` LIFESTYLE+WINACTIE: Maak kennis met de heerlijke thee van Evans & Watson - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: Maak kennis met de heerlijke thee van Evans & Watson

Voor de mensen die mij pas sinds een paar jaar kennen zullen verbaasd zijn als ik zeg dat ik eigenlijk pas de laatste jaren koffie ben gaan drinken. Vroeger was ik echt een hardcore theedrinker. Nog steeds wissel ik het beide af. Thee drink ik om tot rust te komen in de avond, als ik pijn in mijn keel heb, of gewoon als ik dorst heb en even wat anders wil dan het “saaie” glaasje water. Kruidentheeën zijn dan wel favoriet. Dit komt denk ik omdat ik vroeger ook kruidentheeën moest drinken voor mijn huid (eczeem). Nu geniet ik er vooral van. Ik wil jullie graag kennis laten maken met Evans & Watson, een Nederlands bedrijf uit Anloo met mooie pure kruidentheeën waar JIJ van kunt genieten!

Wat ik persoonlijk zo fijn vind aan losse thee, wat je zelf in een zakje kunt scheppen en in je thee kunt hangen, is dat de smaken zo intens zijn. Veel intenser dan een gewoon zakje wat je bij de supermarkt kunt kopen. Het grootste verschil tussen de thee uit een zakje en dat van losse thee zijn de grote van de theebladeren. Voor de standaard theezakjes worden hele kleine stukjes thee gebruikt (gruis) en voor de losse thee wordt een groot deel van de daadwerkelijke theebladeren gebruikt.

Wanneer je theebladeren helemaal verpulverd of in hele kleine stukjes snijdt en dan laat opdrogen verdwijnen de smaak verbindingen die je juist in je thee zou willen terugproeven. En dat is nou juist de kracht van losse thee. Wanneer theebladeren hun originele vorm behouden drogen ze niet uit. Hierdoor blijven alle smaken en aroma’s behouden, en dat wil je toch als je een lekker kopje thee zet?!

De losse theeën (en de keuze is reuze)  van Evans & Watson zijn in verschillende formaten te koop op hun website. Ik krijg 5 heerlijke smaken binnen die ik mag testen in zakjes van 50 gram. Dit lijkt niet veel maar je kunt er heel veel kopjes mee maken. met 1 – 2 / 3 theelepeltjes van de kruiden zet jij het perfecte kopje thee. Ik test de Echte Kamillethee, Zoethoutwortel Gesneden, Pepermuntthee, Hibuscus thee en de Gemberthee. Wat ik erg goed vind is dat er op de verpakking ook aandacht wordt geschonken aan hoe je het product moet gebruiken en wanneer je het niet mag drinken. Zo wordt er geadviseerd de Kamillethee niet langer dan 3 weken achtereenvolgend te gebruiken en de pepermuntthee en zoethoutwortel raden ze af te  drinken als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft.

Naast alle heerlijke theeën kan je op de website ook hele leuke thee sets, mokken, theepotten en andere super leuke accessoires aanschaffen. Dit is natuurlijk helemaal leuk met het oog op de feestdagen. Genoeg cadeau ideeën te vinden.

Ik ben blij verrast door de theeën. De smaken zijn inderdaad heel vol en de geur is fantastisch. Ideaal zijn ook de kleine zakje die wij hebben mogen ontvangen zodat je de thee mooi kunt serveren. Ik ben erg enthousiast en daarom vinden wij het ook zo leuk dat we 1 pakket met 3 theeën aan iemand mogen verloten.

WINACTIE

Wij verloten een mooi pakket met 3 heerlijke theeën, om hier kans op te maken moet je het volgende doen:

  • Laat in een reactie achter met wie jij graag een kopje thee drinkt en tag deze persoon in het bericht;
  • Deel het artikel via je eigen sociale media;
  • Volg Boost your Health en Evans & Watson op Facebook en Instagram ( niet verplicht wel lief! ).
Wij maken de gelukkige winnaar bekend op woensdag 13 november aanstaande via Facebook.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .