` MIND: 3 Voordelen van de maan op onze geestelijke gezondheid - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?3 Voordelen van de maan op onze geestelijke gezondheid

MIND: 3 Voordelen van de maan op onze geestelijke gezondheid

We horen steeds vaker dat de maan onze geestelijke gezondheid beïnvloed en dat je bij volle maan fijne of minder fijne dingen kunt ervaren. Ondanks dat je vaak negatieve dingen hoort zoals slecht slapen, zochten wij juist naar 3 voordelen van de (volle) maan op onze geestelijke gezondheid en delen deze met jou! Wedden dat je de maan meer leert waarderen? 🙂

Energie in overvloed

Tijdens volle maan kun je je heel energiek voelen, zowel overdag als in de avond. Je durft meer stappen te nemen, bent krachtiger en kiest ook meer voor dingen die buiten jouw comfortzone liggen. Het versterkt jouw kracht en daarom durf je meer dingen te ondernemen en bewust te kiezen voor dingen die jouw dienen en je nog meer in je kracht zetten. Ga ervoor en waag de sprong!

Loslaten

Je kunt tijdens volle maan meer dingen loslaten die jouw niet meer dienen. Je durft deze ook bewust te bekijken en vervolgens los te laten en dat maakt je zo krachtig! Loslaten is het moeilijkste wat er is, maar je zult bewust ervaren dat wat jouw niet meer dient ook niet meer vastgehouden hoeft te worden. Kies voor jezelf en laat alles los wat jouw niet meer dient! Let it goooo!

Je bent creatiever dan normaal

Ben je normaal een twijfelkont? Of vind je het lastig om knopen door te hakken of ideeën te bedenken die jouw verder brengen? Tijdens volle maan komen jouw creatieve eigenschappen tot een hoogtepunt, dus werk dingen uit en ga ervoor! Volg je intuïtie en laat je leiden door jouw krachtige creatieve eigenschappen.

Herken jij je in 1 of meerdere van deze eigenschappen tijdens volle maan?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment