Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: 5 Handige tips om uit een dipje te komen

Tijdens de winterperiode hebben we allemaal weleens een dipje. Meestal wordt alles even te veel en lijkt de zomer nog heel ver weg. Je start met goede voornemens, maar meestal worden deze hoog ingezet en is het dalen daarom dichtbij en het winterse weer helpt ook niet mee voor sommigen. Daarom heb ik 5 handige tips voor jullie om uit een dipje te komen en meer te genieten van deze periode ondanks dat de zomer nog zo ver weg lijkt. Lees je mee?

Dankbaarheid
Alles start met dankbaarheid. Kijk daarom niet wat je niet hebt, maar juist wat je wel hebt. Schrijf je dankbaarheid en leuke herinneringen op en houd je daaraan vast. Wat ik zelf ook vaak doe is iets heel dramatisch kijken op tv of een dramatische film, zo kun je alles weer nuanceren en valt jouw leven best wel mee 😉

Positiviteit
Veel mensen blijven te lang hangen in negativiteit. Ga lekker bijkletsen met een vriendin, een dagje naar de sauna of ga lekker liggen met een boek of een Netflix marathon met jouw favoriete serie.

Zeuren kost energie
Ben je snel aangebrand of geïrriteerd? Of heb je geen energie en en merk je dat je anderen daar ook niet happy mee maakt? Probeer voldoende rust te nemen en te kiezen wat jou wel energie geeft. Neem even afstand en geniet van de dingen die je aan het lachen maken, weer ontspannen maken en minder stress geven. Blijf ook niet te lang hangen in een bui waarin niets goed lijkt te gaan en alles stom is, dat kost veel energie en het levert je niets op!

Wees lief voor jezelf!
Koop eens een heerlijke reep chocolade, die nieuwe outfit of ga uitgebreid badderen met je nieuwe badolie en een leuk tijdschrift. Wees lief voor jezelf, zo krijg je meer energie en kan je er weer even tegenaan.

Kijk vooruit!
Wat zijn je toekomstdromen? Wat zou je graag nog eens willen doen? Vind je iets heel leuk maar doodeng, stap eens uit je comfortzone en ga de confrontatie aan! You can do it babe!

Wat doe jij als je uit een dipje wilt komen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .