` Mijn meest gênantste momenten ooit! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Mijn meest gênantste momenten ooit!

Onderwerpen zijn tegenwoordig al serieus en ernstig genoeg. Ik dacht, laat ik eens een leuk artikel schrijven waar we om kunnen lachen, namelijk een artikel over mijn meest gênante momenten. Ik kan je vertellen dat ik in mijn leven heel wat gênante momenten heb meegemaakt. Sinds het moment dat ik me kan herinneren ben ik heel klunzig, en daardoor ontstaan er soms gekke en grappige situaties. Aangezien ik een heel boek zou kunnen schrijven over mijn gênante momenten deel ik er nu twee met jullie!

Zoals velen van jullie onderhand weten heb ik 3.5 jaar in het buitenland mogen werken als standplaatshostess. Wat heb ik daar een hoop mogen meemaken. Er zijn heel wat momenten geweest die mij altijd zullen bijblijven en waar ik nog steeds enorm om kan lachen. Ja, ik ben zo’n persoon die lacht om zichzelf. Nu deel ik by far mijn gênantste buitenland moment.

 

Geschokte Egyptenaren


In totaal heb ik 6 maanden in het prachtige Egypte mogen werken. Het heeft een tijd geduurd voordat ik daar als vrouw een plekje heb weten te bemachtigen in de mannencultuur. Pas na een maand werd ik in de hotels serieus genomen en naar mij geluisterd. Respect heb ik moeten afdwingen, maar toen ik het eenmaal kreeg was iedereen zo loyaal en waren ze allemaal “fan” van mij. Ik zorgde er voor dat ook ik hen met respect behandelde en dat ik de gebruiken en regels van het land omarmde. Er was alleen die ene keer dat ik in een hotel een welkomstbijeenkomst moest geven. Voordat deze zou beginnen rende ik nog snel even naar de wc om te plassen. Ik had haast, deed na de plas mijn rok weer recht en liep parmantig op mijn hakken door de lobby van het 5****** hotel. De schoonmakers en de mannen achter de receptie begonnen “pssssst” geluiden te maken, en hoorde “hey girl, hey”. Ik was zo geïrriteerd. Want waarom zouden ze mij zo aanspreken. Via de lobby, langs het zwembad naar de infomeeting. Ook daar werd er gek naar mij gekeken en naar mij gelachen. Ook hier werden er “gekke geluiden” gemaakt. Toen ik eenmaal klaar was met mijn meeting en ik mij omdraaide zei 1 van de gasten tegen mij “mevrouw, weet u wel dat de punt van uw rok in uw onderbroek zit”! O mijn hemel, vanaf de lobby tot mijn meeting punt heb ik in mijn halve blootje gelopen! In Egypte! En al die lieve mensen van het hotel wilde mijn aandacht vragen zodat ze het konden zeggen. En het enige wat ik ervan werd was boos! Deze blamage ging als een lopend vuurtje door Hurghada en achteraf hebben wij er heel hard om kunnen lachen.

 

Hier zit een lucht aan

 

Er is iets wat ik ontzettend vervelend vind. En dat is naar de wc moeten terwijl je op het punt staat om je huis te verlaten. Vaak ga ik bij mezelf te rade of het an wachten totdat ik weer naar de wc kan of dat de nood echt te hoog is. Deze keer maakte ik een hele foute beslissing. Even snel de hond uitlaten is nog nooit zo enorm uitgelopen in een shit zooi. Ik denk dat jullie hem al voelen aankomen. Tijdens het uitlaten van de hond merkte ik dat ik toch wel enorm naar de wc moest, en ik voelde een warm gevoel in mijn buik oplaaien. Soms is dan een klein windje laten een enorme opluchting. Alleen was het geen klein windje. Ik poepte mijn hele broek vol. Ik liep halverwege in het park, en moest met een volle poepbroek naar huis. En het STONK zo erg. Ik moest langs mensen lopen met een grote bruine vlek in mijn broek en een geur om mij heen die ik niet kon afschuiven op mijn hond. Wat was ik blij dat ik thuis was en in het portiek van mijn appartement niemand ben tegengekomen. Mijn lering van deze gênante  vertoning is; bij twijfel ALTIJD naar de wc gaan.

 

Vertel mij eens, wat is jouw meest gênantste moment? Laat het hieronder achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment