • reply

  cobi

  16 april 2018

  Perfect voor tijdens het wandelen! ( train voor Nijmegen)

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .