Word ook member!

Start vandaag met jouw gezonde levensstijl!


WORD MEMBER!

Maak kennis met het gezondste membership van Nederland!

Wat kun je verwachten van het membership!

Ontvang heel veel unieke kortingen bij talloze health & lifestyle webshops!

Ontvang kortingen bij healthy hotspots & beautycentra door heel Nederland met jouw membercard!

Maak kennis met onze member community: deel ervaringen, ontvang tips, e-books & het laatste nieuws en maak kans op mooie prijzen!

Wij delen in onze community mogelijkheden om 1op1 sessies te doen met health experts. Zo kun je voor een kleine bijdrage een prachtige tool krijgen om het beste uit jouw gezondheid te halen!

Geniet van mooie kortingen bij (online & offline) events en online programma's en courses!

We zullen regelmatig verrassingen met jullie delen in de community! Denk hierbij aan toffe winacties, unieke mogelijkheden met hoge kortingen en kleine attenties!


WORD NU MEMBER!

Het membership bestaat uit:

 • Heel veel online kortingen bij Health & Lifestyle webshops 
 • Heel veel kortingen en extra's bij Healthy hotspots, Beauty-en Healthcentra en sportcentra met je membercard!
 • Je ontvangt 4 keer per jaar het digitale magazine van Sassy
 • 10% korting op alle (online) events van Boost your Health
 • Een toffe community met gelijkgestemden
 • Volop webinars, podcasts, live workouts en andere toffe mogelijkheden en aanbiedingen in de community speciaal voor members!
 • Een leuke verjaardagsattentie!

Wacht niet langer en investeer in jezelf

We zijn allemaal goed in het zorgen van anderen, maar wat als je jezelf dit jaar nu eens op nummer 1 zet? Kies voor ons membership en krijg alle hulp, motivatie en inspiratie om fitter, gezonder en meer happy te worden en vooral beter voor jezelf te zorgen. Je verdient het!

Koop nu jouw membership!

Wacht niet langer en koop nu voor een klein bedrag een membership met mega veel voordelen en unieke mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen!

 • Heel veel online Health & Lifestyle kortingen
 • Heel gave deals met jouw membercard
 • Een community met gelijkgestemden
 • 4 x per jaar het digitale SASSY Magazine
 • Presentje voor je verjaardag!
 • 10% korting op (online) events!
 • Heel veel verrassingen en aanvullende mogelijkheden in onze community, zoals gesprekken met experts, webinars, podcasts, live workouts en nog veel meer!

€ 25/jaar

YES IK WORD MEMBER!

“Twijfel je nog?”

Bedenk dan dat je alles wat je graag wilde kopen op het gebied van gezondheid hier met korting mogelijk is. Daarnaast kom je in een community met gelijkgestemden en kun je met je membercard bij healthy hotspots, beautycentra en sportcentra door (bijna) heel Nederland terecht. Ook is het mogelijk om voor aanvullende mogelijkheden te kiezen in de community en zo je membership verder uit te breiden!

Yesss, ik word member! 

Dit vinden anderen van het membership!

"Het geeft je net die extra motivatie en hulp om je leefstijl nog gezonder te maken en daarnaast laat BYH je ook echt hiermee speciaal voelen"

- Giulia Califano - de Waal

"Door al die voordelen die je ontvangt, wordt online shoppen nog leuker en je leert nieuwe producten kennen en het stimuleert je healthy lifestyle!"

- Angela Kamstra

"Met de membercard heb ik heel veel voordelen en keuzes, zodat ik snel de dingen kan aanschaffen die ik nodig heb. Zo kan ik een bezoek brengen aan een healthy hotspot of een heerlijke beautybehandeling ondergaan wanneer ik wil."

- Geri Grootentraast

Maak kennis met ons

Melinda van Rossen (@boostyourhealth & @sassymagazine)

Melinda gelooft vanaf het begin van het membership in dit unieke concept. Het is een unieke tool om zo een steuntje in de rug te krijgen naar een gezonder leven. De community voelt als een warm bad en zit vol met handige informatie en motivatie om het beste uit je leven te halen! Bovendien kun je dit membership uitbreiden met persoonlijke gesprekken met gezondheidsexperts, live workouts, podcasts, webinars, winacties en unieke aanbiedingen. Daarnaast bieden we onze (online) events ook met korting aan! Het membership is veelzijdig en biedt echt ontzettend veel waarde en de handvatten om de beste versie van jezelf te worden!


Isabelle Don Griot (@boostyourhealth & @bamisabelle)

Isabelle is al vanaf het begin dat zij betrokken is bij Boost your Health heel enthousiast over het membership. Het is uniek in Nederland en verdient (nog) meer aandacht! We zijn achter de schermen dan ook bezig dat we het membership ook verkoopbaar kunnen maken bij bedrijven om hun personeel of leden ook enthousiast te maken voor het membership. Zo kunnen we onze voordelen van dit prachtige membership delen met heel veel mensen in Nederland en dat zou echt een droom zijn!

Het membership is bekend van: