Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE+WINACTIE: Sporten wordt leuk met STOX Energy socks

Eerlijk gezegd was ik een beetje huiverig in het gebruik van deze compressiesokken van STOX Energy, maar na het uittesten bleek dit een fantastisch product! Dit was zelfs weer de reden dat ik weer kon gaan hardlopen na een blessure van maanden aan mijn knie. Deze blessure is over, maar ik durfde het niet meer op te pakken in de angst dat het wellicht terugkwam. Nu kan ik het gewoon en hoe! Lees alles over deze geweldige compressiesokken en we gaan één van jullie ook heel blij maken, want we mogen een paar weggeven! Lees gauw verder!

Verschillende varianten

Wist je dat STOX Energy socks verschillende varianten heeft voor werk, sporten, reizen en zelfs medische varianten hebben? Voor iedereen wat wils en een uitkomst als je fijn wilt bewegen zonder pijn of ongemakken.Hieronder zal ik ze kort toelichten:

 • WERK: Geen vermoeide benen meer, blijf gefocust en productief;
 • REIZEN: Voorkom opgezwollen en pijnlijke benen en kom fit aan op je bestemming;
 • MEDISCH: Verzacht pijnlijke benen, comfortabel en in stijl;
 • SPORTEN: Maximaal uithoudingsvermogen, minimale blessures.

Hoe werken de STOX Energy Socks

De compressie zorgt voor een goede bloedcirculatie in de benen en voor maximale zuurstof capaciteit van de spieren. Naast deze briljante eigenschappen, reguleert de extreem ademende materialen de temperatuur van je voeten en benen, waardoor je een geweldig comfortabel gevoel zult ervaren. De hoogste druk zit bij de enkels en wordt steeds iets minder tot het uiteindelijk de minste druk uitoefent net onder de knie.

Aantrekken, hoe dan?

Het is even een gedoe om deze STOX Energy Socks aan te trekken, maar dat heb je er – geloof mij – zeker voor over.
Ik ben begonnen met de tenen en heb het daarna over mijn hiel getrokken en daarna is het een kwestie met voorzichtig stukje voor stukje om hoog trekken totdat de socks helemaal goed zitten.

Mijn ervaring

Ondanks dat de sokken niet super makkelijk aan te trekken zijn, zijn ze heel erg fijn voor je benen. Het voelt licht en fijn aan en geeft tijdens het sporten extra ondersteuning. Ze zien er ook heel leuk uit, je kunt uit diverse designs kiezen en dat maakt het natuurlijk nog iets leuker om te sporten. Ik vind het heel fijn om wat meer steun (compressie) te ervaren tijdens mijn trainingen en kan nu al niet meer zonder.

Waar te koop?

Je kunt in de webshop van STOX Energy Socks je eigen socks bekijken die bij je passen. Ze hebben verschillende varianten, designs en maten, voor ieder wat wils 😉 De prijzen variëren van € 24,95 tot € 34,95.

Winnen?

Wil jij ook kans maken op dit gave paar STOX Energy Socks? Wij mogen een paar weggeven, hoe gaaf is dat?!
Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder achter waarom jij een paar STOX Energy Socks zou willen ontvangen;
 • Volg STOX Energy Socks en Boost your Health op Facebook;
 • Deel dit bericht via social media ( niet verplicht, wel lief!)

Wij maken vrijdag 28 september de winnaar bekend op Facebook!

Ben jij al bekend met de STOX Energy Socks?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 10

 • reply

  Louise

  24 september 2018

  Ik zou ze heel graag willen winnen omdat ik regelmatig erge vermoeide benen heb, en hoop dat de kousen mij ondersteunen.

 • reply

  Moniek

  24 september 2018

  Jaaaaa ik wil! Ik ben na een enkelbreuk nog steeds het hardlopen aan het opbouwen. Het gaat gied maar merk dat ik best wat ingeleverd heb qua energie en vind het moeilijk om weer op mijn oude niveau te komen. Kortom ik kan wel een boost(beetje hulp) gebruiken.

 • reply

  Vanessa

  24 september 2018

  Oeehh heel erg leuk die sokken!

  Wie wilt die nu niet hebben 😉 alleen deze kleur al,lekker vrolijk.

  Ik handbal al me hele leven, heb sinds een aantal jaren pijntjes aan me knieën. Ook zo af en toe last tijdens het sporten van me kuiten.

  Ik denk dat deze sokken dan vast wel een steuntje voor mij kunnen zijn.

  Leuke actie!!

  Groetjes Vanessa

 • reply

  Kristel Donker

  24 september 2018

  Zou superblij zijn met een paar voor op mijn werk!!

 • reply

  Natacha

  24 september 2018

  Hoi

  Ik zou ze graag winnen omdat sind mei begonnen ben met lopen. Nu begin ik pijn te krijgen in mijn kuit en zou echt niet willen stoppen met lopen en mss kunnen de sokken mij daar bij helpen.

 • reply

  Sharon de Ridder

  24 september 2018

  Mijn leven bestaat op sommige dagen uit de marathon rennen: kinderen op tijd op school, op tijd op mijn werk zijn (alwaar ik de hele dag ren voor de advocaat waar ik voor werk), waarna ik weer mag rennen op de kinderen op tijd uit de bso te halen… Ik kan dus wel wat extra energie (en ondersteuning) gebruiken!

 • reply

  Marian zw

  24 september 2018

  Ik zou ze heel graag willen gebruiken tijdens het reizen. De lange vluchten naar US zijn echt niet fijn voor mijn benen. Ik hoop met dit soort sokken echt veel minder last te hebben de dagen na mijn vlucht.

 • reply

  Lotte

  24 september 2018

  Ik doe graag mee! Na de zwangerschap wou ik het hardlopen weer oppakken maar krijg elke keer pijnlijke voeten en schenen. De compressiekousen die ik nog heb zijn gewoon te oud dus toe aan een nieuw paar 😊

 • reply

  Riny

  25 september 2018

  Lijken me super sokken om te dragen bij de lange wandeling die ik dagelijks maak met mijn honden. Heb snel last van vermoeide benen. En wie weet doe ik ze wel niet meer uit?!

 • reply

  Marian B

  27 september 2018

  Het hardlopen heeft hier heel lang stilgestaan. Ben nu sinds een paar weken weer rustig aan begonnen. Dit zou een mooie stimulans zijn en ben erg nieuwsgierig naar deze sokken.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .