` MIND: 5 Redenen om tijdens de herfst dingen te veranderen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?5 Redenen om tijdens de herfst dingen te veranderen

MIND: 5 Redenen om tijdens de herfst dingen te veranderen

De herfst staat voor verandering. Verandering van het weer, verandering van de bomen die hun bladeren in prachtige kleuren krijgen. Verandering van je omgeving. Maar waarom is verandering zo goed en waarom je beter kunt kiezen om in de herfst dingen te veranderen dan pas tijdens het nieuwe jaar, lees gauw verder en ontdek het!

Tijdens de herfstperiode voel ik altijd een behoefte aan verandering. Opruimen in huis, mijn hoofd leeg maken, nog beter voor mezelf zorgen en bewustere keuzes maken. In mijn omgeving hoor ik dat meerdere vrouwen dit hebben en daarom heb ik 5 handige tips om deze veranderingen aan te pakken en door te voeren.

Opruimen in huis en hoofd

Ik vind niets fijner om in deze periode mijn huis lekker grondig schoon te maken, spullen op te ruimen of weg te geven. Ik krijg een goed gevoel bij alles wat opgeruimd of weg is en voel mij lichter in mijn hoofd. Ook is het fijn om je huis gezellig aan te kleden met herfst dingen. Maak het cozy met een heerlijk kleed op de bank, kaarsjes die je aan kunt doen en meer groen in je huis. Of trakteer jezelf op een mooie bos bloemen, bijvoorbeeld bij Bloomon.

Ga de natuur in

Niets is fijner dan heerlijk genieten van de natuur. Boswandelingen zijn in dit prachtige seizoen geen straf, alle mooie kleuren, dieren en veranderingen kun je van dichtbij meemaken. Wel is het dan fijn als het niet regent, maar als dit niet mega hard is kun je ook met gemak een paraplu gebruiken. Ga er eens op uit en kijk eens goed om je heen, haal diep adem en laat het eens goed bij je binnenkomen. Met dit seizoen neemt het zonlicht weer af en is naar buiten gaan naast een flinke dosis vitamine d echt een aanrader!

Kleine stapjes maken grote doelen

Dit seizoen vraagt om verandering en misschien ben je al bezig om meer te sporten, anders of gezonder te eten, meer te bewegen of meer ontspanning te nemen. Probeer alleen niet alles tegelijk te doen, de kans op falen is dan groot en dan gebeurd er helemaal niets meer. Kleine stapjes vooruit en geef jezelf geen extra straf als het een dag niet goed gaat of even niet lukt. We blijven allemaal maar gewoon mensen met ups en downs.

Pak ook minder leuke dingen aan

Moet je eigenlijk toch die afspraak maken bij de tandarts? Moet je nog iets regelen voor je kids op school? Of wil je eigenlijk niet met die vervelende klachten naar de huisarts? Doe het gewoon! Blijf er niet meer doorworstelen en ga de uitdaging aan! Het is soms doodeng, maar achteraf zul je zien dat je jezelf veel te druk hebt gemaakt om niets. Uiteindelijk ben je er heel blij mee en kun je weer verder vooruit kijken!

Kom uit je comfortzone

Ga dit seizoen de uitdaging aan om iets geheel nieuws te doen of te proberen! Ga alleen naar die netwerkbijeenkomst of ga met je bff indoor sky diven. Iedereen heeft een andere comfortzone, maar probeer eens iets te doen wat je normaal niet zou doen of je lastig vindt om te doen, je zult zien dat je verrast bent en het uiteindelijk knap vindt van jezelf dat je het toch maar gedaan hebt. Go go go!

Welke dingen ga jij veranderen of heb je al veranderd in deze herfstperiode?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .